Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Πέμπτη 10 Μαΐου 2012

ΜΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΕΝΟΣ ΦΙΛΟΥ ΠΑΣΟΚΟΥ

Μπορείς, αν θέλεις, να δημοσιεύσεις την επιστολή που έστειλα στον πρόεδρο του σωματείου μου και ανακοίνωσα και στον ΣΥΡΙΖΑ.
Φιλικά
Γιώργος Γεωργιάδης

Προς τον πρόεδρο της ΕΜΗΕΤ ΟΤΕ
Παρακαλείται ο πρόεδρος της ΕΜΗΕΤ ΟΤΕ να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει τις φήμες ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ στα πλαίσια διερεύνησης των δυνατοτήτων σχηματισμού κυβέρνησης, (αφού θα έχει συναντηθεί με την Κατσέλη, τον πρόεδρο κολυμβητών Πάρνηθας και τον αντιπρόεδρο σφουγγαράδων Ευρυτανίας), έχει ζητήσει ραντεβού και με το σωματείο μας που διαθέτει στη νέα βουλή ίδιο αριθμό ψήφων με τους προαναφερθέντες. Σε καταφατική περίπτωση σε παρακαλώ να τον ενημερώσεις ότι για τον συμπαθή Αλέξη ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ να παίζει πια στις παιδικές χαρές ούτε να χτυπάει κουδούνια σε πολυκατοικίες το βράδυ και μετά να τρέχει, καθώς και ότι θα πρέπει να φέρεται ως μεγάλος (και όχι ως μικρομέγαλος). Σε περίπτωση που στη συνάντηση παρευρίσκεται και ο "συνάδελφος" Δημήτρης Στρατούλης, φρόντισε στις τσέπες σου να έχεις μόνο κέρματα.
Εάν σου ζητηθεί να υπογράψεις κάποια δήλωση υποταγής, μετανοίας ή κάτι παρόμοιο, σεβόμενος τον θεσμικό του ρόλο να μη βάλεις βέτο και να του δώσεις και τις δύο επιλογές που δικαιούται. Η τελετή υπογραφής μπορεί να γίνει είτε στη Γυάρο είτε στη Μακρόνησο, ανάλογα με τις προτιμήσεις του Μίκη Θεοδωράκη ή του Μανόλη Γλέζου, αλλά και με το ποια δρομολόγια επιτρέπει το ΠΑΜΕ να πραγματοποιούνται.


Φιλικά και με χιούμορ
Γ. Γ.



ΣΧΟΛΙΟ ΠΛΑΤΕΙΑΣ: Γιώργο καλημέρα. Αυτό έλειπε να σου κόβαμε την επιστολή αφού εσύ ήθελες να την αναρτήσουμε. ΑΥΤΟ ΕΔΩ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΠΟΤΕ.
Βλέπεις εμείς αποχωρήσαμε από το ΠΑΣΟΚ όταν άρχισε να λογοκρίνει, να αποφασίζει και να διατάσσει, να μας ζητάει δηλώσεις μετανοίας - για το 2002, να βάζει πρίγκηπες αρχηγούς που έπαιζαν στις παιδικές χαρές και χτύπαγαν κουδούνια με μοναδικό τους προσόν ότι ήταν ανηψίοί ή ΑΝΘΥΠΟΠΛΟΙΑΡΧΟΙ ΣΤΑ ΤΑΝΚΣ και όταν το παρακράτος του στο Χαλάνδρι αποφάσισε να μας εξορίσει στην - οικονομική - Μακρόνησο, ανάλογα με τις προτιμήσεις κάποιων ΣΥΝΟΜΙΛΙΚΩΝ του Μίκη και ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΙΑΤΗΡΟΥΜΕ ΤΟ ΧΙΟΥΜΟΡ ΜΑΣ.

ΦΙΛΕ ΠΡΟΣΕΧΕ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΟΥ. ΤΟ ΓΑΡ ΠΟΛΥ ΤΗΣ ΘΛΊΨΕΩΣ ΓΕΝΝΑ ΠΑΡΑΦΡΟΣΥΝΗ.

ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ: Επειδή ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΜΠΛΟΚΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ, καλύτερα να σώπαινες και να προσπαθούσες να επιβάλλεις ΝΑ ΑΠΟΔΟΘΕΙ Η ΕΥΘΥΝΗ για το κατάντημα του ΠΑΣΟΚ σε αυτούς που πραγματικά την έχουν.
ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΙΔΟΥΝ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ - ΒΑΣΙΛΙΚΩ ΔΙΚΑΙΩ.

ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ που έχουν μείνει στο ΠΑΣΟΚ, έχουν κολλήσει ....

ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΦΙΛΙΚΑ

ΚΑΛΗΜΕΡΕΣ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου