Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2012

Ένταξη Πεύκο Πολίτη. Δεν έχει υπογραφεί ακόμη η σύμβαση με τον Μελετητή!!!



Με έκπληξη ενημερώθηκα ότι δεν έχει υπογραφεί ακόμη η σύμβαση με τον Μελετητή για να αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση της ένταξης της περιοχής.

Η εμπλοκή στο Ελεγκτικό για καλή μα τύχη ξεπεράσθηκε και δεν υπάρχει κανένα εμπόδιο για την υπογραφή της σύμβασης .

Ρωτάμε τον δήμαρχο και τον αρμόδιο αντιδήμαρχο

Γιατί δεν έχει υπογραφεί η σύμβαση;

Πρέπει να ξαναφέρουμε τον κόσμο στο Δημοτικό Συμβούλιο για να ξυπνήσετε;

Αν κ.δήμαρχε χρειάζεται να καταφεύγουμε σε κινητοποιήσεις για να κάνετε τα αυτονόητα τότε δηλώνουμε ότι αν μέχρι το επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο δεν υπογράψετε την σύμβαση θα είμαστε εκεί μαζί με τους πολίτες.

Το Πεύκο Πολίτη μπορεί να ενταχθεί στο σχέδιο μέσα στην θητεία σας και αν δεν γίνει θα είναι από ολιγωρία η σκοπιμότητα δική σας.


ΣΧΟΛΙΟ ΠΛΑΤΕΙΑΣ: Έτσι ακριβώς είναι ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΤΟΝΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ στο θέμα αγαπητέ Νίκο. Παρασκήνιο που μυρίζει ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΑ. 
Αναγνώστες μας μιλούν για πολύ περίεργα παζάρια, για τα οποία δεν έχουμε (ακόμα;) το κατάλληλο αποδεικτικό υλικό για να δημοσιεύσουμε αλλά και για πρόθεση της διοίκησης να κόψει την μελέτη στα τρία.
Κατά την ταπεινή μας γνώμη η αντιπολίτευση ΕΝΙΑΙΑ, πρέπει να πιέσει την διοίκηση - όχι με πρώταγμα την υπογραφή σύμβασης αλλά με στόχο να ληφθούν ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ για την περιοχή, από το δημοτικό συμβούλιο και σε συνελεύσεις των κατοίκων, που θα ΔΕΣΜΕΥΟΥΝ την τεχνική υπηρεσία και τον μελετητή. 
Αποφάσεις που έχουν να κάνουν με τα ανοικτά πολεοδομικά θέματα που εμποδίζουν την ένταξη της περιοχής. (Ελ Πεντέλης, Εισφορές μεγάλων ιδιοκτησιών, κλπ)
Και αυτό πρέπει να το κάνει ΑΜΕΣΑ και στη συνέχεια να υπογραφεί η σύμβαση. 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου