Τετάρτη, 16 Ιανουαρίου 2013

25 ΕΥΡΩ ΤΟ ΕΙΣΗΤΗΡΙΟ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΑΠΟ 5 ΣΗΜΕΡΑ! ΒΕΛΤΙΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΔΕΙΚΤΕΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΛΕΕΙ ΤΟ ΙΟΒΕ!
Και εκεί που όλοι πίστεψαν ότι ενδεχομένως να γλιτώσουμε το χαράτσι των 25 ευρώ για την είσοδό μας στα νοσοκομεία, όπως προβλέπεται τόσο στο μνημόνιο όσο και σε νόμο…

τελικώς με ρύθμιση στη Βουλή γίνεται σαφές ότι …βρέξει χιονίσει το εισιτήριο θα υιοθετηθεί στο ΕΣΥ χωρίς υπουργική απόφαση.

Η ηγεσία του υπουργείου Υγείας διαβεβαίωνε στο παρελθόν ότι το εισιτήριο δε θα εφαρμοστεί στα νοσοκομεία παρά μόνο αν κριθεί ότι τα έξοδα δεν ελέγχονται.

Ωστόσο, με ρύθμιση που προωθήθηκε στη Βουλή καταργείται η διάταξη που επέβαλε την ύπαρξη υπουργικής απόφασης για να μπουν τα εισιτήρια στο ΕΣΥ. Πλέον γίνεται σαφές πως το μέτρο θα εφαρμοστεί από 1.1.2014 αυτομάτως, γεγονός που σημαίνει ότι οι Έλληνες ασθενείς θα έχουν άλλο ένα χαράτσι να τους επιβαρύνει.

Το συγκεκριμένο μέτρο είχε προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων στους κόλπους των εργαζομένων των νοσοκομείων όσο και σε συλλόγους ασθενών. Σήμερα στο ΕΣΥ υπάρχει ήδη εισιτήριο 5 ευρώ για την είσοδο των ασθενών στα εξωτερικά ιατρεία και πολλοί ασθενείς –ειδικά όσοι χρειάζονται συχνά ιατρική φροντίδα- δυσκολεύονται να το καταβάλλουν. (topeiraxtiri.blogspot.gr)

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΑΛΛΑ ΟΜΩΣ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΕΓΚΥΡΟΤΑΤΟ SITE ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ  ΟΤΙ:

Θετικά σημάδια στην Οικονομία αναφέρουν οι δείκτες


Τα πρώτα θετικά σημάδια έρχονται από στελέχη επιχειρήσεων, τους καταναλωτές, καθώς και από τη βελτίωση των επιμέρους δεικτών, όπως το οικονομικό κλίμα και η καταναλωτική εμπιστοσύνη.
Χθες το ΙΟΒΕ δημοσιοποίησε τα αποτελέσματα έρευνας της οικονομικής συγκυρίας. Ο δείκτης οικονομικού κλίματος κινήθηκε ανοδικά κατά πέντε μονάδες τον Δεκέμβριο σε σύγκριση με τον Νοέμβριο, φτάνοντας στις 84,1 μονάδες, που είναι το υψηλότερο επίπεδο της τελευταίας διετίας.

Ξέρετε τι είναι το ΙΟΒΕ έτσι; Εκεί που  ο Στουρνάρας βραβεύει τον Παπαδήμο μετά ο Παπαδήμος τον Στουρνάρα και πάει λέγοντας.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *