Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τρίτη 14 Μαΐου 2013

ΣΥΝΕΔΡΙΑΖΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΥΡΙΟ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ
ΤΜΗΜΑ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ

                                                                                                                        Χαλάνδρι, 10/05/2013
                                                                                                                        Α.Π. : 9335


 - 9η   ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ  ---- 2013


Ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου σάς καλεί σε συνεδρίαση του σώματος στο Παλαιό Δημαρχείο (Γρ. Γυφτόπουλου 2), την 15η Μαϊου, ημέρα Τετάρτη και ώρα 20:00 να συζητήσουμε και να αποφασίσουμε σχετικά με τα παρακάτω θέματα:


1.    Συζήτηση και λήψη απόφασης για έγκριση της υπ΄ αριθμ. 74/2013 απόφασης του διοικητικού συμβουλίου του Ν.Π.Δ.Δ. Αθλητικός - Πολιτιστικός Οργανισμός «ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ» Δήμου Χαλανδρίου, που αφορά στην έγκριση απολογισμού του Ο.Ε. 2012.

2.    Συζήτηση και λήψη απόφασης για έγκριση της 197/2013 απόφασης της Οικονομικής Επιτροπής που αφορά στον έλεγχο υλοποίησης προϋπολογισμού και κατάσταση Εσόδων-Εξόδων του Δήμου Ά τριμήνου 2013.

3.    Συζήτηση και λήψη απόφασης για διάθεση ποσού από τους ΚΑΠ μηνός Μαρτίου 2013 ποσού 44.655,28€ για επιχορήγηση Ν.Π. Οργανισμός Κοινωνικής Προστασίας & Αλληλεγγύης.
    
4.    Συζήτηση και λήψη απόφασης για διάθεση ποσού από τους ΚΑΠ μηνός Μαρτίου 2013 ποσού 11.276,09€ για επιχορήγηση Ν.Π. «Αθλητικός , πολιτιστικός οργανισμός Δήμου Χαλανδρίου- Ευριπίδης».

5.    Συζήτηση και λήψη απόφασης για καταβολή αποζημίωσης υπέρ του Δημοσίου για την χορήγηση στοιχείων από το Υπουργείο Οικονομικών.

6.    Συζήτηση και λήψη απόφασης για καθορισμό χιλιομετρικής αποζημίωσης μετακινούμενων υπαλλήλων της Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών για υπηρεσία με ιδιόκτητα μεταφορικά μέσα Ο.Ε 2013.

7.    Συζήτηση και λήψη απόφασης για τροποποίηση της υπ΄αρ. 69/2013 απόφασης Δημοτικού Συμβουλίου που αφορά στον «Καθορισμό εξόδων παράστασης προέδρου και αντιπροέδρου Διοικητικού Συμβουλίου του Ν.Π.Δ.Δ. Αετοπούλειο Πολιτιστικό Κέντρο Δήμου Χαλανδρίου».

8.    Συζήτηση και λήψη απόφασης  για απόσπαση υπαλλήλων του Ν.Π.Δ.Δ. «Αθλητικός , πολιτιστικός οργανισμός Δήμου Χαλανδρίου- Ευριπίδης» στο Ν.Π.Δ.Δ. «ΟΚΠΑ»

9.    Συζήτηση και λήψη απόφασης για έγκριση της υπ΄ αριθμ. 60/2013 απόφασης του διοικητικού συμβουλίου του Ν.Π.Δ.Δ. «ΟΚΠΑ» που αφορά στην πρόσληψη προσωπικού για την αντιμετώπιση κατεπειγουσών εποχικών ή άλλων πρόσκαιρων αναγκών διάρκειας δύο(2) μηνών.

10.  Συζήτηση και λήψη απόφασης για αντικατάσταση μελών του Δ.Σ της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Χαλανδρίου.

11.  Συζήτηση και λήψη απόφασης για αντικατάσταση μελών του Δ.Σ της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Χαλανδρίου.

12.  Συζήτηση και λήψη απόφασης για αντικατάσταση μέλους από την Επιτροπή παραλαβής Προμηθειών Μηχανολογικού Εξοπλισμού(άρθρο 28 της 11389/93 Υπ. Απ. ΕΚΠΟΤΑ) για το έτος 2013

13.  Συζήτηση και λήψη απόφασης για επιστροφή ποσού ως αχρεωστήτως   καταβληθέντος.

14.  Συζήτηση και λήψη απόφασης για διαγραφή βεβαιωμένων κλήσεων.

15.  Συζήτηση και λήψη απόφασης για διαγραφή βεβαιωμένων κλήσεων και καταλογισμό στους αληθείς υπόχρεους.

16.  Συζήτηση και λήψη απόφασης για έγκριση σκοπιμότητας για «προμήθεια οικοδομικών υλικών για συντηρήσεις».

17.  Συζήτηση και λήψη απόφασης για έγκριση σκοπιμότητας διενέργειας δημόσιου διαγωνισμού για την «Προμήθεια καρτών-ξυστών για την λειτουργία της ελεγχόμενης στάθμευσης»

18.  Συζήτηση και λήψη απόφασης για έγκριση της 15/2013 απόφασης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής  που αφορά στην «Συζήτηση και λήψη απόφασης για άρση απαλλοτρίωσης με τροποποίηση του ρυμοτομικού σχεδίου στο Ο.Τ. 718α επί των οδών Ιωαννίνων και Χελμού σε εκτέλεση της 18580/2009 απόφασης του Διοικητικού Πρωτοδικείου Αθήνας’.

19.  Συζήτηση και λήψη απόφασης για τροποποίηση άδειας χρήσης κοινόχρηστου χώρου με τραπεζοκαθίσματα.

20.  Συζήτηση και λήψη απόφασης για έγκριση πρωτοκόλλου προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου « Έργα συντήρησης και καθαρισμός ρεματιάς» Α.Μ. 8/2010.



   Χαλάνδρι  10/05/2013
     Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Σ.


  ΖΑΧΑΡΙΑΣ Φ. ΝΟΜΠΕΛΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου