Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Παρασκευή 16 Αυγούστου 2013

Ανατροπή στην υπόθεση του 18χρονου που πήδηξε από το τρόλεϊ


Νέα τροπή παίρνει η υπόθεση του τραγικού θανάτου του 18χρονου που σκοτώθηκε όταν ελεγκτής τον έπιασε χωρίς εισιτήριο σε τρόλεϊ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αυτόπτης μάρτυρας που αναμένεται να καταθέσει την Παρασκευή στην αστυνομία, δήλωσε πως ο νεαρός συνεπλάκη με τον ελεγκτή, αλλά ποτέ δεν πάτησε το μπουτόν ασφαλείας.

Η μάρτυρας δηλώνει πως κατά τον διαπληκτισμό ο 18χρονος βρισκόταν με την πλάτη στην πόρτα, ενώ αυτή άνοιξε πριν σταματήσει εντελώς το τρόλεϊ, με αποτέλεσμα ο νεαρός να πέσει με την πλάτη στο κράσπεδο και με τον ελεγκτή από πάνω του, χτυπώντας θανάσιμα το πίσω μέρος του κεφαλιού του.

Στο σημείο όπου τραυματίστηκε θανάσιμα ο νεαρός -στη Λεωφόρο Παν. Τσαλδάρη στο Περιστέρι- φίλοι και περαστικοί αφήνουν λουλούδια και κεράκια.

Σοκαρισμένη είναι τόσο η κοινή γνώμη ενώ απαρηγόρητη είναι η οικογένειά του που προσπαθεί να συνειδητοποιήσει την απώλεια.

Οι πρώτες πληροφορίες ανέφεραν πως ο νεαρός είχε επιβιβαστεί στο τρόλεϊ από τη στάση του Αγίου Αντωνίου με κατεύθυνση προς Ανθούπολη.

Μία στάση αργότερα, ωστόσο, μπήκε στο τρόλεϊ ένας ελεγκτής, ο οποίος διαπίστωσε ότι ο 18χρονος δεν είχε εισιτήριο και του ζήτησε να περιμένει μέχρι την τερματική στάση, προκειμένου να του επιβάλει το προβλεπόμενο πρόστιμο.

Όταν απομακρύνθηκε ο ελεγκτής, ο νεαρός φέρεται να πάτησε το μπουτόν κινδύνου, άνοιξε μια πόρτα και ενώ το τρόλεϊ ήταν εν κινήσει, πήδηξε έξω, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί, καθώς χτύπησε το κεφάλι του στο πεζοδρόμιο.

Στη συνέχεια, μεταφέρθηκε στο "Αγία Όλγα", όπου δεν υπήρχε χειρουργική κλινική, και από εκεί στο "Γ. Γεννηματάς", όπου εξέπνευσε τα ξημερώματα της Τετάρτης.

http://www.theinsider.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου