Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Σάββατο 2 Νοεμβρίου 2013

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΠΕΝΤΕΛΗΣ 2-11-2013




Τι δεν καταλάβατε κ. Στεργίου;

Η Οργάνωση Μελών Πεντέλης ευχαριστεί το δήμαρχο κ. Στεργίου, που έσπευσε να απαντήσει σε προηγούμενη ανακοίνωσή μας, επιβεβαιώνοντας απολύτως την εκτίμησή μας ότι πρόκειται για Δήμαρχο που απλά εξυπηρετεί τις μνημονιακές πολιτικές της Τρόικα και των ντόπιων υπαλλήλων της. Τον καλεί παράλληλα να σταματήσει να χρησιμοποιεί την δεινή οικονομική κατάσταση, στην οποία έχουν περιέλθει πολλοί συμπολίτες μας, εξ αιτίας των πολιτικών που και ο ίδιος υπηρετεί πειθήνια, για να εισπράξει μικροπολιτικά οφέλη.
 
Όσο για τη λέξη κομματοκεντρισμός που επέλεξε να χρησιμοποιήσει, για να κουνήσει το δάκτυλο στο ΣΥΡΙΖΑ, τον ενημερώνουμε ότι δεν μας αφορά. Είναι προφανές ότι κρίνει εξ ιδίων τα αλλότρια. Μια αναζήτηση στο διαδίκτυο αρκεί για να τον δει κανείς να φιγουράρει ως μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ, την ιδία στιγμή που παριστάνει τον ακομμάτιστο και στηλιτεύει την κομματική ένταξη των άλλων.
Ας ασχοληθεί ο κ. Στεργίου με το συνδυασμό του που καταρρέει, καθώς ήδη 5 δημοτικοί του σύμβουλοι τον εγκατέλειψαν, απαξιώνοντας τον.
Ας κάνει έστω και τώρα την αρχή να σταματήσει να καλύπτει την απουσία δημοκρατικών διαδικασιών στις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβούλιου.
Ας σταματήσει να ανέχεται διαφόρους τραμπούκους να προπηλακίζουν συμβούλους της Αντιπολίτευσης και δημοσιογράφους μέσα στις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβούλιου.
Ας μας ενημερώσει γιατί το Κοινωνικό Παντοπωλείο έχει παραδοθεί σε ένα σύλλογο εθελοντών, που εμφανίζει ως έδρα του τη διεύθυνση του κ. Στεργίου.
Ας δώσει στο Δημοτικό Συμβούλιο, όπως έχει ζητηθεί, τη λίστα αποδεκτών βοήθειας από το Κοινωνικό Παντοπωλείο.
Ας περιμένει το αποτέλεσμα από τις πειθαρχικές διαδικασίες στις οποίες έχει παραπεμφθεί – προφανώς όχι αναίτια.

Ο κ. Στεργίου είναι πολιτικός μιας εποχής, που ευτυχώς τελειώνει για την Ελλάδα. Ανήκει σε αυτούς που συνέβαλλαν στο να φτάσουμε εδώ – άλλωστε στηρίχτηκε στις εκλογές του 2010 με θέρμη από τα δυο μνημονικά κόμματα ΝΔ και ΠΑΣΟΚ. Όμως οι πολίτες των Μελισσίων και της Ν. Πεντέλης τον γνωρίζουν πλέον. Ο μύθος του δήμαρχου-στρατιωτικού διοικητή ήδη καταρρέει μαζί με το σύνθημα για τη «Σπαρτιάτικη Οικονομία», που είχε εξαγγείλει, υιοθετώντας αυτοβούλως και πρόωρα τις μνημονικές επιταγές. Η επερχόμενη οικονομική επιτήρηση του Δήμου θα δικαιώσει τις υποσχέσεις του - δυστυχώς «το μάρμαρο» θα το πληρώσουν οι δημότες.
Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει δημόσια εκφραστεί δια του Προέδρου του για δημάρχους όπως ο κ. Στεργίου και φυσικά ο χαρακτηρισμός δεν είχε καμία σχέση με την γεωγραφική καταγωγή τους.
Οργάνωση Μελών Πεντέλης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου