Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Σάββατο 2 Νοεμβρίου 2013

ΛΕΦΤΑ ΡΕ ΣΕΙΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ! 4500 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΗΧΗΤΙΚΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ DELICATESSEN!

Και dolby stereo surround μουσική θα απολαμβάνουν οι άποροι συνδημότες μας, που θα πηγαίνουν να πάρουν μακαρόνια, μπλιγούρι και φασόλια μαυρομάτικα από το ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ DELICATESSEN.
Διότι ο δήμος μας δεν είναι σαν τους άλλους, που ενοικίασαν ένα μαγαζάκι - τρύπα, έβαλανα δύο παλιοdexion και το ονόμασαν αυτό ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ΄!
ΟΧΙ!
Ο Δήμος μας παρέχει ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΕΣ υπηρεσίες εστίασης ΥΨΗΛΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ στους άπορους!
Δεν κάνει φτωχομπινεδιές ο Κουράσης, άμα είναι για το κτίριο του ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΥ!
(κάνα 100ρικο για ενοίκιο μικροφωνικής σε καμιά μαθητική εκδήλωση μην του ζητήσεις μόνο, διότι τότε θυμάται ότι δεν υπάρχουν λεφτά).
Για να καταλάβεις δηλαδή αναγνώστη μου, πόσο μακρυά πηγαίνει το σχέδιο του δήμου μας και πόσο πολύ σκοπεύει να συνεχίσει να ΕΠΕΝΔΥΕΙ ο Αεικίνητος Δήμαρχός μας - μαζί βεβαίως με τους συνεργάτες συμμάχους του της διοικήσεως ΑΝΔΡΕΑΣΗ - στην λειτουργία ενός χώρου ανταξίου των Χαλανδραίων απόρων μέσα στο κτίριο των 5500 ευρώ τον μήνα, μετά την διαμόρφωση, τα κλιματιστικά, τα έπιπλα, πλέον θα υπάρχει και ένα σύστημα ηχητικής εγκατάστασης αξίας 4500 ευρώ.
ΔΕΝ ΜΕ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ;
ΝΑ!
ΤΟ ΨΗΦΙΣΕ ΚΑΙ Η κα ΓΚΟΤΣΗ - εκπρόσωπος της αντιπολιτοσυμπολιτεύσεως.
ΑΜΕ!



Σε επόμενο στάδιο λοιπόν σχεδιάζουν το εξής για τους απόρους:


Αίθουσα υψηλής αισθητικής με λινά τραπεζομάντηλα, όπου η φασολάδα μπλουμ και ορφανή μακαρονάδα για απόρους,  θα σερβίρεται υπό το απαλό φως κεριών και με την υπόκρουση κλασσικής μουσικής ή jazz αυτοσχεδιασμών από το νέο ηχητικό σύστημα υψηλών προδιαγραφών.

ΥΓ: Μην αρχίσετε τις παπάτζες ότι λαϊκίζουμε και ότι η μικροφονική είναι για την αίθουσα εκδηλώσεων.
Το ξέρουμε αλλά ΟΣΟ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΕ ΤΟ ΑΧΡΗΣΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ ΝΑ ΞΟΔΕΥΕΤΕ ΑΒΕΡΤΑ ΛΕΦΤΑ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΣΑΣ ΚΡΑΖΟΥΜΕ ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ή ΣΤΑ ΑΣΤΕΙΑ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου