Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τρίτη 9 Δεκεμβρίου 2014

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΦΡΑΓΚΟΚΛΗΣΣΙΑΣ



ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΟ                                                                                                                  

ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ


Για την οδό Λακωνίας και το κυκλοφοριακό πρόβλημα

                                                                                                                     Βριλήσσια 9-12-2014

Επιτέλους, η γνωστή μας ως οδός Λακωνίας (Φραγκοκκλησιάς) παραδόθηκε στην κυκλοφορία και λειτουργεί!

Χαιρετίζουμε το γεγονός σαν μια ακόμη νικηφόρα κατάληξη του συντονισμένου αγώνα  Αυτοδιοίκησης και Ενεργών Πολιτών, ενάντια στις γνωστές  πλέον σε όλους μεθοδεύσεις, νομικίστικες και νομιμοφανείς, που κάποιοι αόκνως μετήλθαν στοχεύοντας στο ακριβώς αντίθετο αποτέλεσμα, δηλαδή στην ολοκληρωτική ακύρωση του Έργου.

Διάφοροι «φορείς και παράγοντες», ειδήμονες περιβαλλοντολάγνοι, ποικιλόχρωμοι πονηροί πολιτευτές τοπικής κλίμακας, αυτόκλητοι καταστροφολάγνοι, σπεσιαλίστες τεχνικοί αδιέξοδων προτάσεων, κ.λπ. εμφανίστηκαν στο προσκήνιο  -περισσότεροι φαίνεται πως έδρασαν στο παρασκήνιο-  φωτίζοντας άπλετα την κουτοπόνηρη πλευρά του νεοέλληνα.

Ως μικρό δείγμα των ως άνω καταγράφεται η τελευταία απεγνωσμένη προσπάθεια ακύρωσης του Έργου με το φαεινό «επιχείρημα» «της αδυναμίας διέλευσης λεωφορείων(!) από την οδό Λακωνίας, λόγω έλλειψης κυκλοφοριακής μελέτης στην εγγύτερη περιοχή άρα επιβάλλεται η μονοδρόμηση της οδού προς τη λεωφόρο Πεντέλης».
Για …φορτηγά, νταλίκες και λοιπά βαρέα οχήματα ουδέν, προς το παρόν, αναφέρεται…

Ας είναι,  εμπλουτίζουμε τις εμπειρίες μας…
Ο δρόμος λειτουργεί ήρεμα κι απλά και μέχρι στιγμής ούτε Νεφελίμ ούτε Ελοχίμ ή λοιπά δαιμόνια του ολέθρου εμφανίστηκαν…
Αντίθετα αυτό που διαπιστώνουμε καθημερινά είναι ότι οι τρείς δήμοι Μαρούσι, Χαλάνδρι, Βριλήσσια, υπέρμαχοι και υποστηρικτές της λειτουργίας του Έργου, επωφελούνται αμοιβαίως, ιδιαίτερα η πόλη μας.  Τα ασθενοφόρα φτάνουν ταχύτερα στο Σισμανόγλειο, η λεωφόρος Πεντέλης «ανασαίνει» και η μετακίνηση από και προς την Κηφισίας ή το μετρό Χαλανδρίου εξανθρωπίζονται.
Επείγει, βεβαίως, η ολοκλήρωση των απαραιτήτων κυκλοφοριακών σημάνσεων.

Εμείς, ως Κίνηση Πολιτών Βριλησσίων για το Κυκλοφοριακό, που βιώσαμε όλη αυτή τη δεκάχρονη οδύσσεια, συμβάλλοντες τα μέγιστα στη λύση του προβλήματος, πέρα απ’ την ικανοπποίηση για την ευτυχή κατάληξη του αγώνα μας,                                                  
                                                        δηλώνουμε ότι: 

-. θα παρακολουθούμε συνεχώς και επισταμένως την ομαλή εξέλιξη της κυκλοφορίας στην οδό Λακωνίας, αντιπαλεύοντας ενδεχόμενες αντίθετες ενέργειες  απ’ όπου κι αν προέρχονται

-. θα στηρίξουμε τη νέα Δημοτική Αρχή στη δεδηλωμένη θέση της, όπως αυτή εκφράστηκε στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Βριλησσίων της 24/11/2014  (https://diavgeia.gov.gr/doc/6ΙΥ0Ω9Ρ-Ν1Ρ?inline=true ) και έγινε αποδεκτή από όλους τους Δημοτικούς Συμβούλους, για ολοκληρωμένη λύση του Κυκλοφοριακού προβλήματος της πόλης των Βριλησσίων.

                                                            ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΟ               


Επίσης σας στέλνουμε το παρακάτω link, που αφορά στην εργασία μαθητών των εκπαιδευτηρίων «ΚΑΝΤΑ» για τα κυκλοφοριακά προβλήματα της πόλης μας και παρακαλούμε για την συμπλήρωση του ερωτηματολογίου.
 

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΟ ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ
Για πληροφορίες: Χονδρός Λουκάς 6973 663 209 από 20:00 έως 21:00 εκτός Σαββάτου και Κυριακής

                                    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου