Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τρίτη 9 Δεκεμβρίου 2014

ΨΗΦΙΣΜΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΟΥ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΝΙΚΟ ΡΩΜΑΝΟ


Έχουμε ασκήσει κριτική στην πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου και θα το ξανακάνουμε αν και όποτε χρειαστεί.

Εχθές όμως για να ΠΟΛΥ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟ και ΣΥΝΘΕΤΟ πολιτικό θέμα έκανε παραπάνω από όσα έπρεπε να κάνει για να διευκολύνει το δημοτικό συμβούλιο να καταλήξει σε μια ΟΜΟΦΩΝΗ απόφαση συμπαράστασης στον απεργό πείνας Νίκο Ρωμανό, μην αφήνοντας περιθώριο σε κανένα για να κάνει παιχνίδι με τις λέξεις έχοντας άλλοθι για να αποφύγει να πάρει θέση στο μεγάλο δίλημμα:
 ΝΑ ΖΗΣΕΙ ή ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ Ο ΝΙΚΟΣ ΡΩΜΑΝΟΣ.

Όπως δεν αφέθηκε κανένα περιθώριο σε κανένα να κατηγορήσει την πλειοψηφία για αριστερίστικες παρεκκλίσεις, κάτι που θα διαπιστώσεις και μόνος σου μόλις διαβάσεις το ψήφισμα του δημοτικού συμβουλίου, αναγνώστη μου.

Η πρόεδρος κάλεσε τις δημοτικές παρατάξεις νωρίτερα, πριν την έναρξη του δημοτικού συμβουλίου σε σύσκεψη για κοινή διαμόρφωση ενός κειμένου κοινά αποδεκτού.
Ένα μόνο προαπαιτούμενο τέθηκε ουσιαστικά από την πλειοψηφία στην μειοψηφία: να έχουν την πολιτική βούληση να ενώσουν τις φωνές τους με όσους ζητούν η πολιτεία και η κοινωνία να αποδειχτεί ωριμότερη από έναν τρελαμένο πιτσιρικά που έχει όμως πολλά ελαφρυντικά για να είναι τρελαμένος.

Και όμως ΔΥΟ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ δεν ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα, αρνούμενες κάθε συμμετοχή σε συζήτηση για έκδοση οποιουδήποτε ψηφίσματος αλληλεγγύης: Η παράταξη του πρώην Δημάρχου Γιώργου Κουράση που παρευρέθηκε μεν στο δημοτικό συμβούλιο αλλά καταψήφισε χωρίς καμία τοποθέτηση επί του κειμένου και βέβαια η παράταξη του ΜΠΑΤΣΟΚ και των άλλων ακροδεξιών δυνάμεων, αυτή του Σ. Ανδρεόπουλου που δεν εκπροσωπήθηκε καν στο χθεσινό δημοτικό συμβούλιο αφού κανένα μέλος της δεν ήρθε στην χθεσινή συνεδρίαση, είχαν φάει όλοι μαζί χαλασμένα χρυσά αυγά - πολιτικη (βάλε τόνο όπου θες) ομελέτα και είχαν πονόκοιλο.

Το ψήφισμα εγκρίθηκε με τις ψήφους της πλειοψηφίας και των παρατάξεων Λαδόπουλου, Θωμά, της Λαϊκής Συσπείρωσης και του Νταβία.

(Το κείμενο του ψηφίσματος θα το αναρτήσουμε  μόλις βγει στο site του δήμου)

Σ.Σ.: Για όποιον δεν το κατάλαβε να υπογραμμίσουμε ότι η προηγούμενη ανάρτηση ήταν τρολάρισμα στον αντιπρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου, δεξιότατο αλλά και ανεκτικό στο χιούμορ Μιχάλη Κόσσυβα. (Άλλωστε εκείνος μας λέει συνέχεια "γράφετε το όνομά μου για όποιον λόγο θέλετε. Οπότε του κάνουμε την χάρη).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου