Δευτέρα, 14 Σεπτεμβρίου 2015

ΜΙΝΙ ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΟΝ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟ
Το Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2015 ο Σκακιστικός Όμιλος Χαλανδρίου (Σ.Ο.Χ.) πραγματοποίησε μία ακόμα σκακιστική εκδήλωση, αυτή τη φορά στο κέντρο του Χαλανδρίου.

Στα πλαίσια διάδοσης του σκακιού στους συμπολίτες μας, στήθηκαν δύο τραπέζια με σκακιέρες, αλλά και πολύ όρεξη, στη γωνία Χαϊμαντά & Πλάτωνος. Αθλητές του Σ.Ο.Χ. καλούσαν τους περαστικούς συμπολίτες μας, κάθε ηλικίας, να καθίσουν για μια παρτίδα σκάκι. Για τους πολύ βιαστικούς, που τους κυνηγούσε ο χρόνος, χρησιμοποιήθηκαν και τα σκακιστικά χρονόμετρα. Η ανταπόκριση υπήρξε μεγάλη. Αρκετός κόσμος, παιδιά, νεαροί και νεαρές, γονείς, άνθρωποι που είχαν σχέση με το σκάκι στο παρελθόν ή το συναντούσαν για πρώτη φορά, κάθισαν στην παρέα μας. Από τους πρώτους που μας τίμησαν ήταν ο αντιδήμαρχος πολιτισμού κ. Σέργιος Γκάκας. Τα σχόλια που ακούστηκαν ήταν θετικά έως ενθουσιώδη, και η ικανοποίηση που εισέπραξε ο Σ.Ο.Χ. μεγάλη. Ο στόχος της εκδήλωσης, που ήταν να φέρει σε επαφή τους Χαλανδραίους με το σκάκι, επετεύχθη πλήρως.

Ευχαριστούμε όσους και όσες συμμετείχαν στην εκδήλωσή μας.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όταν οι επικεφαλής της διοίκησης του δήμου αποχωρούν εμείς δεν τους εξουσιοδοτούμε

    Κατά την συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου για την έκδοση του ψηφίσματος κατά της μετεγκατάστασης του ΚΑΖΙΝΟ της Πάρνηθας ο δήμαρχος ...

Δημοφιλείς αναρτήσεις