Δευτέρα, 14 Σεπτεμβρίου 2015

Συνελήφθη Βριλησσιώτισα ως διαχειρίστρια της ανθελληνικής σελίδας στο facebook "Δώστε τα ϊμια πίσω στην Τουρκία"

 

Η συγκεκριμένη σελίδα υπάρχει στο facebook από τις αρχές του 2014, το περιεχόμενό της καθαρά ανθελληνικό, με αυτά που διάβαζα εκεί μέσα υπέθεσα ότι ήταν Τούρκοι, να όμως που αποδείχθηκε ότι είναι Έλληνες και μάλιστα μία Βριλησσιώτισα.
Ύστερα λοιπόν από πολλές καταγγελίες προς την δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος και σε συνεργασία με το 5ο Σώμα Στρατιωτικών Ερευνών Ι45Κ7, ο υπαρχηγός του οποίου είπε ότι ο εντοπισμός της εν λόγο διαχειρίστριας ήταν δύσκολος αλλά με τη βοήθεια και τη συνεργασία υπολογιστικών συστημάτων ΕΝΙΑC κατάφεραν να βρουν τη διεύθυνση κατοικίας της στα Βριλήσσια. Το όνομα της δεν έχει ακόμα ανακοινωθεί αλλά χρησιμοποιούσε το ψευδώνυμο Κάτια Πατσασβούρα. Αυτή τη στιγμή οι υπεύθυνοι των συστημάτων Ulysses-1, της υπερδύναμης πλατφόρμας εντοπισμού ηλεκτρονικών IP που διαθέτει η χώρα μας ευελπιστούν ότι μέχρι τα ξημερώματα θα πραγματοποιηθεί ο εντοπισμός και η σύλληψη και των υπολοίπων διαχειριστών.
Η σελίδα είναι ακόμα ενεργή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πράσινο Κίνημα: Ο σπουδαίος ρόλος της πολιτιστικής και φυσικής κληρονομιάς στη ζωή μας

  18 Απριλίου: Παγκόσμια Ημέρα Πολιτιστικής Κληρονομιάς Πράσινο Κίνημα: Ο σπουδαίος ρόλος της πολιτιστικής και φυσικής κληρονομιάς στη ζωή ...

Δημοφιλείς αναρτήσεις