Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Όμιλος ΙΑΣΩ: Μοναδικές Διακρίσεις στα Healthcare Business Awards 2019

Ο Όμιλος ΙΑΣΩ απέσπασε 4 βραβεία για το υψηλό επίπεδο της ιατρικής φροντίδας και των παρεχόμενων υπηρεσιών, για την επένδυση του σε νέες ...

Πέμπτη, 3 Δεκεμβρίου 2015

ΜΟΝΟΠΑΡΑΤΑΞΙΑΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΠΟΙΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ! ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΕ ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ!!!

 

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΕΣΒΥΩΠΕΣ ΤΟ EMAIL ΛΕΕΙ:

Κε Δ/ντά,

Παρακαλώ να αποστείλετε στις ηλεκτρονικές δ/νσεις των γονέων των μαθητών του 3ου Λυκείου Χαλανδρίου την πρόσκληση του Δημάρχου Χαλανδρίου Σίμου Ρούσσου.

Η δημοτική αρχή, στα πλαίσια της επικοινωνίας της με τους πολίτες, καλεί τους κατοίκους του Συνοικισμού σε συγκέντρωση και συζήτηση για τα προβλήματα της γειτονιάς μας και της πόλης μας το Σάββατο 5/12, στις 5.30μμ στο 3ο Δημοτικό σχολείο Χαλανδρίου, Μαραθώνος και Μ. Ασίας.

Ευχαριστώ, με τιμή 

Λίτσα Γαλάνη-Πισιμίση
Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Χαλανδρίου


ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΣΥΝΗΜΜΈΝΗ ΤΗΝ ΑΦΙΣΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ.
Το email έφτασε σε ΓΟΝΙΟ με προώθηση - όπως ήταν και ασχολίαστο - από τον διευθυντή του σχολείου.


Ήδη ενημερώσαμε την ¨Ενωση Γονέων στο επίσημο email της για αυτό το ΑΙΣΧΟΣ, αυτή την απαράδεκτη ΘΕΣΜΙΚΗ ΠΑΡΕΚΤΡΟΠΗ, αυτή την προκλητική, χυδαία κίνηση ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗΣ των ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ.

Θα το καταγγείλουμε επίσημα τόσο στο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ  αλλά ΑΥΡΙΟ κιόλας θα ενημερώσουμε επίσημα και το γραφείο του Υπουργού Παιδείας και θα ζητήσουμε την παρέμβασή του Γραφείου Δευτεροβάθμιας για να μείνει η κομματική - παραταξιακή αντιπαράθεση μακρυά από τον χώρο των σχολείων και τους μαθητές.

Αν δεν γίνει τέτοια παρέμβαση από τους θεσμικά αρμόδιους θα είναι βέβαια επόμενο, αύριο που άλλες δημοτικές παρατάξεις που θα έχουν  εκδηλώσεις να ζητήσουν απο τους διευθυντές των σχολείων να κάνουν το ίδιο.

Η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ.
ΕΙΝΑΙ ΤΟ 18% ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ ΠΟΥ ΣΥΓΚΥΡΙΑΚΑ ΚΑΙ ΕΛΕΩ ΤΟΥ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΥ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΓΙΝΕ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.

Όταν ο δήμος καλεί του δημότες του σε διάλογο, τον καλεί στα πλαίσια ΘΕΣΜΙΚΩΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΩΝ και με το λογότυπό του, με υπογραφή των ΘΕΣΜΙΚΩΝ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΩΝ (Δήμαρχος ή Πρόεδρος και Γραμματέας του δημοτικού συμβουλίου) και όχι με αυτό της διοικούσας παράταξης κάνοντας αναφορά και διαφήμιση στο παραταξιακό  site.

Και την διαδικασία που θα ακολουθηθεί στην "συνέλευση" την καθορίζει το δημοτικό συμβούλιο για τέτοιες προσκλήσεις των δημοτών.

Αλλά και έτσι αν ήταν η "συνέλευση" ΠΑΛΙ η εμπλοκή των διευθυντών των σχολείων ΔΕΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΔΟΚΙΜΗ.
Η δουλειά τους είναι να κοιτάνε την μόρφωση των παιδιών μας ΟΧΙ ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ του ΣΤΑΛΙΝΙΚΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ τύπου ΤΣΑΟΥΣΕΣΚΟΥ που έχει επιβληθεί στην πόλη.

Η πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου της Λαϊκής Δημοκρατίας του Χαλανδρίου επέβαλλε στους διευθυντές των σχολείων να κάνουν κινητοποίηση στους γονείς για ΠΑΡΑΤΑΞΙΑΚΗ εκδήλωση της ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ κάνοντας ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ  της πόλης.

Δεν κάνει βέβαια εντύπωση αυτό από την Πρόεδρο του ΔΣ. Είναι γνωστή τόσο για τις ΦΑΣΙΖΟΥΣΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΤΗΣ, όσο και για την υπηρεσία "ειδικών ελιτίστικων σχολείων" που απαξιώνουν το δημόσιο σχολείο.

Η διοίκηση Ρούσσου δια της προέδρου του ΔΣ Γαλάνη-Πισιμίση διαμορφώνει - έμμεσα - ένα είδος ηθικού εκβιασμού στους διευθυντές, που είναι βέβαια εξαρτώμενοι από τις χρηματοδοτήσεις του δήμου και δεν έχουν - ίσως - την δυνατότητα να αντιδράσουν, σκεπτόμενοι ότι αύριο θα υποστούν χρηματοδοτικά αντίμετρα αν δεν ανταποκριθούν στο αίτημα των διοικούντων.

ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΟΥΜΕ!

ΕΣΥ ΔΗΜΟΤΗ ΘΑ ΣΩΠΑΣΕΙΣ;;;;

ΕΣΥ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΘΑ ΣΩΠΑΣΕΙΣ; ΕΠΙΚΡΟΤΕΙΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ;

ΕΣΥ κα ΠΡΟΕΔΡΕ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΓΟΝΕΩΝ ΘΑ ΣΩΠΑΣΕΙΣ;

ΕΣΥ ΠΡΟΕΔΡΕ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ ΘΑ ΣΩΠΑΣΕΙΣ;ΕΣΥ ΔΗΜΟΤΙΚΕ ΣΥΜΒΟΥΛΕ ΘΑ ΣΩΠΑΣΕΙΣ;

ΕΣΥ ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΕ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΘΑ ΣΩΠΑΣΕΙΣ;

ΕΣΥ ΓΟΝΙΕ ΘΑ ΣΩΠΑΣΕΙΣ;

ΕΣΥ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗ ΤΗΣ ΟΜ ή ΤΗΣ ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ ΘΑ ΣΩΠΑΣΕΙΣ; 

ΕΣΥ ΥΠΕΥΘΥΝΕ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΘΑ ΣΩΠΑΣΕΙΣ;ΟΠΟΙΟΣ ΣΩΠΑΣΕΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΤΟΥ!!!!


ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΝΟΧΟΣ!!!!


ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΙΑΚΗ ΑΦΙΣΑ ΔΙΑΚΙΝΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΚΑΤ' ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ


ΥΓ:
ΕΣΥ ΚΑΤΟΙΚΕ ΤΟΥ ΣΥΝΟΙΚΙΣΜΟΥ ΘΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΨΕΥΔΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΠΟΥ ΜΑΛΙΣΤΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΦΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΟΝ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ ΟΤΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ;


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *