Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2016

ΣΥΝΕΔΡΙΑΖΕΙ ΑΠΟΨΕ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ



 4η ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου σάς καλεί σε συνεδρίαση του σώματος, στο Παλαιό Δημαρχείο (Γρ. Γυφτόπουλου 2), την 17η Φεβρουαρίου 2016, ημέρα Τετάρτη και ώρα 20:00, για συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με τα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67 του Ν. 3852/2010:


ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ


1.     1η Αναμόρφωση Προϋπολογισμού του Δήμου Ο.Ε. 2016 και Τροποποίηση Τεχνικού Προγράμματος.

2.      Έγκριση πίστωσης δαπάνης για την πραγματοποίηση αποκριάτικης πολιτιστικής εκδήλωσης του Δήμου Χαλανδρίου στις 5 Μαρτίου 2016.

3.        Ενίσχυση οικονομικά αδύναμων κατοίκων με χρηματικά βοηθήματα.

4.        Τροποποίηση της υπ΄ αριθμ. 115/2015 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου περί σύστασης επιτροπής αξιολόγησης και επιλογής δικαιούχων – ωφελούμενων του προγράμματος «Κοινωνικές Δομές Άμεσης Αντιμετώπισης της Φτώχειας» στο Δήμο Χαλανδρίου.

5.        Έγκριση της μελέτης του έργου «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΑΓΩΓΩΝ ΟΜΒΡΙΩΝ ΥΔΑΤΩΝ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ» για υποβολή προς χρηματοδότηση από την Περιφέρεια Αττικής.

6.        Έγκριση 3ου Ανακεφαλαιωτικού – Τακτοποιητικού (όσον αφορά την αναθεώρηση) Πίνακα Εργασιών του έργου «Επισκευή – αποκατάσταση πεζοδρομίων και τοποθέτηση κιγκλιδωμάτων», Α.Μ. 8/13.

7.        Άδεια κοπής επικίνδυνων δένδρων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου