Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2016

ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΑΛΕΚΤΩΡ ΦΩΝΗΣΑΙ .... ΕΠΕΣΕ ΣΤΟ ΣτΕ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΤΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΩΝ ΤΣΙΓΓΑΝΩΝ ΣΤΟ ΚΑΝΔΗΛΙ


 Μύριζε από μακρυά σκοπιμότητα η χθεσινή ενημέρωση για την "συνάντηση  για την διερεύνηση αρμοδιοτήτων και δυνατοτήτων" σχετικά με το θέμα των τσιγγάνων για έναν .... παλιό.
Την συνάντηση για την οποία πληροφορηθήκαμε εχθές με δελτίο τύπου από την περιφέρεια (για να καλυφθεί ο Ρούσσος και ο Γερολυμάτος):
ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΗ ΠΙΛΟΤΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ, στα μισά του δρόμου ....
Χέσε ψηλά - στο όρος Κανδύλι και πάνω- και αγνάντευε.

Εχθές όμως όπως μας ενημερώνουν σήμερα τα megaratv και το myxalandri στα Μέγαρα - τα εκεί τοπικά μέσα μαζικής ενημέρωσης δεν ενημερώθηκαν για την "διερεύνηση πιλοτικού προγράμματος" (τρέχα - γύρευε) αλλά ενημερώθηκαν από τον δήμαρχό τους ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΣτΕ που ακύρωσε της μοναδική εναλλακτική που υπήρχε μέχρι τώρα στο τραπέζι - και την οποία βέβαια εμείς είχαμε απορρίψει από την πρώτη της ώρα για λόγους ΒΑΘΙΑ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΥΣ αλλά και γνωρίζοντας την κατάληξη, δηλαδή και για λόγους ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΟΥΣ.

ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΥΛΙΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΠΡΩΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΟΡΟΥΣ ΚΑΝΔΗΛΙ.
Σιγά που δεν θα την απέρριπτε το ΣτΕ την .... "λύση".

Ακούστε τον δήμαρχο Μεγαρέων κ. Σταμούλη, ειδικά οι συνάδελφοι δημοτικοί σύμβουλοι Χαλανδρίου.
 Αν νομίζετε ότι περιποιούν τιμή για τον δήμο μας και εμάς  αυτά, συνεχίστε να εθελοτυφλείτε και να παριστάνεται τους Καραμουρτζοιύνηδες.



Εμάς όμως στην απάνω γειτονιά, αντί να μας πουν για την απόφαση του ΣτΕ, τι μας είπαν εχθές με το δελτίο τύπου;

"Έφτασαν στου δρόμου τα μισά" μας λέει ο Γιώργος Καραμέρος
Στο ξαναλέω με την δεδομένη και διακηρυγμένη  προσωπική εκτίμηση που σου έχω   κε Αντιπεριφερειάρχη : ΜΗΝ ΕΚΤΙΘΕΣΤΕ ΕΤΣΙ!

ΑΥΤΟ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ κε Αντιπεριφερειάρχα, ΕΙΣ ΤΟΝ ΑΙΩΝΑ ΤΩΝ ΑΙΩΝΩΝ (ΑΜΗΝ) - ΝΤΑΒΙΑΣ speaking -  ΟΣΟ Ο ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ  ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΟΙ ΤΣΙΓΓΑΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΤΕΣ "ΔΙΕΡΕΥΝΑ ΛΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ" .... αλλά όξω από δω!
Ήμανε νιος και γέρασα με τις "διερευνήσεις και τις "πιλοτικές"τρίχες κατσαρές.
Μόλις η κάθε "πιλοτική εφαρμογή" θα καταλήγει να υποδεικνύει χώρο υποδοχής, θα προσφεύγει ο δήμος που υποδεικνύεται ως υποδοχέας των "πλανωδίων" του Χαλανδρίου  στο ΣτΕ και ΒΕΒΑΙΩΣ ΘΑ ΔΙΚΑΙΩΝΕΤΑΙ γιατί ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ ΝΑ ΜΗΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΦΟΡΤΩΘΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΩΝ ΧΑΛΑΝΔΡΑΙΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ ΤΣΙΓΓΑΝΩΝ!

Και από "του δρόμου τα μισά" θα γυρίζουμε πάλι, όπως και τώρα, στο ..... PONT NEUF!

Όχι του Σηκουάνα αλλά του .... ΣΑΡΑΝΤΑΠΟΡΟΥ (ή ΠΟΔΟΝΙΦΤΗ)!!!!

Και οι ταλαίπωροι Κατωχαλανδραίοι μη πλανώδιοι κάτοικοι θα βλέπουν ότι εξαπατήθηκαν για άλλη μια φορά, οι ιδιοκτήτες των οικοπέδων του καταυλισμού θα περιμένουν να πάρουν τις περιουσίες τους  (εις τους αιώνας των αιώνων) και οι τσιγγάνοι θα συνεχίζουν να ζουν στις συνθήκες που ζουν εις την Ευρωπαϊκή τοιαύτη χώρα και στον προνομιούχο και πλούσιο δήμο των Βορείων Προαστείων της Αθήνας, με τα 16 εκ. ευρά τραπεζικές καταθέσεις.

ΤΟΝΙΖΩ για πολλοστή φορά ότι πάντα αναφέρομαι ΜΟΝΟ στους δημότες Χαλανδρίου, όχι για όλους τους ΡΟΜΑ της Ελλάδας - δεν έχω (ευτυχώς) αρμοδιότητα και ευθύνη για όλο το πρόβλημα των ΡΟΜΑ.
 ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΜΑΣ ΜΟΝΟ ΕΠΙΜΕΝΩ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΛΥΣΗ ΕΔΩ - ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΧΩΡΑΦΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΚΑΠΟΤΕ.

ΥΓ: Το λαλίστατο γραφείο προπαγάνδας του δήμου δεν πιστεύει ότι έπρεπε να ενημερώσει ΑΜΕΣΩΣ για την εξέλιξη στο ΣτΕ; Ο δήμος Χαλανδρίου είχε παρέμβει - θυμίζω - κατά την εκδίκαση της υπόθεσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου