Τετάρτη, 17 Φεβρουαρίου 2016

43 ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΣΗΜΕΡΑ - 5 ΣΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ

43 πλειστηριασμοί στην Αττική αυτή την Τετάρτη 17 Φλεβάρη! Αναλυτικά το πρόγραμμα. Όλοι στα Ειρηνοδικεία να αναχαιτίσουμε τη λαίλαπα
Με 17 πλειστηριασμούς στο Ειρηνοδικείο Αθηνών, 1 στο Ειρηνοδικείο Αμαρουσίου, 1 στο Ειρηνοδικείο Ιλίου, 1 στο Ειρηνοδικείο Ελευσίνας, 2 στο Ειρηνοδικείο Καλλιθέας, 3 στο Ειρηνοδικείο Κρωπίας, 1 στο Ειρηνοδικείο Μαραθώνα, 2 στο Ειρηνοδικείο Νίκαιας, 10 στο Ειρηνοδικείο Πειραιά, και 5 στο Ειρηνοδικείο Χαλανδρίου συνεχίζει την Τετάρτη 17-2-16 το σχέδιο αναδιανομής των κατοικιών από τον... ελληνικό λαό προς τις τράπεζες και τα κοράκια, με τις ευλογίες και την αρωγή της μνημονιακής συγκυβέρνησης Συριζα-Ανελ.

Το Κίνημα Δεν Πληρώνω-Ενιαίο Μέτωπο θα συμμετέχει με όλες του τις δυνάμεις, όπως εδώ και 2 σχεδόν χρόνια, στο Κίνημα Αντίστασης στα Ειρηνοδικεία όλης της χώρας.
Το ραντεβού είναι σταθερό, κάθε Τετάρτη, 4-5μμ στα κατά τόπους Ειρηνοδικεία. Η παρουσία μας είναι απαραίτητη παρά την προγραμματισμένη απεργία των συμβολαιογράφων, προκειμένου να μην αφήσουμε κάποιον απεργοσπάστη να πραγματοποιήσει πλειστηριασμό, όπως είχε επιχειρηθεί στο πρόσφατο παρελθόν. Ακολουθεί και αναλυτικά το πρόγραμμα:

 
http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *