Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2016

ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΛΕΦΤΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙ



ΣΑΜΑΡΑΣ, 18 ΜΑΡΤΙΟΥ 2014

Ποσό άνω των 500 εκατ. ευρώ από το πρωτογενές πλεόνασμα θα δοθεί σε ένα εκατομμύριο Έλληνες με βάση εισοδηματικά και περιουσιακά κριτήρια, καθώς και στους ένστολους με μηνιαίους μισθούς κάτω των 1.500 ευρώ. Αυτό ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς μιλώντας για τη συμφωνία που επιτεύχθηκε στο πλαίσιο της διαπραγμάτευσης με την τρόικα. «Τα καταφέραμε» σημείωσε σε πανηγυρικό κλίμα. Σημειώνεται πως ανώτατο στέλεχος του υπουργείου Οικονομικών ανέφερε πως το πρωτογενές πλεόνασμα του 2013 θα κλείσει στα 2,9 δις ευρώ. «Ούτε λέξη Σαμαρά για το φόνο», σχολίασε ο ΣΥΡΙΖΑ.

ΤΣΙΠΡΑΣ, 21 ΜΑΡΤΙΟΥ 2014, 3 ΜΕΡΕΣ ΑΡΓΟΤΕΡΑ

«Εμείς, η αριστερά, ο ΣΥΡΙΖΑ, είμαστε περήφανοι για άλλα πλεονάσματα. Για το πλεόνασμα μας σε αγώνες. Για το πλεόνασμά μας σε αγωνιστές που έδωσαν ακόμα και τη ζωή τους για την υπόθεση του λαού. Για το πλεόνασμά μας σε αλήθειες. Για το πλεόνασμά μας στις μάχες κατά των μνημονίων και όσων ανέλαβαν να τα επιβάλουν στη χώρα μας, ντόπιους και ξένους».

Αυτό ανέφερε ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης και πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας σε ομιλία του στα Ιωάννινα.

«Θεωρούμε πράξη ντροπής, πράξη καταισχύνης, πράξη ταπείνωσης του κάθε πολίτη αυτής της χώρας: Από τη μια να αρπάζουν το ψωμί από το τραπέζι εκατομμυρίων ανθρώπων» ανέφερε ο κ. Τσίπρας.

«Και από την άλλη να τους πετούν κάποια ψίχουλα, για να εξαγοράσουν όπως φαντάζονται τη στήριξή τους στην ίδια πολιτική που τους έκλεψε το ψωμί κι έχει σκοπό να τους κλέψει και το τραπέζι και τις καρέκλες και το σπίτι. Αν αυτό δεν είναι ο απόλυτος πολιτικός ξεπεσμός τότε οι λέξεις έχουν χάσει το νόημά τους. Πρόκειται για μια πράξη βαθιά ανήθικη, που δείχνει το φόβο τους μπροστά στις κάλπες».

Γ. Γ.

ΣΧΟΛΙΟ: Καιρό είχαμε να σε διαβάσουμε. Χάθηκες.  ....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου