Παρασκευή, 9 Δεκεμβρίου 2016

Σε εταιρείες ηλεκτρικής ενέργειας μετατράπηκαν ήδη 12 πρώην καταστήματα frozen yogurt στο Χαλάνδρι


Διαστάσεις επιδημίας φαίνεται πως λαμβάνει τις τελευταίες εβδομάδες η ραγδαία ανάπτυξη των εταιρειών παραγωγής και παροχής ηλεκτρικής ενέργειας στη χώρα μας.

Έτσι, μόνο τον τελευταίο μήνα έχουν ξεπηδήσει δεκάδες νέες επιχειρήσεις οι οποίες φιλοδοξούν να ανταγωνιστούν ευθέως την ΔΕΗ, με το δυναμικό τους μάρκετινγκ να έχει γίνει ήδη αισθητό στις τηλεοράσεις και τα ραδιόφωνα. Το «Κουλούρι» έκανε για ακόμη μια φορά ρεπορτάζ και μεταφέρει αποκλειστικές πληροφορίες, σύμφωνα με τις οποίες 12 πρώην καταστήματα frozen yogurt στην περιοχή του Χαλανδρίου μετατράπηκαν ήδη σε εταιρείες ηλεκτρικού ρεύματος, με τις μισές εξ αυτών να είναι ανοιχτές όλο το 24ωρο και τις 3 να πραγματοποιούν παροχή ρεύματος με delivery.


«Τα λεφτά είναι πια στις εταιρείες ρεύματος. Αν το σκεφτείς άλλωστε, παντού έχει ρεύμα, οπότε τι πιο εύκολο να ανοίξεις το δικό σου μαγαζί και να το πουλάς;» αναρωτιέται μιλώντας στο «Κουλούρι» ο Σάκης, πρώην ιδιοκτήτης μπαρ, κρεπερί, frozen yogurt και escape room στην περιοχή.

Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πήγες, μέχρι το καλοκαίρι αναμένεται να ανοίξουν εταιρείες παροχής ηλεκτρικού ρεύματος σε όλη τη χώρα, σε εμπορικά κέντρα, τουριστικά θέρετρα και αθλητικές εγκαταστάσεις, ενώ τέλος δεν επιβεβαιώνεται η φήμη πως στις μισές διαφημίσεις θα πρωταγωνιστεί ο Θοδωρής Αθερίδης και στις άλλες μισές ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος.

http://www.tokoulouri.com/


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *