Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τετάρτη 24 Μαΐου 2017

ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ ΤΕΝΙΣ ΚΛΑΜΠ! ΟΠΩΣ ΔΟΥΖΕΝΗ;;;;;


Δεν ελήφθη καμία απόφαση στο χθεσινό δημοτικό συμβούλιο των Βριλησσίων για το τένις κλαμπ αλλά έγινε εκτενής συζήτηση επί της εκφρασμένης πρόθεσης της διοίκησης του δήμου Βριλησσίων να προβεί σε απευθείας αγορά του ακινήτου με απευθείας διαπραγμάτευση με τον ιδιοκτήτη του αντί της επιβολής αναγκαστικής απαλλοτρίωσης.

Η διοίκηση Μανιατογιάννη θεωρεί ότι μπορεί να έρθει σε συμφωνία με τους ιδιοκτήτες της έκτασης με τους οποίους κουβεντιάζει, για να αποκτήσει ο δήμος το ακίνητο σε μια τιμή κοντά στην εκτίμηση του ορκωτού εκτιμητή (βλέπε την προηγούμενη ανάρτηση στην Δράση).

Η αντικειμενική αξία του ακινήτου σήμερα είναι γύρω στα 4,5 εκ. ενώ σύμφωνα με αποκλειστικές μας πληροφορίες η έκθεση του ορκωτού εκτιμητή κινείται κάπου εκεί (γύρω στα 4,7 εκ. λέει ο σμπίρος μας).

Λογικό νούμερο, αν σκεφτείς ότι όταν καθορίστηκε πρωτόδικα η αξία απαλλοτρίωσης  το 2009 - όταν οι αξίες των ακινήτων στην περιοχή ήταν σχεδόν διπλάσιες της σημερινής.
Τότε που η τότε διοίκηση άφησε να παρέλθει ανεκμετάλλευτο το 18μηνο (τι μου θυμίζει, τι μου θυμίζει ...... Α! ΝΑΙ! ΤΟ ΔΟΥΖΕΝΗ ΣΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ μωρέ).

Για να δούμε όμως τι γίνεται τώρα!
Υπάρχει συμφωνία ή θα βάλει και ο Μανιατογιάννης γραβάτα όταν θα την βάλει και ο Αλέξης;

Σύμφωνα με την πηγή μας στον δήμο Βριλησσίων οι αποφάσεις μετατέθηκαν για το πρώτο δεκαήμερο του Ιουνίου.

ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΥΡΙΩΣ ΒΕΒΑΙΩΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΡΕΜΑΤΙΑ και το ΠΔ αλλά και συνολικότερα για την ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ και τον ρόλο της.

Περισσότερα μόλις έχουμε δεδομένα και όχι "εκφράσεις προθέσεων" διότι από προθέσεις έχουμε χορτάσει.

Και άλλωστε ο δρόμος προς την κόλαση ξέρετε με τι είναι γεμάτος!

Γύρω (και) από αυτή την υπόθεση διεκδίκησης ενός σοβαρού ελεύθερου χώρου για ΔΗΜΟΣΙΟ όφελος από την αυτοδιοίκηση (ΟΠΩΣ ΑΛΛΩΣΤΕ συμβαίνει ΠΑΝΤΑ και ΠΑΝΤΟΥ)  έχουν γίνει ΠΟΛΛΑ - ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ - και έχουν ακουστεί ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ όλα αυτά τα χρόνια. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου