Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Πέμπτη 25 Μαΐου 2017

Παιδικοί σταθμοί: Ρεκόρ αιτήσεων στην πλατφόρμα της ΕΕΤΑΑ -Έπεσε η ιστοσελίδα

 
Ρεκόρ αιτήσεων είχαμε εχθές, σύμφωνα με πληροφορίες της aftodioikisi.gr, στην πλατφόρμα ΕΕΤΑΑ, για στο πρόγραμμα«Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής ζωής» της περιόδου 2017-2018. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες μέσα στην πρώτη ώρα από το άνοιγμα της πλατφόρμας στις 12 το μεσημέρι μπήκαν στην πλατφόρμα περί τους 4.000 χρήστες, ενώ στο εξάωρο υποβλήθηκαν περίπου 6.500 αιτήσεις.

Αποτέλεσμα, όπως έγραψε η aftodioikisi.gr, η ιστοσελίδα αλλά και η πλατφόρμα της ΕΕΤΑΑ να βρεθούν εκτός λειτουργίας ή να υπολειτουργούς επί περίπου τέσσερις ώρες, ενώ και στη συνέχεια οι ενδιαφερόμενοι να δυσκολεύονται να ολοκληρώσουν της διαδικασία υποβολής των αιτήσεών τους.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η Διοίκηση της ΕΕΤΑΑ εχει ήδη ζητήσει από τον ΟΤΕ να ενισχύσει το Δίκτυο, και, σύμφωνα με πηγές της εταιρείας «λογικά από σήμερα δεν θα υπάρχει πρόβλημα».

Να σημειωθεί ότι φέτος πλην του ρεκόρ των παιδιών που θα ενταχθούν (100.000), αναμένεται να έχουν ρεκόρ και στις αιτήσεις. Συγκεκριμένα, από τις 131.000 περύσι αναμένεται να ανέβουν στις 140.000.

http://www.aftodioikisi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου