Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τετάρτη 24 Μαΐου 2017

ΝΕΑ ΜΕΓΑΛΗ ΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΣΒΑΠ! ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗΣ ΠΕΝΤΕ (ΟΛΟΚΛΗΡΩΝ) ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΣΕ ΑΕΡΙΟΚΙΝΗΤΑ!



Ειλικρινά!

Μόνο ο Αεικίνητος (και ο άξιος μαθητής , συνεχιστής και πολιτικός συνέταιρός του Συμεών ίσως) θα μπορούσε να βγάλει δελτίο τύπου για να επικοινωνηθεί στον ιθαγενή ψηφοφόρο η  "ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ συνέχιση" του προγράμματος μετατροπής δημοτικών οχημάτων από βενζινοκίνητα σε χρήση φυσικού αερίου.

ΠΕΝΤΕ (ολόκληρα) δημοτικά οχήματα (του στόλου των εκατοντάδων τέτοιων των 14 δήμων) χρηματοδοτήθηκαν (από την ΔΕΠΑ, όχι από τον ΣΒΑΠ) κατόπιν όμως ενεργειών του ΣΒΑΠ - που χωρίς αυτόν δεν θα μπορούσε να γίνει η μετατροπή  - ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ - αυτό έχει σημασία, ότι έγινε με επιτυχία η μετατροπή, δεν απέτυχαν - διότι ακόμα και αυτό μπορούσαν να πάθουν, αυτό δείχνει το ότι  χαίρονται και βγάζουν δελτίο τύπου "συνεχίζεται με επιτυχία" το πρόγραμμα.
(Ξέρετε βέβαια το ανέκδοτο με τους πολίστες που έχασαν το ματς με 14-0 και στο τέλος πανηγύριζαν γιατί δεν πνίγηκε κανείς, φαντάζομαι).

Μάλιστα - δια να καταλάβεις αναγνώστη το μέγεθος της πρωτοποριακής αυτής παρεμβάσεως  ο σύνδεσμος, ενώ συνεχίζει το πρόγραμμα  -του χρόνου θα μετατρέψει άλλο ένα όχημα ενώ ήδη έχουν εγκριθεί τα κονδύλια για άλλα 9, ΦΟΒΕΡΟ - ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ τα πέντε αυτά οχήματα δια να διαπιστώσει ο Αεικίνητος προσωπικώς την μείωση στην εκπομπή ρύπων και την εξοικονόμηση πόρων.

Διότι ομιλούμε δια μίαν πρωτοποριακή και κυρίως ΠΙΛΟΤΙΚΗ - να το τονίσουμε αυτό - παρέμβαση σε έναν τομέα που τα επιστημονικά συμπεράσματα που θα βγάλει ο Αεικίνητος, θα αξιοποιηθούν παγκοσμίως, μια και δεν γνώριζε μέχρι σήμερα, η παγκόσμια επιστημονική κοινότης δεν τα είχε μελετήσει επαρκώς τα οφέλη από την χρήση Φ.Α.- και ανέλαβε ο ΣΒΑΠ να το κάνει.

ΜΠΑΜΠΟΥΙΝΕ!

(Το δελτίο τύπου του ΣΒΑΠ μπορείς να το διαβάσεις κάνοντας κλικ ΕΔΩ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου