Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Παρασκευή 2 Ιουνίου 2017

ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΕΣ ΤΡΕΛΕΣ

του Τρελού Ακατανόμαστου

 Νίκο επειδή μου πατάς τον κάλο με τις τελευταίες αναρτήσεις σου για τον δήμο, την ώρα που - όπως θα έχετε παρατηρήσει -  έχω περιορίσει λίγο τις δικές μου, έχοντας κουραστεί να ακούω το ¨δίκιο έχεις αλλά μην τα βάζεις με τους ισχυρούς".
  • Ξέρεις, πιστεύω, ότι γι΄αυτά που γράφεις έχω χαρακτηριστεί "τρελός", "γραφικός",  δεξιός.
  • Ξέρεις τι άκουσα, τι γράφτηκε στις εσωτερικές λίστες επικοινωνίας ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ αλλά και τυπώθηκε και κυκλοφόρησε σε παρέλαση της 25ης Μαρτίου του 2013 στην εφμερίδα της ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ πριν τις δημοτικές εκλογές και πόση λάσπη έφαγα όταν είχα μείνει μόνος να τα υπερασπίζομαι (βλ. τις 10 προτάσεις με τις οποίες κατεβήκαμε στις δημοτικές εκλογές) και άκουγα ότι αυτά είναι παρωχημένα διότι η καργαριστερά θα έφτιαχνε έναν "νέο κόσμο" αλληλεγγύης, χωρίς επενδύσεις, χωρίς λεφτά, όλοι θα δούλευαν τσάμπα, αλληλέγγυα και εθελοντικά " για το θαύμα του Σουλτάνου.
  • Ξέρεις ότι είχα ζητήσει από τον ίδιο τον Συμεών αλλά και τα όργανα του ΣΥΡΙΖΑ να συζητήσουμε προγραμματικά και αυτό απορρίφθηκε από τον Συμεών και την ηγεσία σας (τότε) μετά βδελυγμίας παρά το γεγονός ότι κάποιοι από τον ΣΥΡΙΖΑ ζήτησαν να υπάρξει ένας προγραμματικός διάλογος.
Του ΣΥΡΙΖΑ του οποίου ήμουν ιδρυτικό μέλος από την ιδρυτική του συνδιάσκεψη - δηλαδή δεν είδα φως και μπήκα στην οργάνωσή του στο Χαλάνδρι,  αφού είχε προηγηθεί η πρώτη μεγάλη αντιμνημονιακή μάχη του 2010 και που αφού το κόμμα μεγάλωσε ΤΟΛΜΗΣΕ να μου πει ότι μπορώ να είμαι μέλος αλλά ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ  ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ, γιατί ενοχλούνταν ο Σουλτάνος και η Νονά  (των 53ων), που δεν ήθελαν να μολυνθεί το "εγχείρημα" (η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ δηλαδή) από τις θέσεις μας, που είναι βέβαια πολύ κοντά, σχεδόν ταυτόσημες με αυτές που σήμερα εκφράζεις εσύ, συνεπώς είσαι τρελός και δεξιός.

- ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ τα γράφω αυτά και επειδή τα στελέχη του τότε ΣΥΡΙΖΑ , προεξαχούσης της ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ ΑΠΟΤΕΤΟΙΑΣ - πώς την λέγανε δεν θυμάμαι την ομάδα Λαφαζάνη, σήμερα ΛΑΕ -  λύσσαξαν εναντίον μας.

Ειδική μνεία οφείλω ΣΤΗΝ ΑΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΗ, ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΗ,  ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΝΕΝΤΙΜΗ τότε γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ ΝΤΙΑ ΚΟΥΔΟΥΝΗ - σήμερα στέλεχος της ΛΑΕ και ΣΗΜΕΡΑ (ενώ είναι στέλεχος της ΛΑΕ - και καλά)  παχυλά αμειβόμενη υπάλληλο της βουλής, στο γραφείο .των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ !!!!
Είναι η πρώην αμοιβόμενη αντιπρόεδρος της ΦΛΥΑ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΙΔΡΥΣΑΜΕ, εγώ τις άνοιξα τα βιβλία της, και που θα καταργούσε η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ, μέχρι που παραιτήθηκε, γιατί βρήκε καλύτερο μισθό στην βουλή, στο κόμμα  που το κόμμα της (η ΛΑΕ) καταγγέλλει.

Της ΦΛΥΑ για την οποία με κατήγγειλαν για την πίστη μου σε αυτή και τον ρόλο της,  ως οπαδό της ιδιωτικοποίησης στην αυτοδιοίκηση. ΠΟΙΟΙ;;; Εκείνοι που σήμερα είναι στην διοίκηση του δήμου και λειτουργούν όπως γράφεις.

ΠΟΛΥ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΡΕ ΝΙΚΟ! ΚΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ!

Τα παλιά όμως δεν έχουν την μεγαλύτερη σημασία.

Και η δικαίωσή μου είναι να βλέπω τις τόσο χυδαία λασπωμένες απόψεις μας, τις οποίες με τόσο πάθος και κόστος έχω υπερασπιστεί να κερδίζουν νέους υποστηρικτές .

Επίτρεψέ μου λοιπόν  να προσθέσω προχείρως στον προβληματισμό σου πέντε ακόμα τεράστια κεφάλαια τα οποία θα πρέπει να περιληφθούν στα 3+1 δικά σου (και δικά μας) της προηγούμενης ανάρτησης.

- 11 στρέμματα κάθονται στο Πάτημα, στην Μελίνας Μερκούρη με ειδικό Σ.Δ. 
Μπορείτε να σκεφτείτε και εσείς τι πρέπει να τα κάνουμε;
Ή μήπως δεν πρέπει να τα κάνουμε και πρέπει να περάσουν στην διαχείριση του ΤΑΙΠΕΔ;;;;
Αποφεύγω να κάνω πρόταση εγώ ο δεξιός, ο βρωμοπασόκος, θα ήθελα μια πρόταση από εσάς τους αριστερούς.

- Στεγαστικό πρόγραμμα για τους Χαλανδραίους Τσιγγάνους (και όχι μόνο). Υποβολή για χρηματοδότηση στην ΕΕ (αν δεν βγούμε). Την τελευταία φορά που ασχοληθήκαμε με το θέμα με μολύβι και κομπιουτεράκι, μας έβγαλε σούμα  μια ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΜΕΝΗ επένδυση περί το 10 εκ. ευρώπουλα, θέσεις εργασίας και ΕΠΙΛΥΣΗ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΜΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ.
Γιατί δεν θέλει ο Γερολυμάτος και διαλέγει την πολιτική των ΜΚΟ;;;;;

- Εγκαταστάσεις δημόσιας εναλλακτικής διαχείρισης απορριμμάτων. 
Είχαμε προτείνει τον χώρο που προτείνεις για να γίνει το αποτεφρωτήριο.

Σε ενημερώνω ότι έχουμε καταθέσει ιδιωτικά στους Βριλησσιώτες και στους μελετητές την άποψη ότι πρέπει να γίνει το αποτεφρωτήριο στη ναυτική βάση, γιατί δεν είμαστε ο Συμεών να παίρνουμε στο Χαλάνδρι όλη την μπίχλα των γύρω μας για να μας προσκυνάνε.
(Το δημοσιοποιώ πρώτη φορά).

Το Βριλήσσι εξυπηρετείται από το νεκροταφείο Χαλανδρίου, τους έταξε ο Συμεών ότι θα τους εξυπηρετήσει τα σκουπίδια στον ΧΕΥ - όταν κάνει την εγκατάσταση, ε ας δώσει και αυτό κάτι για κοινή χρήση, δεν έχουν οι Βριλησσιώτες τον κώλο πίσω.

Εναλλακτικά βεβαίως το αποτεφροτήριο θα μπορούσε να γίνει και ΥΠΟΓΕΙΑ μέσα στο νεκροταφείο, κάτω από τους νεκροθαλάμους για να εξοικονομηθεί γη, αν ξεπερνούσαμε την (μη κατανοητή από εμένα) άρνηση της Ορθόδοξης Εκκλησίας της Ελλάδος να γίνονται αποτεφρωτήρα μέσα σε νεκροταφεία.  Και το λέω εγώ που δεν έχω δηλώσει ποτέ ΑΘΕΟΣ και δηλώνω Χ.Ο. χωρίς να ντρέπομαι. (είμαι σε όλα αιρετικός).

Αν γινόταν αυτό ΠΑΛΙ τα ΒΡΗΛΙΣΣΙΑ θα έπρεπε κάτι να έδιναν ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ και ΤΟΥΣ ΧΑΛΑΝΔΡΑΙΟΥΣ (σε χώρο και όχληση) για να πάρουν αυτά που τους τάζει ο Συμεών, εκτός της πολτικής στήριξης που δίνουν - μέσω ΠΑΣΟΚων - στον Σουλτάνο.

- ΠΑΡΚΟ ΑΤΤΙΚΗΣ ΟΔΟΥ - ενοποίηση με Αθλητικό κέντρο ΝΙΚΟΣ ΠΕΡΚΙΖΑΣ - Κυλικείο, πολιτιστικές, αθλητικές εκδηλώσεις, εκθέσεις κλπ

- ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ: ΡΕΜΑΤΙΑ!!!! Πες τα εσύ, ο σύλλογος τα λέει καλά (κατά την γνώμη μου πάντα) τώρα τελευταία.

Για όλα αυτά λοιπόν ας σκεφτούμε και τον ρόλο ή την χρησιμότητα μιας ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟ ΣΤΑΤΗΓΕΙΟ. 
 Άχρηστος ή απαραίτητος;;;;
Μιας δημοτικής επιχείρησης που ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΧΑΛΑΝΔΡΑΙΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ όπως πλέον ΚΑΙ ΕΣΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΦΟΒΟ (και σε συγχαίρω που δεν φοβάσαι ότι θα σε πουν τοπικιστή και δεξιό αφού βάζεις ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΕΣ μέσα στον προβληματισμό σου - κατανοώντας ότι το θέμα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ  ΟΙ ΙΔΩΤΕΣ αλλά είναι ο ΡΟΛΟΣ τους), με συνεργατικά σχήματα τοπικών επαγγελματιών - εδώ κολλάει ο ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΌΣ και Ο ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΣΜΟΣ που λέμε εμείς, σε έναν αστικό δήμο - θα υλοποιούσαν και θα λειτουργούσαν αυτά που συμφωνούμε ότι είναι "παραγωγικές επενδύσεις" .
Να σύντροφε Νίκο γιατί οι νεοφιλελέδες - με επικεφαλής τον εν Χαλανδρίω καλό εκφραστή τους, τον φίλο μου τον Μύρωνα - ΛΥΣΣΑΞΑΝ εναντίον της ΦΛΥΑ και ήθελαν είτε να την κλείσουν, είτε να την ξεδοντιάσουν και να την υποβαθμίσουν σε έναν μηχανισμό που θα κάνει διαγωνισμούς παραχώρησης "με το υψηλότερο - ονομαστικό - τίμημα", και όχι ένα ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ στην τοπική οικονομία, προς όφελος του δημοσίου και των Χαλανδραίων επαγγελματιών, ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΜΑΣ ΔΗΛΑΔΗ, όπως το έχουμε διατυπώσει από το 2002.

Τυχαίο ότι σήμερα  οι κοντινότεροι συνομιλητές του Συμεών είναι οι νεοφιλελέδες; 
ΗΞΕΡΑΝ ΟΤΙ ΕΚΕΙ - ΣΤΗΝ ΦΛΥΑ, παιζόταν στην πράξη, ΠΙΛΟΤΙΚΑ,  μια ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΠΟΛΙΙΤΚΗ στην μονοκρατορία της "αγοράς" οι μάγκες.

Ήξεραν ότι υπήρχε ένα σχέδιο για σταδιακή ανάπτυξη της εταιρίας, ένα σχέδιο που δεν ήταν η ΕΠΙΤΡΕΠΤΗ από το σύστημα πεπατημένη: "ΠΑΡΤΕ ΚΑΘΕ ΤΙΟ ΔΗΜΟΣΙΟ και ΛΕΗΛΑΤΗΣΤΕ ΤΟ για να ενισχύεται η αντίληψη ότι ΜΟΝΟ ΟΙ ΙΔΙΩΤΕΣ ΜΠΟΡΟΥΝ" .

Τα αποτελέσματά είχαν αρχίσει να γίνονται εντυπωσιακά και επικίνδυνα για τα μεγάλα συμφέροντα και την ασυδοσία τους. Και εκείνοι ξέορουν πώς να υπερασπίζονται τον πυρήνα της πολιτικής τους
ΕΜΕΙΣ, της απόδώ πάντας, ΠΑΝΤΑ ΜΑΛΑΚΕΣ ΗΜΑΣΤΑΝ γι΄αυτό νίκησαν σε όλα τα επίπεδα και γι΄αυτό επικράτησε στην δική μας πλευρά - ξεκινώντας από το ΠΑΣΟΚ - και η αντίληψη ότι "για να κερδίσουμε τας εκλογάς πρέπει να μετατοπίστουμε σε πιο συντηρητικές επιλογές.

ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΙ ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΙΣΜΟ και τις πολιτικές του στις εκλογές!
ΟΧΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΙ ΣΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΜΑΣ με πίστη και επιμονή σε αυτές, με υπαναχωρήσεις και αντεπιθέσεις, με λάθη, διορθώσεις και κυρίως αλληλοσυμπληρούμενοι στην δράση μας.

ΤΟ ΑΦΗΓΗΜΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΡΕΥΣΕΙ, αυτό είναι πλέον προφανές και ορατό σε όλους στο Χαλανδρι.
Και προφανώς το μόνο "αριστερό" αφήγημα που έχει μείνει ζωντανό είναι το δικό μας.

Έχει περάσει πολλά αυτό, αντέχει από το 1998 γιατί ΕΙΝΑΙ ΠΛΗΡΕΣ και ΕΦΑΡΜΟΣΙΜΟ.

Χαρά μου να το αξιοποιήσουν όσοι θέλουν στο μέλλον.

ΑΛΛΑ ΜΕ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΠΗΓΗ ΠΑΡΑΚΑΛΩ.

Όχι στον ΑΚΑΤΑΝΟΜΑΣΤΟ  αλλά στα συλλογικά υποκείμενα που το έχουν υπερασπιστεί:
Την ΤΟΠΙΚΗ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ και το ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΠΟΡΕΙΑ!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΣΟΡΥ ΠΟΥ ΠΙΑΣΤΗΚΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΓΡΑΨΩ ΟΛΑ ΑΥΤΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου