Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2017

ΧΡΥΣΑΥΓΟΥΛΟ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΤΑ ΛΕΕΙ ΤΖΗΜΕΡΕ!

Διαβάσατε το άρθρο του Τζήμερου για την Εθνική Αντίσταση;

Πάρτε ένα lexotanil πριν (απαραίτητο για νευρικούς, γιατί κινδυνεύει όποια τζαμαρία βρίσκεται σε απόσταση βολής του ποντικιού του υπλογιστή) και διαβάστε το:
  • Αν είσαι κομμουνιστής και ΟΠΟΤΡΤΟΥΝΙΣΤΙΚΑ εξισώνεις τα σώβρακα με τις φανέλες ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ.
  • Αν δηλώνεις εντός του πλαισίου αυτού του πράγματος που αποκαλείς "κεντροαριστερά" (και που ακόμα και οι δικοί σου στις χώρες της ΕΕ ΔΕΝ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΕΡΙΓΡΑΨΟΥΝ  ΔΗΛΩΝΟΝΤΑΣ ΕΡΓΑΤΙΚΟΙ ή ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΕΣ - με πολύ νερό βέβαια για το τι εννοούν) ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ!
  • Αν δηλώνεις ή νιώθεις ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ διάβασέ το
  • Αν δηλώνεις αντιφασίστας και αντιναζιστής ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ.
  • Αν προτείνεις ως λύση για την έξοδο από την κρίση μέτωπο προοδευτικών ανθρώπων, με αυτές τις απόψεις ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ. 
  • Αν ήσουν ποτέ μέλος του κόμματος του Αντρέα και βρίσκεις σήμερα κοινά σημεία με αυτές τις απόψεις πήγαινε στο πρώτο νεκροταφείο να ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΣΥΓΝΩΜΗ.
  • Αν είσαι ΔΗΜΑΡΧΟΣ και σου επιβάλλουν να αφήσεις το μέλλον της πόλης σου να το διαχειρίζονται ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΔΩΣΙΛΟΓΑΡΑΣ, ΜΕΣΩ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΩΝ ΜΕΛΕΤΩΝ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΧΕΣΑΙ ΚΑΙ ΕΓΚΡΙΝΕΙΣ ΑΜΑΣΗΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΤΡΙΑΝΤΑΡΙΑ LIKES ΣΤΟ ΦΑΤΣΟΜΠΟΥΚΙ - ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΣΑΙ ΨΩΝΙΟ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΠΟΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΕ ΕΒΓΑΛΑΝ ΑΥΤΟΙ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ, ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΣΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΙΩΣ, ΑΥΤΟΙ ΣΕ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΣΑΛΙΑ ΤΟΥΣ -  ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ. 
Αν μάλιστα είσαι τέτοιος δήμαρχος και ο μπαμπάς σου ήταν κανονοκός ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΚΟΣ ...... ΑΠΟΛΟΓΗΣΟΥ ΣΤΟΝ ΚΑΘΡΕΦΤΗ!
  • Αν είσαι υπάλληλος δήμου και ο διευθυντής σου είναι τέτοιος ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΣ, μέλος του κόμματος του Τζήμερα και συνεργάτης του και ΘΑ ΣΕ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙ - όπως επιβάλλει η σημερινή ΚΟΜΜΑΝΤΑΤΟΥΡ - ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΟΥ, ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ. Και αν είσαι ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ που τον ανέχεσαι και τον υποστηρίζεις αυτόν τον ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ..... ΑΠΟΛΟΓΗΣΟΥ!
Ο ΤΖΗΜΕΡΟΣ ΚΥΡΗΞΕ ΞΑΝΑ ΤΟΝ ΕΜΦΙΛΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΠΛΥΝΕΙ ΤΟΥΣ ΝΑΖΙ, το 4ο ΡΑΪΧ και την σηνερινή ΚΟΜΜΑΝΤΑΤΟΥΡ. Δεν το έκανε τυχαία.

ΜΠΡΟΣΤΙΝΑΡΙ ΤΟΥ 4ου ΡΑΪΧ, ΧΥΔΑΙΟΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΗΣ  ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΩΝ ΝΕΟΝΑΖΙ ΠΟΥ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΣΥΝΔΙΟΙΚΟΥΝ - από ό,τι φαίνεται - ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΡΚΕΛ.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ ΟΛΟ αν θες ΕΔΩ - βάζω το link για λόγους "ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΙΚΗΣ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ".

ΕΓΩ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΩ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΩΜΙΣΩ ΤΗΝ ΚΩΛΛΟΦΥΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΣΚΑΤΑ!

Διάλεξα τρία highlights:


"Επισημαίνω στους επαγγελματίες διαστρεβλωτές των απόψεών μου που θα γράψουν “ο Τζήμερος εξισώνει τους Ναζί με την Αντίσταση”, ότι δεν τους εξισώνω. Θεωρώ τις πράξεις των “αντιστασιακών” χειρότερες."
............................................................
Η επονομαζόμενη “εθνική αντίσταση” ήταν ένα διαρκές έγκλημα στο οποίο πρωτοστάτησε ο υπόκοσμος και των δύο πλευρών με θύματα συνήθως φιλήσυχους πολίτες, γυναίκες και παιδιά, που κάποιοι, πολύ συχνά για λόγους προσωπικής αντιδικίας ή ευκαιρίας για πλιάτσικο, κατέδιδαν ως πράκτορες του εχθρού.
..........................................
Συμφιλίωση υπάρχει όταν την επιδιώκουν και οι δύο πλευρές. Όταν ο ένας μόνον τη μνημονεύει ή την εύχεται και ο άλλος το εκμεταλλεύεται για να προετοιμάσει την επόμενη επίθεσή του, κάθε προσπάθεια συμφιλίωσης είναι αυτοχειριασμός. Πραγματική συμφιλίωση θα υπάρξει όταν η αριστερά απαξιωθεί στη συνείδηση των Ελλήνων που θα αντιληφθούν τι ακριβώς είναι και μάθουν τι ακριβώς έκανε. Όταν αναγνωρίσει, όπως ο Μίσσιος, ο Κύρκος και ο Λαζαρίδης πως: “ευτυχώς ηττηθήκαμε, σύντροφοι”. Τότε θα έχει ηττηθεί και σε ηθικό επίπεδο. Και τότε θα πάψουμε επιτέλους να ζούμε με τον φόβο ότι το φυτώριο τεράτων του ΚΚΕ συνεχίζει να εκκολάπτει τους μελλοντικούς “καπετάνιους” του διχασμού και της εθνικής καταστροφής: Ζαχαριάδηδες, Βελουχιώτηδες ή Τσίπρες.


ΣΧΟΛΙΟ ΑΛΑ ΝΤΑΒΙΑ: 
  • ΡΕ  ΣΕ ΠΗΓΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΞΟΡΙΑ ΟΤΑΝ ΚΥΒΕΡΝΟΥΣΕ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ;;;;;
  • ΣΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΦΡΟΝΗΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΤΟΥ ΑΣΕΠ ΡΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑΡΗΣ ή ΕΡΓΑΤΗΣ ΥΠΟΓΕΙΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ ΤΟΥ ΟΤΕ ;;;; 
Την ώρα που κυβερνάει η αριστερά (τελος πάντων αυτή η αριστερά που κυβερνάει) ΕΣΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΠΑΛΙΟΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ.

ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΤΟ ΚΚΕ ΡΕ ΝΟΥΜΕΡΟ ΔΕΝ ΘΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΝΑ ΠΑΣ ΕΞΟΡΙΑ ΓΙ΄ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ.
  • Ο ΕΔΑίτης παππούς μου ρε ΑΛΗΤΗ έγινε ΔΗΛΩΣΙΑΣ για να μπορέσει ο γιος του να πάρει μεοκάματο, κατεβαίνοντας στα υπόγεια δίκτυα του ΟΤΕ, όχι για να γίνει κανένας βολεμένος σε γραφείο !
  • Που φτάσατε ρε ΑΛΗΤΕΣ να τολμάτε να βρίζετε γιατί κυβερνούν οι άλλοι και δεν είστε εσείς - ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΣΑΣ - οι ΜΕΤΑΚΛΗΤΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΓΕΝΙΚΟΙ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΣ  ΣΤΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ ΤΟΥΣ!  ΧΑΦΙΕΔΟΤΣΟΥΡΜΟ! 
  • ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΕΤΕ κάτι ΜΑΛΑΚΕΣ - ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΑ! ΒΑΖΟΥΝ ΓΕΝΙΚΟ ΤΟΥΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΟΝ ΓΚΑΟΥΛΑΪΤΕΡ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΥΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΕ! ΣΑΣ ΕΚΧΩΡΟΥΝ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΛΑΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΦΤΟΥΝ ΣΤΟ ΧΥΔΑΙΟ, ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΟ, ΑΥΘΑΔΕΣ ΒΡΩΜΟΣΤΟΜΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΕΝΕΣ ΤΩΝ ΚΑΛΟΤΑΙΣΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕ ΕΣΑΣ ΔΩΣΙΛΟΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΠΑΓΑΛΩΝ ΣΑΣ, ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΞΗΜΕΡΩΣΗΣ!
  • ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΤΖΗΜΕΡΕ, ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΟΤΙ Η ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΗΤΑΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΑΖΙ!
(Ρε μαλάκα σύντροφε τον είχαμε στο ΠΑΣΟΚ αυτόν ..... Για σκέψου το)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου