Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2017

ΜΑΡΤΙΓΟΠΟΥΛΟΣ - ΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟΣ - ΜΑΥΡΟΓΥΑΛΟΥΡΟΠΟΥΛΟΣ


Με πήρε ο σμπίρος μου από το διπλανό χωριό ολίγον σοκαρισμένος να μου πει τα καθέκαστα.

Μάζεψε - που λες -  ο διευθυντής τεχνικής υπηρεσίας του δήμου Βριλησσίων τους υφισταμένους του προϊσταμένους και εργάτες της ΤΥ - για να τους μιλήσει για σοβαρά υπηρεσιακά θέματα.

Για να δώσει οδηγίες και κατευθύνσεις για το πώς θα κάνουν την δουλειά τους για να παραχθεί έργο δια την πόλη και τον δημότη.
Βέεεβαια.

Μετά θα τους αξιολογήσει κιόλας για την αποτελεσματικότητά τους.
Για τον βαθμό υλοποίησης των εντολών του!
Με απολύτως αξιοκρατικά κριτήρια.

Χωρίς να εμπλακούν πολιτικάντηδες - αιρετοί εις το έργο της αξιοκρατικής και χωρίς πολιτικά κριτήρια αξιολογήσεως ήτινα θα τελεσθεί υπό των ανεξαρτήτων υπηρεσιακών στελεχών που - σημειωτέον - έχουν να αξιολογηθούν από τότε που κρίθηκαν διευθυντές - κάποιοι εξ αυτών πριν είκοσι ή τριάκοντα έτη, όταν διατηρούσαν σώας τας φρένας, κάτι που σήμερα που εγέρασαν, που κυκλοφορούν αλτσχάιμερ, μαλακύνσεις και άλλες εγκεφαλικές ή νευρολογικές βλάβες δεν είναι και σίγουρο.

Βέεεεβαια. ΑΞΙΟΛΟΓΙΚΗ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΞΙΟΛΟΓΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ!

Θα σου πω τώρα τι οδηγίες έδωσε στους υφισταμένους του ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΩΝ:

"Ο ΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ  ΠΟΛΗ" , τους είπε!

Ποιος σε ρώτησε ρε μεγάλε; Εσύ ΣΤΟΝ ΩΡΩΠΌ ΨΗΦΙΖΕΙΣ και ΠΟΛΙΤΕΥΕΣΑΙ, ΣΕ ΑΛΛΗ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ.
Γιατί λες στους υφιστάμενους σου την προτίμησή σου και μάλιστα μια μέρα πριν την εκδήλωση όπου ο Ντινόπουλος θα τραγούδαγε Ζαμπέτα στην πλατεία του χωριού;

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ;
Να σε ακούν να τους βγάζεις λόγο;

Η ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΗ αυτή ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ του ΑΞΙΟΛΟΓΟΥ τούτου ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ είναι ίσως η καλύτερη απάντηση στο ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΚΑΡΑΚΟΜΜΑΤΙΚΟΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΑΔΕΣ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΣΜΟ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ των υπαλλήλων, μπαμπουίνο.

Και αυτό η ΑΔΕΔΥ πρέπει να το θέσει ΠΡΩΤΗ, υπερβαίνοντας μια στρεβλή, αντίληψη ότι ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ είναι παρθένες και όλοι οι αιρετοί είναι εξ ορισμού Μαυρογυαλούροι.

Είναι χαρακτηριστικό παράδειγμα ο Μαρτιγόπουλος (και η άλλη η δική μας εδώ στο Χαλάνδρι  που έκοψε τους μισούς συναδέλφους της από το να μπορούν να κριθoύν προϊστάμενοι, φτιάχνοντας τον ΟΕΥ στα μέτρα που την βόλευαν και ακόμα γίνεται χαμός στον δήμο) το γιατί ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΘΕΣΜΟΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ, όχι γιατί δεν είναι σωστό - ΣΩΣΤΟ ΕΙΝΑΙ .
 Αλλά  εδώ είναι ΒΑΛΚΑΝΙΑ δεν είναι παίξε γέλασε.

Και για να γίνει ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ πρέπει να βρεθεί τρόπος να διασφαλιστεί η ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ και η ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ. 


Και αυτό ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ αν δεν εμπλακούν και εκπρόσωποι της ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ - ΑΙΡΕΤΟΙ, αν δεν βγει αυτό το καλαμπούρι από τα στενά πλαίσια των γραφειοκρατικών μηχανισμών του δημοσίου.

ΟΥΤΕ ΒΕΒΑΙΑ ΕΤΑΙΡΙΕΣ που λένε οι φιλελέδες.

Αν είναι δυνατόν να αξιολογήσουν τους δημοσίους υπαλλήλους ΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ εταιρίας που θα επιλέξουν ----- ΟΙ ΜΑΡΤΙΓΟΠΟΥΛΟΙ.

(Άλλη ώρα θα πούμε περισσότερα γι΄αυτό  - τώρα έχουμε Μαρτιγοπουλιάδα).

Πάντως ΤΕΤΟΙΟΙ   ΑΞΙΟΛΟΓΗΤΕΣ είναι ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ του ίδιου του ΠΑΛΙΟΥ, ΜΑΥΡΟΓΥΑΛΟΥΡΙΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ που υποτίθεται ότι η αξιολόγηση θα αλλάξει.

ΑΤΟΠΟ!

Αυτοί είναι το πιο βαθύ παλιό σύστημα που παρήγαγε ή ανέχτηκε την διαφθορά και την αναποτελεσματικότητα του δημοσίου.
ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ;

Μιλάμε ότι πολλοί - καλών προθέσεων πολιτικοί, δεν καταλαβαίνουν ότι καλούν να αλλάξουν το διεφθαρμένο σύστημα εκείνους που είναι τα πιο ασφαλή ρεμέτζα του.

Κάνουν δηλαδή αυτό που τους υποβάλλουν ΟΙ ΚΑΚΩΝ ΠΡΟΘΕΣΕΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ που τους παρασέρνουν.

Προφανώς αυτός ο "ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ" είναι κομματικός εγκάθετος.

Κάνει ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΑ προπαγάνδα και προσπαθεί να χρησιμοποιήσει την θέση του για να οδηγήσει τα πράγματα εκεί που το προσωπικό του συμφέρον (κομματικό, οικονομικό, φιλικό, σεξουαλικό   - δεν έχει σημασία το είδος της ιδιοτέλειας που εξυπηρετείται κανείς κάθε φορά - ΓΕΝΙΚΩΣ ΜΙΛΩΝΤΑΣ, όχι όλα τα παραπάνω για τον συγκεκριμένο) εξυπηρετείται.

ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΑΥΤΟΣ Ο .... "ΑΞΙΟΚΡΑΤΗΣ".
ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ.

Ποιος θα τον αξιολογήσει αυτόν;;;;
Τα υπηρεσιακά;
Χωρίς την άποψη των ΑΙΡΕΤΩΝ δηλαδή της κοινωνίας;

Μα δεν αξιολογούνται ΟΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ με βάση το ίδιο αξιολογικό κριτήριο δηλαδή την αποτελεσματικότητά τους;
Με βάση τον βαθμό ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ των κατευθύνσεων που τους δίνουν οι αιρετές διοικήσεις;
Αυτό δεν λέει το ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ ΜΑΣ;

Ποιος θα το κρίνει αυτό αν δεν το κρίνουν οι ΑΙΡΕΤΟΙ;

Διότι αν δεν το κρίνουν οι ΑΙΡΕΤΟΙ τότε κάθε Μαρτιγόπουλος θα δικαιούται να λέει - όταν του δίνει εντολή η διοίκηση - "αυτό δεν το κάνω, δεν είναι προτεραιότητα ΜΟΥ"

ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ ΟΤΙ ΕΣΥ ΘΕΤΕΙΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΕΣ όμως;;;
Ο ΤΖΗΜΕΡΟΣ;;;

Και βέβαια και η αξιολογική του ικανότητα αξιολογείται ήδη, από τις ίδιες τις απόψεις και επιλογές του. Μπορούμε να κρίνουμε εξ αυτών το πόσο αμερόληπτος αξιολογητής είναι.

Αυτός θεωρεί τον Ντινόπουλο τον καλύτερο δήμαρχο που πέρασε από τα Βριλήσσια.
Πόσο αντικειμενική και αξιοκρατική άραγε να είναι αυτή η ... ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ;

Τι θα έλεγαν γι΄αυτή την άποψη ο Κώστας Ιωαννίδης ή ο Νίκος Παπαδόπουλος ας πούμε.
ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ και ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΗ;;;;

Δείχνει άνθρωπο που θα αξιολογήσει τους υπαλλήλους ΧΩΡΙΣ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΣΜΟΥΣ;

Και τι λέει πλέον ο δημότης Βριλησσίων, με την ψύχραιμη ματιά που μπορεί να αξιολογήσει μετά από μερικά χρόνια την εποχή του Ντινόπουλου με την μπουλντόζα;

Ο Ντινόπουλος ήταν καλύτερος δήμαρχος από τον Σταμάτη Λώλα ή τον Αντώνη τον Ράμφο;

Γιατί;
Επειδή έτσι λέω εγώ που είμαι γνωστός φανατικός οπαδός του Αργύρη;
Θα με έβαζες να τους αξιολογήσω μόνος μου;
ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΑΥΤΟ ΝΑ ΗΤΑΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΙΜΟ ΑΜΕΣΑ;

Δηλαδή εγώ, που είμαι γνωστός υποστηρικτής του Ντινόπουλου, να είχα την ικανότητα να στον κατσικώσω ΔΗΜΑΡΧΟ επειδή είμαι Ο ΑΞΙΟΛΟΓΗΤΗΣ!

Είναι δυνατόν;

Αυτά τα ωραία έγινα στο δημαρχείο Βριλησσίων προχτές.
ΑΝΟΙΚΤΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ !

Μια μέρα πριν την χθεσινή προγραμματισμένη εκδήλωση στην πλατεία του χωριού, που παραχωρήθηκε από τον Μανιατογιάννη (δηλαδή τον δήμαρχο που κάνει ό,τι του λέει ο Μαρτιγόπουλος)  σε έναν ΙΔΙΩΤΗ - ούτε βουλευτής είναι, ούτε αυτοδιοικητικός είναι σήμερα ο κολλητός μου ο Αργύρης Ντινόπουλος, δεν έχει θεσμική ιδιότητα σήμερα - για να κάνει μια εκδήλωση - λέει - να γιορτάσει την πολιτική του διαδρομή με τραγούδια Ζαμπέτα, χωρίς να είναι προεκλογική περίοδος, χωρίς ΚΑΝ να το ζητήσει η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

ΤΟ ΖΗΤΗΣΑΝ Ο ΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΦΙΛΟ ΤΟΝ ΜΑΡΤΙΓΟΠΟΥΛΟ!

(ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Κάθε ΔΗΜΟΤΗΣ - που έχει - με βάση το Σύνταγμα - τα ίδια δικαιώματα με τον Ντινόπουλο επί του δημόσιου χώρου, μπορεί να ζητήσει να του παραχωρηθεί η πλατεία, έπιπλα και εξοπλισμός του δήμου για να κάνει το πάρτυ του. Αρκεί να τα έχει καλά με τον Μαρτιγόπουλο.).

Αχαλίνωτο όργιο!
Και ο Μανιατογιάννης κρατάει το φανάρι.

ΥΓ: Αύριο στην ΠΛΑΤΕΙΑ! Στο Βριλήσσι οι εργολάβοι κατέλαβαν το Δημαρχείο. ΣΤΑ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ. Νομίζεις ότι υπερβάλλουμε; ΑΥΡΙΟ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου