Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2017

ΚΟΜΠΟΤΗΣ: ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΑΡΓΗΣΕ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΓΙΩΡΓΗ ΜΟΥ, ΚΑΙ ΜΟΥΧΛΙΑΣΕ !!!

Ν. ΚΟΜΠΟΤΗΣ
Έμαθα, που λες φίλε, ότι ανεξαρτητοποιήθηκες στο δημοτικό συμβούλιο, ότι έκοψες το σχοινί που σε κρατούσε δέσμιο ο τραμπούκος στο υπόγειο της αυλής του με την θέληση σου.

Έμαθα ότι έγραψες και ένα κείμενο, στο οποίο εξηγούσες τους λόγους που σε οδήγησαν σαυτή την ενέργεια. Έψαξα να το βρω στην ιστοσελίδα του δήμου και δεν το βρήκα. Σκέφτηκα ότι θα είναι αναρτημένο στην ιστοσελίδα της παράταξης, το έψαξα, ούτε και εκεί το βρήκα. Τελικά το βρήκα αναρτημένο στην «κωλοφιλλάδα» του Νταβία, στο «ποντίκι», και σε μια σειρά έντυπα και ιστοσελίδες εκτός Χαλανδρίου. Οι φυλλάδες του Χαλανδρίου δεν το βρήκαν για να το δημοσιεύσουν. Δεν τους δόθηκε από τις υπηρεσίες του δήμου , όπως φαίνεται. Ανεβάζουν ότι τους δίνει το γραφείο προπαγάνδας του δήμου . Θα έχουν προφανώς τους λόγους τους.

Τέλος πάντων, το μελέτησα με προσοχή. Θαυμάσιο κείμενο, αλλά κάτι μου θύμιζε. Έψαξα στο αρχείο μου και ανακάλυψα ότι οι λόγοι για τους οποίους ανεξαρτητοποιήθηκες, από τον τραμπούκο , είναι οι ίδιοι, κατά 99%, με τους λόγους για τους οποίους παραιτήθηκε η Νατάσα μέσα στο 1ο εξάμηνο της θητείας της ως δημοτικός σύμβουλος .Στο περίπου 3 χρόνια πριν. Όλοι σχεδόν οι λόγοι που σε ανάγκασαν να ενεργήσεις κατά αυτόν τον τρόπο τώρα, αναφέρονται στο χρονικό διάστημα: ένα εξάμηνο πριν και μετά τις δημοτικές εκλογές του 2014 !!!

Πέρασαν αδικαιολόγητα 3 χρόνια για να κάνεις το σωστό, Γιώργη μου, και αυτό μούχλιασε. Τώρα η ενέργεια σου αυτή δεν προσφέρει τίποτα, ούτε σε σένα, που έχεις εκτεθεί ανεπανόρθωτα, ούτε στην παράταξη μας που έχει διαλυθεί εδώ καιρό, και με δική σου ευθύνη. Αν το έκανες αυτό πριν 3 χρόνια, ίσως κάτι να σωζότανε. Που να κρατούσε ζωντανό το όνειρό μας.

Κάθισα και σκέφτηκα βασανιστικά τους πιθανούς λόγους, που σε εμπόδισαν να κάνεις το σωστό ,πριν αυτό μουχλιάσει. Κατέληξα στους παρακάτω τρεις:

1. Ο στείρος τακτικισμός, στον οποίον οι άλλοι σε παρέσυραν.

2. Η ανικανότητα ανάλυσης της πραγματικότητας.

3. Ο φόβος για το μπούλινγκ που θα δεχόσουνα από τον τραμπούκο και την αυλή του.

Εσύ διαλέγεις. Εγώ κλείνω προς το 3ο.

Επισημαίνω ότι προεκλογικά βλέπαμε τα ίδια πράγματα. Από τότε που του δώσαμε το χρίσμα, άρχισε να παραβιάζει συστηματικά τις αρχές και την ηθική της παράταξης μας. Τις αποφάσεις πιά τις έπαιρνε, ομολογημένα, η σέχτα που είχε δημιουργήσει πίσω από την πλάτη μας. Το ψηφοδέλτιο ήταν δικό του και όχι της παράταξης. Ένα μήνα πριν τις εκλογές αποχώρησα από το ψηφοδέλτιο, μήπως σε ταρακουνήσω. Δεν με ρώτησες ποτέ για τι το έκανα, προφανώς γνώριζες τους λόγους που με οδήγησαν σε αυτή την ενέργεια. Σαν μοιραίος δεν έκανες τίποτα, μήπως την τελευταία στιγμή, σωζότανε το όνειρο για να πάρει κατόπιν εκδίκηση.

Έμαθα, ότι ο άλλος τραμπούκος, ο βελιγκέκας με τον γκασμά, που έχει αυτοανακηρυχθεί διαχειριστής της λίστας επικοινωνίας, σε διέγραψε με μεγάλη λύπη του από την λίστα, χωρίς να ρωτήσει κανέναν. Κατάλαβες Γιώργη μου , ποιους στήριζες παθητικά 3 χρόνια τώρα?

Σε χαιρετώ

Ραντεβού στα γουναράδικα
Νίκος Κομπότης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου