Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Κυριακή 25 Μαρτίου 2018

Καθ΄εικόνα και ομοίωση του ψηφοφόρου οι Τσιρώνηδες


Σ ΄αυτή τη χώρα είχαμε γεμίσει εμπόρους και πραματευτάδες με δήθεν οικολογικές ανησυχίες. Ενας από δαύτους ήταν ο σημερινός αναπληρωτής υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Τσιρώνης που ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων με το νομοσχέδιο-έκτρωμα για τα ζώα συντροφιάς.

Ηδη δημοσιογράφοι διεθνών ΜΜΕ αφιερώνουν τα ρεπορτάζ τους στο τερατούργημα Τσιρώνη. Είναι πολύ λογικό οι πραγματικοί φιλόζωοι να είναι οργισμένοι με αυτόν τον ανεκδιήγητο υπουργό που εμπορευόμενος της οικολογικές του ανησυχίες έκανε καριέρα πολιτικού και σήμερα απολαμβάνει τα προνόμια του υπουργού.



Πως όμως αυτός ο τύπος εξελέγη βουλευτής; Ποιοι ήταν αυτοί που τον ψήφισαν και τον έστειλαν να τους εκπροσωπήσει; Σίγουρα πολλοί από τους ψηφοφόρους του Τσιρώνη βρίσκονται ανάμεσα στους φιλόζωους που σήμερα διαμαρτύρονται. Δεν ήξεραν, δεν ρώταγαν; Πόσο ακριβά θα πρέπει εμείς οι υπόλοιποι, αλλά κυρίως τα άτυχα ζώα, να πληρώσουν τις επιλογές ανοήτων ψηφοφόρων; Πως είναι δυνατόν να εκλέγονται βουλευτές σαν τους σαρδανάπαλους τους σημερινής βουλής;

Οχι τα ερωτήματα δεν είναι υπαρξιακά και στην προκειμένη περίπτωση δεν αρκεί μόνο το μαύρισμα του εκάστοτε πολιτικού σαρδανάπαλου που με αυτή την κυβέρνηση έχουν ενσκήψει σαν κατσαρίδες. Χρειάζεται δράση κι αυτή δεν είναι άλλη από την δημιουργία κόμματος με επικεφαλής έναν άνθρωπο με ποιότητα όπως για παράδειγμα η Ελενα Ακρίτα ή η Αννα Ανδριανού.

Δεν αρκεί να μαζεύουμε υπογραφές και να αντιδρούμε μέσα από τα social media. Κάτι τύποι σαν τον Τσιρώνη πρέπει να εκλείψουν από την πολιτική ζωή και επιτέλους οι ψηφοφόροι τους πρέπει να σοβαρευτούν. Πρέπει να απαλλαγούμε από τους βουλιμικούς της εξουσίας που δεν διστάζουν να φέρνουν εκτρώματα σαν το συγκεκριμένο νομοσχέδιο.


ΣΧΟΛΙΟ: ΣΥΝΥΠΟΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΛΕΞΗ!

ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΙΩΠΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΦΙΛΟΖΩΩΝ  ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΠΕΡΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗΣ ΣΤΕΙΡΩΣΗΣ ΠΟΥ ΙΣΟΔΥΝΑΜΕΙ ΜΕ ΓΕΝΟΚΤΩΝΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΤΟΧΟ ΕΧΕΙ ΝΑ ΑΥΞΗΣΕΙ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΜΠΟΡΟΥΣ ΖΩΩΝ!

ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΟΙ- ΚΩΛΟ- ΓΕ ΤΣΙΡΩΝΗ.
ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΠΙΣΩ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου