Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τρίτη 9 Νοεμβρίου 2010

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΠΑΤΤΑΚΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΥΡΟ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ




8   Νοεμβρίου 2010


Μέσα από την καρδιά μου, ευχαριστώ, όλες και όλους όσοι αγκάλιασαν και στήριξαν την προσπάθειά μας. Τους συνεργάτες μου, όσους μας τίμησαν με την ψήφο τους, αλλά και όλες και όλους που συμμετείχαν στις εκλογές.

Με τη ψήφο του ο λαός του Χαλανδρίου, στις 7 Νοεμβρίου, αλλά και με την αποχή του έστειλε τα μηνύματά του σε όλους.

Το βράδυ όμως των εκλογών ο κάθε πολίτης είναι μόνος του, με τα προβλήματά του. Τη δύσκολη οικονομική συγκυρία, την καταθλιπτική καθημερινότητα, την ανασφάλεια για το αύριο, και την αγωνία της νέας γενιάς για το μέλλον της.

Πρέπει για αυτό όλες και όλοι, να αποφασίσουμε την ερχόμενη Κυριακή 14 Νοεμβρίου, για το αύριο της Πόλης και των Πολιτών ανεξάρτητα από κόμματα, κηδεμονίες και εξαρτήσεις.

Πρέπει να αποφασίσουμε και να απαντήσουμε στο δίλημμα:

Οπισθοδρόμηση και καθήλωση της Πόλης, με τη συνέχιση της οκταετούς Διοίκησης του Δήμου μας, ή αλλαγή σελίδας με ελπίδα και προοπτική, νέο ξεκίνημα, νέα πορεία δημιουργίας και κοινωνικής συνοχής, αλλαγή σελίδας με δέσμευση αλληλεγγύης για την επόμενη μέρα, αλλαγή σελίδας με εγγύηση ανθρωπιάς της Πόλης προς τους δοκιμαζόμενους Πολίτες;

Εμείς, με συνείδηση ευθύνης επιλέγουμε την αλλαγή σελίδας.

Στηρίζουμε τον Συνδυασμό Χαλάνδρι Φιλική Πόλη με υποψήφιο Δήμαρχο τον Στάθη Ανδρεόπουλο, για ένα δήμο αλληλεγγύης, διαφάνειας και συμμετοχής.

Εμείς θα συνεχίσουμε σαν Παράταξη στο Δημοτικό Συμβούλιο και στην κοινωνία με το πρόγραμμά μας τις δημιουργικές ιδέες και προτάσεις μας να στηρίζουμε κάθε προσπάθεια της νέας Δημοτικής αρχής, για τη λύση των προβλημάτων των πολιτών και της πόλης.

Κώστας Παττακός
Υποψήφιος Δήμαρχος Χαλανδρίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου