Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τρίτη 9 Νοεμβρίου 2010

ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ - ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΓΥΡΟΣ: ΟΙ ΔΙΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΝΕΣ!

Οι διεργασίες για τον δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών και την αναμέτρηση μεταξύ Γιώργου Κουράση (Ν.Δ. - 35,5% στον πρώτο γύρο) και του Στάθη Ανδρεόπουλου (ΠΑΣΟΚ - 23,36 % στον πρώτο γύρο) έχουν ξεκινήσει και είναι έντονες.

Ήδη ο Κώστας Παττακός και ο συνδυασμός του (9,7% στον πρώτο γύρο) επισκέφθηκαν τον Στάθη Ανδρεόπουλο και του εξέφρασαν την υποστήριξή τους για τον δεύτερο γύρο ενώ η γραμμή Καρατζά είναι καθαρή : ψηφίζουμε Λαϊκή Συσπείρωση και στον δεύτερο γύρο, δηλαδή ΑΚΥΡΟ.

Η μεγάλη έκπληξη του πρώτου γύρου, ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ με τους πολίτες και ο Σίμος Ρούσσος(10,76%) είναι μάλλον βέβαιο ότι θα τοποθετηθούν προς την κατά συνείδηση ψήφο ενώ ο Νίκος Πανταζής (5,4% στον πρώτο γύρο) είχε σύμφωνα με πληροφορίες μας σύσκεψη με τα μέλη του συνδυασμού του εχθές μέχρι αργά το βράδυ, για να αποφασίσει την στάση του. (Θα σας ενημερώσουμε μέσα στην ημέρα).

Με αυτά τα δεδομένα ο δεύτερος γύρος, παρά την μεγάλη διαφορά των δύο μονομάχων (12%) γίνεται ντέρμπυ αφού οι ΠΑΣΟΚογενείς συνδυασμοί (Παττακός - Πανταζής), αν συσπειρωθούν μπορούν να υπερκαλύψουν την διαφορά και να εκλέξουν τον Στάθη Ανδρεόπουλο.

Ερωτηματικό βέβαια παραμένει αν οι ψηφοφόροι των συνδυασμών που δεν είναι στον δεύτερο γύρο ενδιαφέρονται πραγματικά για την "γραμμή" των επικεφαλής ή θα λειτουργήσουν με την δική τους άποψη και κρίση.

Θα σας κρατάμε ενήμερους, όπως πάντα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου