Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2010

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΥΡΟ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ



Οι εκλογές τελείωσαν η αντίσταση συνεχίζεται


Η αντίσταση με τους πολίτες του Χαλανδρίου πήρε μέρος στις εκλογές της 7ης Νοεμβρίου, συγκεντρώνοντας 2841 ψήφους και ποσοστό 10,79%.Η σημαντική σε ψήφους(+405) και ποσοστό (+3,24%) ενίσχυση του συνδυασμού, μας γεμίζει αισιοδοξία για τους αγώνες της επόμενης μέρας, μέσα και έξω από το Χαλάνδρι.

Η σημαντική μείωση σε ψήφους και ποσοστό των παρατάξεων του διπολισμού, που έχασαν πάνω από 9000 ψήφους και συρρικνώθηκαν κάτω από το 60%,η ενίσχυση συνολικά των αριστερών δυνάμεων αλλά και η ιδιαίτερα αυξημένη αποχή και τα άκυρα-λευκά δείχνουν την αγανάκτηση των πολιτών και την απαξίωση του πολιτικού προσωπικού που διαχειρίστηκε τις τύχες της πόλης και της χώρας τα τελευταία χρόνια.

Η αναζήτηση δρόμων επικοινωνίας με το κοινωνικό ρεύμα αμφισβήτησης και απόρριψης του πολιτικού συστήματος, ρεύμα ιδιαίτερα ισχυρό στη νέα γενιά, αποτελεί μονόδρομο για όποιους ελπίζουν σε σημαντικές αλλαγές και ανατροπές στην πόλη και την ζωή μας. .

Η επίμονη άρνηση της συνεργασίας, οι εμμονές, η περιχαράκωση και οι κοντόφθαλμες πολιτικές που εκφράστηκαν από τον συνδυασμό του ΚΚΕ στην προεκλογική περίοδο στέρησαν την δυνατότητα για μια εντυπωσιακή αριστερή παρουσία στον δεύτερο γύρο

Παρόλα αυτά, η κοινή δράση των δυνάμεων που αντιστέκονται στον Καλλικράτη, την τρόϊκα και το μνημόνιο, η αναζήτηση δρόμων επικοινωνίας και συμπαράταξης όλων των αριστερών, ριζοσπαστικών και οικολογικών δυνάμεων , οι ενωτικές πρωτοβουλίες για όλα τα ανοιχτά μέτωπα της πόλης θα συνεχίσουν να αποτελούν για εμάς προτεραιότητα.

Η αντίσταση με τους πολίτες του Χαλανδρίου ευχαριστεί όσες και όσους την στήριξαν σε αυτήν την εκλογική αναμέτρηση. Θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας για να ανταποκριθούμε στην αυξημένη ευθύνη που οι δημότες αυτής της πόλης μας εμπιστεύθηκαν.

Στον δεύτερο γύρο πιστεύουμε ότι οι πολίτες πρέπει να εκφράσουν -με όποιο τρόπο αυτοί επιλέξουν -την αποδοκιμασία τους τόσο στην πολιτική της σημερινής δημοτικής αρχής, όσο και στους εκφραστές της κυβερνητικής πολιτικής στην πόλη μας.

Τρίτη 9/11/2010

ΑντίΣΤαΣΗ με τους Πολίτες του Χαλανδρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου