Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Σάββατο 28 Μαΐου 2011

ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΛΕΕΙ ΟΙ "ΠΟΛΙΤΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ" ΤΙ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ. ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΙΤΙΚΑ ....

Ο ΔΕΚΑΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΑΠΟΛΙΤΙΚΟΥ

1. Απολίτικος είναι ο ΜΑΛΑΚΑΣ που ακόμα δεν έχει καταλάβει τι συμβαίνει.

2. Απολίτικος είναι ο ΜΑΛΑΚΑΣ που ενώ έχει καταλάβει τι συμβαίνει νομίζει ότι θα γίνει ένα μαγικό και αυτό που ΞΕΡΕΙ ότι συμβαίνει ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ! ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΑΛΑΚΑΑΑΑΑ

3. Απολίτικος είναι αυτός που δεν καταλαβαίνει ότι ΕΔΩ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ. Δεν φταίει ούτε ο δημόσιος υπάλληλος, ούτε ο μικροεπαγγελματίας που χρωστά 5000 στον ΙΚΑ, ούτε βέβαια ο ιδιωτικός υπάλληλος που για να την βγάλει όταν έμεινε άνεργος φέσωσε τις κάρτες που του έστελναν τσάμπα οι τράπεζες και του αύξαναν το πιστωτικό όριο χωρίς καν την  υπογραφή του.
Είναι ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΕΡΑΣΤΙΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΧΡΕΟΣ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ.
Και όλους τους δημοσίους υπαλλήλους να απολύσουν Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΩΝ CDSάδων, των σορτάκηδων και των λαών θα συνεχιστεί.

4. Απολίτικος είναι αυτός που δεν καταλαβαίνει ότι όταν έχει πάρει φωτιά το σπίτι του γείτονα πρέπει να πάρει το λάστιχο να βοηθήσει γιατί σε λίγο θα καίγεται ο κώλος του.

5. Απολίτικος είναι αυτός που τους εμπιστεύτηκε όταν του είπαν ότι με το ευρώ θα έχει ασφάλειά αφού η αδύναμη ελληνική οικονομία συνδέεται με ισχυρές ευρωπαϊκές οικονομίες και τώρα τους ΞΑΝΑΕΜΠΙΣΤΕΥΕΤΕ που τον λένε ΤΕΜΠΕΛΗ και του ζητάνε τα ρέστα γιατί τον βάλανε στο ΕΥΡΩ.

6. Απολίτικος είναι αυτός που δεν έχει καταλάβει ότι το πολιτικό σύστημα υπέγραψε στο Μάαστρχτ το απόλυτο ξεχαρβάλωμα της παραγωγικής βάσης της οικονομίας μας (μέχρι και στο λάδι μας έβαλαν ΝΑ ΜΕΙΩΣΟΥΜΕ τις παραγωγές) και μετά μας κατηγορούν σήμερα γιατί δεν δουλεύουμε, λες και έχουν δουλειές να μας βάλουν να δουλέψουμε. Πείτε μου αλήθεια εσείς που κατηγορείτε τους αγρότες ΠΟΙΟΙ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΘΑΒΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΤΟΥΣ; ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ;  Σήμερα τους κατηγορούν γιατί λέει δεν επένδυσαν στην ποιότητα - των προϊόντων που έπρεπε να θάψουν.

7. Απολίτικος είναι αυτός που θεωρεί απολίτικο το αίτημα των νεωτέρων ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΩΣ και όχι ως είλωτες.

8. Απολίτικος είναι αυτός που υποκύπτει ΠΑΝΤΑ σε όποιον εκβιασμό του κάνουν. "Ε.Ο.Κ ή καταστροφή", "Ε.Ε. ή καταστροφή", "Μάαστριχτ ή καταστροφή", "ΕΥΡΩ ή καταστροφή", ""Μνημόνιο ή καταστροφή".
ΜΑΛΑΚΑ σε όλα το πρώτο απάντησες, επειδή στο έλεγε ο Πρετεντέρης. Τελικά τι κατάφερες;;; ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ!

9. Απολίτικος είναι ο ΜΑΛΑΚΑΣ που εμπιστεύεται ακόμα τους καπεταναίους που τον έριξαν στα βράχια για να τον πάνε στο λιμάνι και δεν αναζητάει άλλους καπετάνιους.

10. Απολίτικος είναι αυτός που δεν καταλαβαίνει ότι τα λεφτά που "μαζί τα φάγαμε" είναι 2 φορές στην Ελβετία και δεν ξέρουμε πόσες ακόμα στα Cayman και σε άλλους φορολογικούς παραδείσους και πιστεύει ότι αυτό πρέπει να το πληρώσει ο συνταξιούχος, ο υπάλληλος, ο εργάτης, ο αυτοαπασχολούμενους και τον απειλεί ότι αν δεν τον κάνει θα είναι ΑΝΕΡΓΟΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου