Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Δευτέρα 4 Ιουλίου 2011

ΠΕΖΟΔΡΟΜΟΙ ΚΑΙ ..... ΚΑΓΚΕΛΑ

ΘΟΥΚΙΔΙΔΟΥ ΚΑΙ ΣΩΚΡΑΤΟΥΣ

ΘΟΥΚΙΔΙΔΟΥ ΚΑΙ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

ΙΦΙΚΡΑΤΟΥΣ - ΑΝΔ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ


Την ώρα που η δημοτική αστυνομία εντέλλεται να διώκει "πρασινοσκούφηδες" (... και κυρίως πρώην, γιατί με τους νυν τα έχει καλά η δίοίκηση του δήμου, πάει χέρι - χέρι) θα σας δείξουμε με ΤΙ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ και ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ:

Έχουμε λοιπόν το πιο ΚΡΙΣΙΜΟ ΚΑΙ ΕΠΕΙΓΟΝ - ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΤΑΠΕΙΝΗ ΑΠΟΨΗ ΜΑΣ - ΘΕΜΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η Τ.Υ. ΤΟΥ ΒΑΣΙΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙ ΩΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ ΚΙΝΔΥΝΟ ΑΠΟ ΜΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ ΜΠΑΡΙΕΡΑ

Μιλάμε για την κατάσταση ΚΙΝΔΥΝΟΥ που επικρατεί στο Τ των πεζοδρόμων με τις καφετέριες στην πλατεία. ΘΟΥΚΙΔΙΔΟΥ και ΙΦΙΚΡΑΤΟΥΣ!

Ειλικρινά δεν ξέρουμε αν αυτή η κατάσταση έχει προκληθεί από αδιαφορία, συμφέροντα ή ΑΝΙΚΗΤΗ ΒΛΑΚΕΙΑ.

Διότι ότι έχει κλείσει η είσοδος του Τ των πεζοδρόμων και από τις 3 πλευρές ΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΕΣ ΜΠΑΡΙΕΡΕΣ (χωρίς όμως διαφήμιση, οπότε δεν έχουν ακόμα ενοχλήσει τον Βάσιο), και μάλιστα ΣΤΑΘΕΡΕΣ, δεν καταλαβαίνω ποιον εξυπηρετεί.

Διότι αν μπουρλωτιάσει εκεί μέσα καμιά κουζίνα εστιατορίου, καμία μπάρα ή καμία ψησταριά - και έχει πολλές - για να μπει μέσα πυροσβεστικό θα πρέπει:

1. ΝΑ ΚΟΨΕΙ ΜΕ ΤΡΟΧΟ ΤΙΣ ΜΠΑΡΕΣ
2. ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΝ ΤΑ ΤΡΑΠΕΖΑΚΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ

ΔΗΛΑΔΗ ΜΕΧΡΙ ΑΝ ΓΙΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΝΑ ΚΑΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΟ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ! ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ ΜΑΖΕΥΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΓΥΡΩ ΔΗΜΩΝ!

Ήθελα να ήξερα ΠΟΙΟΝ ΒΟΛΕΥΕΙ ΑΥΤΟ;; Τους επαγγελματίες; Μα το δικό τους ΒΙΟΣ κινδυνεύει πρωτίστως. Οι πρώτοι που πρέπει να θέλουν μια τάξη για την αντιμετώπιση πιθανού κινδύνου πρέπει να είναι αυτοί.

ΑΡΑ  ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΞΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΑΝΙΚΗΤΗΣ ΒΛΑΚΕΙΑΣ ΤΗΣ ΜΙΚΡΟΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΤΟΜΙΣΜΟΥ ΛΟΙΠΟΝ.

Διότι αυτή η κατάσταση διαμορφώθηκε από δύο παραμέτρους:

Η πρώτη παράμετρος είναι η ΗΛΙΘΙΑ σκέψη να μπουν μπάρες για να μην μπαίνουν μηχανάκια και ενοχλούν τους πελάτες των καταστημάτων.
 Έτσι για να λύσει το πρόβλημα ΠΟΝΟΔΟΝΤΟΣ, ο δήμος ΕΚΟΨΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ της ασφαλούς λειτουργίας των πεζοδρόμων. ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΝΩΣΤΕΣ ΠΑΛΑΙΟΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΛΟΓΙΚΕΣ .

Και ξέρετε έτσι τι απέφυγε;; Να μην απασχολεί δημοτικούς αστυνομικούς, να διασφαλίζουν την τάξη ΣΤΟ ΠΙΟ ΠΟΛΥΣΥΧΝΑΣΤΟ σημείο της πόλης και να τους στέλνει ως πραιτοριανούς στους "κακούς".

(ΕΙΔΑΤΕ ΠΟΥ ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΣΗ αφού Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΙΑΙΟ ΚΑΙ ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΖΗΤΗΜΑ κάτι που δεν φαίνεται  να έχει κατανοήσει η διοίκηση, που θεωρεί ότι οι υπηρεσίες του δήμου είναι ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΒΙΛΑΕΤΙΑ των παραγόντων οι οποίοι προΐστανται.)

Η δεύτερη παράμετρος είναι η ΑΝΑΡΧΗ κατάσταση ΥΠΕΡΣΥΣΩΡΕΥΣΗΣ καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος και κατ' επέκταση ζήτησης τραπεζοκαθισμάτων στο συγκεκριμένο σημείο.
Βλέπετε η ΑΓΟΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΛΥΣΕΙ ΟΛΑ ΣΕ ΠΕΙΣΜΑ ΤΩΝ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΩΝ.
Και δημιουργεί τέτοια έκτροπα για τα οποία ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ, αφού ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ - και εκεί - προσπαθούν να βγάλουν μόνοι τους το ψωμί τους και να δώσουν ψωμί και σε εργαζόμενους.

ΠΟΙΑΝΟΥ ΕΥΘΥΝΗ ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΙΣΤΙΚΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΡΥΘΜΗ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΑ;;;;

 ΠΟΙΑΝΟΥ ΒΡΕ;;;;
ΤΟΥ ΤΑΒΕΡΝΙΑΡΗ, ΤΟΥ ΜΠΑΡΜΑΝ ή ΤΟΥ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΗ;;;

ΤΟΥ ΒΑΣΙΟΥ ΕΙΝΑΙ !
ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ!
ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ!
ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΝΑ ΑΝΔΕΙΞΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ.

Που πρέπει να ΙΕΡΑΡΧΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΕΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ.
Και να κάνουν ΔΙΑΛΟΓΟ, και να αξιοποιήσουν ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ της πόλης για να παραχθεί το καλύτερο αποτέλεσμα.

Άμα όμως ΕΙΣΑΙ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΣ και ΑΝΙΚΑΝΟΣ και γνωρίζεις ότι άμα ανοίξεις διάλογο ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΑ ΠΟΥΝ από εσένα που είσαι ΕΞΟΥΣΙΑΣ και ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΟΣ τότε προτιμάς να καταφεύγεις στις διώξεις και τους αποκλεισμούς των ψηλότερών σου γιατί έτσι πιστεύει ότι ψηλώνεις (πολιτικά) εσύ.
Κάνεις και κονέ με όσους κοντούς (πολιτικά) κυκλοφορούν τριγύρω και επιβάλλετε μαζί ΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ ΤΗΣ ΜΕΤΡΙΟΤΗΤΑΣ.

Στην οποία ο Γιώργος Κουράσης ή θα προσχωρήσει ή θα την ΑΝΑΤΡΕΨΕΙ. Η αρχή ήταν ΕΝΤΕΛΩΣ ΛΑΘΟΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου