Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2011

Σκληρή ανακοίνωση της ΠΟΕ-ΟΤΑ εναντίον Καμίνη

Σκληρή ανακοίνωση της ΠΟΕ-ΟΤΑ εναντίον Καμίνη
Σφοδρή επίθεση εναντίον του δημάρχου Αθηναίων και της κυβέρνησης εξαπολύει σήμερα η ΠΟΕ-ΟΤΑ, με αφορμή, όπως αναφέρει την προσφυγή Καμίνη στην Εισαγγελία Αθηνών, με την οποία ζητά την ποινική δίωξη όλων όσων ευθύνονται για το κλείσιμο του Χ.Υ.Τ.Α. της Φυλής.
Στην ανακοίνωση αναφέρεται, επίσης, ότι :
«Η κυβέρνηση και ο Δήμαρχος της Αθήνας κ. Γιώργος Καμίνης επιλέγουν την ποινικοποίηση και τον εκφοβισμό των εργαζομένων» και συμπληρώνει:
«Με προσφυγή του στην Εισαγγελία Αθηνών, ο Δήμαρχος της Αθήνας ζητάει την ποινική δίωξη όλων όσων ευθύνονται για το κλείσιμο του Χ.Υ.Τ.Α. της Φυλής, λειτουργώντας για άλλη μια φορά σαν «ΣΥΝΗΓΟΡΟΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ». Προφανώς ο κ. Καμίνης θεωρεί πως η οικονομική εξαθλίωση των εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και η απόλυσή τους που προωθεί το κατατεθέν πολυνομοσχέδιο της κυβέρνησης και της τρόικας, εξυπηρετεί το «όραμα του» για το μέλλον της Αυτοδιοίκησης».
Τέλος, η ΠΟΕ-ΟΤΑ προαναγγέλλει νέες δυναμικές κινητοποιήσεις με ενίσχυση της περιφρούρησης και της παρουσίας τηςστο Χ.Υ.Τ.Α. της Φυλής, κλιμάκωση των καταλήψεων των Δημοτικών κτιρίων, Γκαράζ και των Χ.Υ.Τ.Α. όλης της χώρας και μαζική συμμετοχή στην απεργιακή συγκέντρωση της Τρίτης 11 Οκτωβρίου.
ΠΗΓΗ: parapolitika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου