Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2011

ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΜΕ: ΜΟΥ ΤΗΝ ΒΑΡΑΕΙ ΟΤΑΝ ΔΙΚΑΙΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ "ΚΑΚΕΣ" ΠΛΕΥΡΕΣ ΤΩΝ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΩΝ ΜΟΥ. ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΝΤΑΙ! ΚΑΙ ΓΙ' ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΦΤΑΙΩ ΕΓΩ!

Διαβάστε σας παρακαλώ αυτή την ανάρτηση στο νέο μπλογκ του Άρη Νόμπελη, στο γνωστό - από την χάρτινη έκδοσή του - ΠΡΟΦΙΛ της Πόλης που τώρα έγινε - και αυτό - ηλεκτρονικό.

http://profiltispolis.blogspot.com/2011/11/blog-post_30.html

Δηλαδή ΠΟΣΟ ΠΟΛΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΕ ΔΙΚΑΙΩΝΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ;;;;

ΑΛΗΘΕΙΑ, ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ;;;;

Πριν τρεις μέρες, στο άρθρο μου για τους αυτοαπασχολούμενους έκανα μια - ΧΑΜΗΛΩΝ ΤΟΝΩΝ - κριτική αναφορά στον ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ.

http://stinplatia.blogspot.com/2011/11/blog-post_6286.html

Πείτε μου τώρα εσείς αναγνώστες μου και κυρίως οι συνάδελφοι αναγνώστες μας:

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΩΝ ΧΑΛΑΝΔΡΑΙΩΝ ΕΜΠΟΡΩΝ ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ;;;

Το παζάρι των μεταχειρισμένων ΤΗΣ ΦΙΛΟΖΩΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ;;;

(Για όσους δεν ξέρουνε ΜΗΝ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΖΑΡΙ).

 Ξεροσταλιάζουν πέντε - έξι γυναίκες, όλη μέρα για να μαζέψουν πέντε - δέκα εύρω ώστε να ταϊσουν κάνα αδέσποτο ή να το περιθάλψουν - ΜΕ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΤΗΝΙΑΤΡΩΝ τις περισσότερες φορές και έχοντας κάνει τα σπίτια τους  ... ζωολογικούς κήπους, ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ.

(Εγώ προσωπικά πάντως σας λέω, ότι την φίλη μου από την Φιλοζωϊκή την αποφεύγω στον δρόμο γιατί όποτε με δει θέλει να μου φορτώσει και έναν σκύλο, μπας και αδειάσει λίγο το κρεβάτι της και χωράει και εκείνη ανάμεσα στους σκύλους και τις γάτες).

(Άσε που όλοι ξέρουμε ότι όταν ο δήμος ασχολείται με τα αδέσποτα  πέφτουν και φόλες πολλές φορές με κρυφές εντολές αλλά αυτό είναι θέμα άλλου εξάψαλμου).

Είναι δυνατόν - ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ - ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΞΑΝΑΡΩΤΑΩ, να μην ασχολείται ο ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ, να μην έχει ασχοληθεί ΠΟΤΕ, με ένα από τα θέματα που περιγράψαμε προχθές - και να βγαίνει τώρα να δημιουργεί θέμα με την ΦΙΛΟΖΩΙΚΗ ΕΝΩΣΗ και το μικροπαζαράκι της;;;;

ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ και εμείς ΤΟΝ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ των ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΥΒΟΥΛΩΝ  ότι στον σταθμό ΜΕΤΡΟ του ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ λειτουργεί άλλο ένα μεγάλο παζάρι προϊόντων για κοινωνικούς σκοπούς - ΝΟΜΙΖΩ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΙΔΙΟΥ ΜΗΤΕΡΑ -  στο οποίο πρέπει να στρέψει τα πυρά του διότι ερχόμενοι οι Χαλανδραίοι με το ΜΕΤΡΟ από το Σύνταγμα πίσω στο χωριό ενδέχεται να ψωνίσουν κάνα βαζάκι μαρμελάδα.

ΜΑΣ ΠΕΡΝΑΝΕ ΗΛΙΘΙΟΥΣ, ΔΕΝ ΕΞΗΓΕΙΤΑΙ ΑΛΛΙΩΣ!

ΣΕ ΠΕΡΝΑΝΕ ΗΛΙΘΙΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ.

ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΗΤΑΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΤΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟΙ ΠΟΥ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΑΝ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ - ΑΥΤΟ ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΕΙ ΤΗΝ ΥΦΕΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΥΚΕΤΑ.

- ΤΟ ΠΑΖΑΡΙ ΤΗΣ ΦΙΛΟΖΩΙΚΗΣ.

- ΟΜΩΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.

ΓΝΩΡΙΖΟΜΑΣΤΕ. Είμαστε χρόνια γνωστοί με τους περισσότερους - εκτός ενός δηλαδή, με όλους τους άλλους.

Έχουν απλά τα δικά τους ΠΟΛΙΤΙΚΑ προτάγματα και αυτά είναι να ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΑΝΖΗΤΗΣΕΙ ΤΙΣ ΑΙΤΙΕΣ ΣΤΑ ΣΥΝΕΤΑΙΡΕΚΙΑ ΤΩΝ ΣΥΝΔΙΟΙΚΗΣΕΩΝ ΣΕ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.

ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΝ ΤΗΝ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΛΑΙΛΑΠΑ ΔΙΑ ΤΟΥ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΜΣΟΥ.

Άκου το παζάρι της Φιλοζωικής!

Βρήκαμε μαλλιά να ξάνουμε και να κάνουμε τους δραστήριους.

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΑ!

Το παζάρι της Φιλοζωικής;;;;

ΤΟ ΠΑΖΑΡΙ ΤΗΣ ΦΙΛΟΖΩΙΚΗΣ;;;

ΑΚΟΥ ΤΟ ΠΑΖΑΡΙ ΤΗΣ ΦΙΛΟΖΩΙΚΗΣ!!!!

Ξέρετε πώς άρπαξα;;;;

ΝΑ ΔΕΙΤΕ!

ΕΤΣΙ:





ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΤΡΕΛΑ ΜΟΥ! ΤΟ ΠΑΖΑΡΙ ΤΗΣ ΦΙΛΟΖΩΙΚΗΣ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου