Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Δευτέρα 21 Μαΐου 2012

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ

Συνεδρίαση 14η

Πρόσκληση μελών Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής

            Καλείστε σε τακτική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής που θα γίνει την 22/05/2012 ημέρα Τρίτη και ώρα 15:00 στο αμφιθέατρο του Υπουργείου Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων (Αναστάσεως 2 και Τσιγάντε, Παπάγου-Χολαργού), με τα παρακάτω θέματα Ημερησίας Διατάξεως:



1. Επικύρωση πρακτικών 10ης Συνεδρίασης Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής έτους 2012.

2. Έγκριση σκοπιμότητας και έγκριση σύναψης και όρων προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου για την ανάθεση εκπόνησης έρευνας με τίτλο «Διερεύνηση Στρατηγικών για τη Δικτύωση των Αστικών Παρεμβάσεων στο Μητροπολιτικό Κέντρο Αθηνών» συνολικού προϋπολογισμού 258.300 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α.).

          (Εισηγητής ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Β. Κόκκαλης)

      3. Μερική ανάκληση της 371/2011 απόφασης του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής.

          (Εισηγήτρια η Αντιπεριφερειάρχης κ. Λ. Βασιλάκου)

4. Λήψη απόφασης για λύση και εκκαθάριση της αμιγούς νομαρχιακής επιχείρησης με την επωνυμία «Αθλητικός Οργανισμός Νομαρχίας Πειραιά».

         (Εισηγήτρια η Αντιπεριφερειάρχης κ. Λ. Βασιλάκου)

5. Λήψη απόφασης για λύση και εκκαθάριση της αμιγούς νομαρχιακής επιχείρησης με την επωνυμία «Πολιτιστικός & Επιμορφωτικός Οργανισμός Νομαρχίας Πειραιά».

         (Εισηγήτρια η Αντιπεριφερειάρχης κ. Λ. Βασιλάκου)

6. Γνωμοδότηση επί της Ανανέωσης της Απόφασης Έγκρισης Περιβαλλοντικών Όρων της υφιστάμενης δραστηριότητας Βιομηχανίας Παραγωγής Ετοίμου Σκυροδέματος της εταιρείας «ΠΑΠΠΟΥ ΜΠΕΤΟΝ ΑΒΕΕ» στην οδό Αναπαύσεως στη θέση Γράβα – Πόγκα, στη Δημοτική Κοινότητα Άνω Λιοσίων του Δ. Φυλής Ν. Αττικής.

          (Εισηγητής ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Ι. Προμπονάς)

7. Γνωμοδότηση επί της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων για την έγκριση περιβαλλοντικών όρων του έργου Κατασκευή και Λειτουργία Εγκαταστάσεων Ειδικής Τουριστικής Υποδομής στην Ελεύθερη Παραλία Βάρκιζας Νομού Αττικής.

          (Εισηγητής ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Ι. Προμπονάς)

8. Γνωμοδότηση επί της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων του έργου: «Βελτίωση χάραξης οδού Ποταμού και διασταυρώσεων της από την οδό Καραολή Δημητρίου έως την οδό Οδυσσέως, λοιπές εργασίες προσαρμογών και συντήρηση οδών Ποταμού Δερβενακίων από οδό Οδυσσέως μέχρι Αθανασίου Διάκου» του Δήμου Κορυδαλλού.

    (Εισηγητής ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Ι. Προμπονάς)



9. Γνωμοδότηση επί της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων για τη δραστηριότητα προσωρινής αποθήκευσης μη επικίνδυνων στερεών αποβλήτων, ΟΤΚΖ, ΑΗΗΕ και συσσωρευτών, ανακύκλωσης μεταλλικών απορριμμάτων και υπολειμμάτων, χύτευσης σιδήρου και επεξεργασίας αποβλήτων εκσκαφών, κατεδαφίσεων και κατασκευών (ΑΕΚΚ) της εταιρείας ΚΕΝΤΡΟ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ ΜΕΤΑΛΛΩΝ ΚΑΙ ΑΔΡΑΝΩΝ ΥΛΙΚΩΝ Α.Β.Ε.Ε. (ΚΑΜΑΥ Α.Β.Ε.Ε.) στον οικισμό «ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ ΙΙ» στον οικισμό «Τζαβερδέλλα» του Δήμου Άνω Λιοσίων.

   (Εισηγητής ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Ι. Προμπονάς)



10.Γνωμοδότηση επί της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΜΠΕ) της εταιρείας “ΜΟΝΟΤΕΖ ΑΒΕΕ” για την επαναλειτουργία της εγκατάστασης πρώην ΧΥΜΑ Α.Ε., στη θέση Συρί στο Θορικό Λαυρίου.

      (Εισηγητής ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Προμπονάς)



11. Γνωμοδότηση επί της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων για τον υφιστάμενο σταθμό βάσης της COSMOTE με κωδικό θέσης 1400579 ΠΕΝΤΕΛΗ/Χ2, επί εδάφους  στη περιοχή Αγ. Παντελεήμονα, Δήμου Κηφισιάς.

           (Εισηγητής ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Προμπονάς)

12. Ορισμός εκπροσώπων στο Διοικητικό Συμβούλιο του B.I.C. Αττικής.

            (Εισηγητής ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Σ. Χρήστου)

13.Ορισμός εκπροσώπου Περιφέρειας Αττικής στο Κέντρο Πρόληψης Ενάντια στα Ναρκωτικά (ΚΕΠΕΝ) «ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΟ».

            (Εισηγητής ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Γ. Σμέρος)





      Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ




                                                                         ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ  ΚΑΡΑΜΠΕΛΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου