Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Δευτέρα 21 Μαΐου 2012

Οι ΕΛΛΗΝΕΣ Στηρίζουν τον Εχθρό του Εχθρού τους.

Το όνομα του Είναι ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ.

Όλα τα Διεθνή μέσα ενημέρωσης, καθ’ όλη την διάρκεια της εβδομάδας παρουσιάζουν την αρχή της αναγέννησης της νέας Ελλάδας και τις προσπάθειες απεγκλωβισμού της από τα νύχια του μαύρου πολιτικού συστήματος.
Όλα τα Διεθνή μέσα ενημέρωσης, εκφράζουν τον φόβο του συστήματος εξαιτίας ενός νέου αυτόφωτου ανερχόμενου ηγέτη, τον ΝΕΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ της Ελλάδας.
Σήμερα οι Ευρωπαίοι ηγέτες αναγκάστηκαν να εξαλείψουν τις απειλές περι της ολικής καταστροφής της Ελλάδας και της εξόδου από το Ευρώ. Σήμερα ανακοίνωσαν πως δεν επιτρέπουν σε κανέναν Αντώνη, Ντόρα και Βαγγέλη να κινδυνολογούν ασύστολα σε βάρος του Ευρώ και της Ευρωπαϊκής συνοχής. Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή διέψευσε με απόλυτο τρόπο τα σενάρια αυτά.
Σήμερα το ράπισμα στον Ελληνικό σκοτεινό και λασπώδες παλαιοκομματισμό ήταν τεράστιο. Η Ευρώπη ευνούχισε τους αποτυχημένους εντολοδόχους της και ζητά ακίνδυνη επανεξέταση του Ελληνικού προβλήματος.
«Η Κομισιόν διαψεύδει κατηγορηματικά ότι επεξεργάζεται σενάριο εξόδου της Ελλάδας από το ευρώ», έγραψε στον επίσημο λογαριασμό του στο twitter ο εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ολιβιέ Μπαγί την 18η Μάιου 2012.
Σε ανάλογη διάψευση προχώρησε και ο Επίτροπος για την Οικονομία Ολι Ρεν.
«Ο Μπαρόζο και ο Ρεν λένε τα τελευταία δύο χρόνια ότι η Κομισιόν θέλει την Ελλάδα μέσα στο ευρώ. Αυτό εξακολουθεί να ισχύει. Δεν υπάρχει σχέδιο της Κομισιόν για ελληνική έξοδο από το ευρώ», έγραψε στον λογαριασμό του ο εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.
Τις τελευταίες ημέρες βουλευτές, στελέχη και οι ηγεσίες ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, αλλά και ΔΗΜΑΡ, Ν.Μπακογιάννη και λοιπές "μνημονιακές" δυνάμεις, περίπου εύχονται να βγει η χώρα από το ευρώ ή να δημιουργηθούν συνθήκες τέτοιες που να οδηγήσουν την Ελλάδα εκτός ευρώ, μόνο και μόνο για να μην χάσουν την εξουσία.

http://attikanea.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου