Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2012

Το Σχόλιο της "πρΟΤΑσης εργαζομένων Δήμου Χαλανδρίου", 15-10-2012


πρΟΤΑση
εργαζομένων Δήμου Χαλανδρίου
e-mail : pr_ota_si@yahoo.gr
Χαλάνδρι 15/10/2012

Αγαπητοί συνάδελφοι, αγαπητοί φίλοι
Την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές, «μαγειρεύονται» και ετοιμάζονται μέτρα, κι’ ΑΛΛΑ ΜΕΤΡΑ εναντίον του ελληνικού πληθυσμού. Μέτρα εξόντωσης και πλήρους αφανισμού μισθωτών και συνταξιούχων, τα οποία συναποφάσισαν «δημοκράτες έλληνες» καθ’ υπόδειξη ελλήνων και ξένων.
Η χαριστική βολή, με ύφεση και συνεχείς εκβιασμούς, οδηγεί τους μη προνομιούχους έλληνες σε φτώχεια, ανεργία και ανέχεια. Αφαιρεί με άδικο, ύπουλο και βάναυσο τρόπο, δικαιώματα που κατακτήθηκαν βήμα – βήμα, με αδιάκοπους αγώνες, υπομονή και επιμονή.
Η Ελλάδα μας, στην οποία επικρατεί κρίση πολιτικής, ηθικής και αξιών, εισήλθε πλέον σε μια «Μεταδημοκρατική» περίοδο. Δηλαδή σε μια περίοδο ΜΕΤΑ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. Μια περίοδο ΜΑΥΡΗ, που καταγράφει μια ιστορία με γεγονότα όπως κατάργηση της εθνικής μας ανεξαρτησίας και της οικονομικής μας αυτοτέλειας, εκμηδενισμό των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, καταπάτηση εργασιακών σχέσεων, εκποίηση βασικών αγαθών (νερό, ηλεκτρική ενέργεια και ορυκτός πλούτος) και διασπορά φόβου και ανασφάλειας. Μια καθημερινή καταγραφή μιας Ελλάδας κατάλυσης των πάντων με καταστολή και απειλές…
Η εσωτερική τρόϊκα, ή, αν θέλετε, η «ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΠΡΟΘΥΜΩΝ», των «κουμπάρων» και των «φαμιλιών», προχωράει στη λεηλασία της χώρας, φροντίζοντας, συγχρόνως, για τη μελλοντική ασυλία της…
Η εκμετάλλευση του μόχθου και του ιδρώτα του ελληνικού λαού, οδηγεί τη χώρα στην ΕΘΝΙΚΗ και ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ, κατατάσσοντάς τη στην κατηγορία της «Νέο-αποικίας» του 21ου αιώνα, μιας νέας μορφής ΜΠΑΝΑΝΙΑΣ.
Καμία άλλη χώρα, σε περίοδο ειρήνης και μέσα σε τρία χρόνια, δεν έχει κάνει τόσες θυσίες, όσες ο ελληνικός λαός. Παρόλα αυτά, βουλιάξαμε πιο βαθιά, αφού τα δάνεια που ΔΗΘΕΝ «είχαμε ανάγκη» χρησιμοποιούνταν και χρησιμοποιούνται για την εξόφληση των ΤΟΚΟΓΛΥΦΙΚΩΝ δανείων που μας έχουν χορηγήσει. Έτσι, αυτοί που διακήρυσσαν ότι «θα μας σώσουν», έσφιξαν τη θηλιά στο λαιμό μας, καταπατώντας μέχρι και τα στοιχειώδη δικαιώματα ανθρώπου – πολίτη και λειτουργώντας υπό ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΚΑΤΟΧΗΣ των επικυρίαρχων, διεκπεραιώνοντας τα συμφέροντά τους.

Ο ελληνικός λαός ΟΦΕΙΛΕΙ και ΠΡΕΠΕΙ να αντιδράσει, στα όρια της νομιμότητας φυσικά, απέναντι στους χειροκροτητές της αυθαιρεσίας και της κοινωνικής και πολιτικής ανηθικότητας. ΟΦΕΙΛΕΙ να τιμωρήσει με την ψήφο του και τη λήθη του, αυτούς που δεν έδειξαν κανένα σεβασμό απέναντί του.


πρΟΤΑση εργαζομένων Δήμου Χαλανδρίου
Άκης Γκόγκος, Παναγιώτης Κατσαρλίνος,
Δημήτρης Μ. Χανιωτάκης, Πέτρος Χριστοδούλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου