Σάββατο, 27 Οκτωβρίου 2012

Σκληρή επίθεση κατά του ΣΕΒ από τη ΓΣΕΕ


Ο προέδρος της ΓΣΕΕ Γ. Παναγόπουλος
Η ΓΣΕΕ υποστηρίζει ότι άλλα λέει ο πρόεδρος του ΣΕΒ δημοσίως κι άλλα στη Μέρκελ
Την αντίδραση της ΓΣΕΕ προκάλεσαν οι δηλώσεις του προέδρου του ΣΕΒ Δ. Δασκαλόπουλου για τους μισθούς και τα επιδόματα, με το συνδικαλιστικό κίνημα να επισημαίνει πως «οι μάσκες έπεσαν».
Μεταξύ άλλων τονίζεται πως «πίσω από τη μάσκα του ''φιλεργατικού'' εκπροσώπου των βιομηχάνων επιχείρησε να κρύψει τους χρόνιους και μύχιους πόθους του ΣΕΒ, αλλά τελικά αποκαλύφθηκε και η τακτική του και ο στόχος του. Ολως τυχαίως αυτός ο στόχος συμπλέει με τον στόχο και τις απαιτήσεις του κ. Τόμσεν».
Στην ανακοίνωση της ΓΣΕΕ υπογραμμίζεται πως «μπορεί για τον πρόεδρο του ΣΕΒ οι τριετίες, τα επιδόματα και γενικότερα τα εργασιακά δικαιώματα να είναι ''χαϊμαλιά και σκουλαρίκια'', για τους εργαζόμενους όμως είναι σημαντικές κατακτήσεις που έχουν κατοχυρωθεί με συλλογικές συμβάσεις, είναι αναγκαίες και βασικές προϋποθέσεις για να ζήσουν οι ίδιοι και οι οικογένειές τους».
Καταλήγοντας το συνδικαλιστικό όργανο τονίζει «προφανώς κοινωνικός διάλογος, όταν άλλα λέγονται δημοσίως, άλλα στην κ. Μέρκελ, άλλα στους κοινωνικούς συνομιλητές και εντέλει σε εντελώς άλλα συμφωνεί ο πρόεδρος του ΣΕΒ με τις απαιτήσεις της τρόικας, δεν υπάρχει και ούτε μπορεί να υπάρξει, και υπεύθυνος γι' αυτό είναι αποκλειστικά ο κύριος Δασκαλόπουλος».
Εφημερίδα "Έθνος", 26-10-2012

Ωπ! Καλώς τον "λεβέντη"!! ΒΑΡΥΣΗΜΑΝΤΗ ΔΗΛΩΣΗ. Στάζει ο ιδρώτας μου, τρέμει η αναπνοή μου, έχω ταχυκαρδία από αυτό που ένιωσα...ΣΟΚ και ΔΕΟΣ!!! Σηκώθηκαν οι τρίχες (δε θέλω γέλια...για τα μαλλιά μου, έτσι;;!!) των χεριών μου!! ΟΥΑΑΑΑΑΟΥ!!!
Πού ήταν αυτός; Προσπαθούσε - λέει - να ...ξεμπλέξει "τα μισθά" του... ΠΟΣΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ... Εύκολο είναι;;!! 
Ντροπή!!! ΑΙΣΧΟΣ! Γιατί κατηγορείτε τον άνθρωπο; Τα έχετε ισοπεδώσει όλα...ΑΜΕΡΙΚΑΝ ΜΠΑΡ το κάνατε!!!
Ντροπή!! ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ άνθρωπος. Κατάφερε σε λίγα χρόνια, όσα δεν κατάφεραν άλλοι "επιστήμονες - τεχνοκράτες" του χώρου του...Να κοροϊδέψουν, δηλαδή, εκατομμύρια εργαζομένων, με το σύνθημα - πυροτέχνημα "ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΓΑΤΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥ"!!! (ΟΧΙ, όμως, και για το μισθό του...!)

Άσε δε ο...ΕΡΓΑΣΙΟ-πουλος!!! Ξέρετε, αυτός που έχει ΜΟΧΘΗΣΕΙ πολύ στη ζωή του!!! Πιο πολύ από κάθε Έλληνα!!! Και κάθε τόσο, πετάει και από μια........, από αυτές που λένε όλοι οι..."στοχαστές" της ελληνικής κοινωνικοπολιτικής σκηνής (του παραλόγου) της πολυδοκιμαζόμενης χώρας μας...
Δ.Χ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *