Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2012

ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΟΡΤΖΙΔΗΣ ΣΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ: ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΩΝ

Ο Δήμαρχος Ελληνικού - Αργυρούπολης Χρηστος Κορτζίδης









"Αντί να καλύψουν τις ανάγκες των δημοτικών παιδικών σταθμών σε προσωπικό στήνουν κοινωνικούς συνεταιρισμούς για την ίδρυση παιδικών σταθμών ίσως τους δώσουν και καμιά επιχορήγηση στην αρχή και μέχρι εκεί" είπε ο δήμαρχος Ελληνικού - Αργυρούπολης, Χρήστος Κορτζίδης στο χθεσινό "Επί του Πιεστηρίου"

"Διαφωνείτε εσείς με αυτό;;" ρώτησε ο Μάκης Κουρής.

"ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΒΗΜΑ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ. ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΜΕ CATERING π.χ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙ".

Η εκπομπή ήταν εξαιρετική, με τρεις δημάρχους που ανέλυσαν ΚΑΤΑΝΟΗΤΑ για τον μέσο ακροατή το τι συμβαίνει στην αυτοδιοίκηση και ποιες είναι οι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΕΙΣ στις διαφορετικές πολιτικές αποχρώσεις.

Νικος Σαράντης (Αγ. Ανάργυροι - ΠΑΣΟΚ), Διονύσης Χατζηδάκης (Ν. Φάληρο - ΝΔ) και ο Χρήστος Κορτζίδης (Αργυρούπολη - Ελληνικό, ΣΥΡΙΖΑ) συμφώνησαν - με διακριτές διαφοροποιήσεις στην προτινόμενη, εφαρμοστέα πολιτική - ότι Η ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ και Η ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΤΗΣ ΡΟΛΟΥ, ειδικά κατά την διάρκεια της κρίσης, είναι η κεντρική τους στόχευση.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΣΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΤΟΥ ΚΟΝΤΡΑ, διότι εδώ στο Χαλάνδρι ζούμε στην κοσμάρα μας - με ευθύνη της διοίκησης του Δήμου και των συνοδοιπόρων τους.

Και αν θέλετε διαβάστε και αυτό:
 http://stinplatia.blogspot.gr/2012/12/blog-post_4262.html

ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ "ΣΤΗΝ ΚΟΣΜΑΡΑ ΜΑΣ" ΑΣ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟΥΣ:

Έχουμε κοινωνικό παντοπωλείο; ΟΧΙ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΣΘΩΤΗΡΙΟ 5500 ευρώ.

Έχουμε κοινωνικό φαρμακείο; ΟΧΙ!΄

ΒΡΕΙΤΕ ΕΝΑΝ (ONE, EINS, JEDEN, UNO, UN, ....) ΑΚΟΜΑ ΔΗΜΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ, ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ.

Έχουμε κοινωνικό ιατρείο; ΟΧΙ! Κάνουμε συνέδρια για την ... ρομποτική χειρουργική από το ΣΚΕΠΙ, αυτό αξιολόγησε ως σημαντικότερο αυτή την περίοδο η διοίκηση του δήμου.

Στηρίζουμε τους δημόσιους παιδικούς σταθμούς; ΟΧΙ! Τους κλείνουμε, μειώνουμε τα παιδιά στα μισά και φτιάχνουμε ... συνεταιρισμούς γιατί δεν έχουμε χρήμα να τους λειτουργήσουμε  αλλά έχουμε για να χτίζουμε νέα κτίρια δίπλα σε αυτά που αδειάσανε από τα παιδιά.

Πήρε Ο ΔΗΜΟΣ κάποιες πρωτοβουλίες για τις αδύναμες οικογένειες για τις γιορτές;;; Όχι! Πουλάμε και από τον δήμο .... φακές γιατί δεν επαρκούσε στην πόλη,  το "ΜΑΖΙ ΝΑ ΤΑ ΦΑΜΕ" για να προμηθευτούν - όσοι ήθελαν - τρόφιμα "χωρίς μεσάζοντες".

Οργανώθηκε έστω και μια εκδήλωση - προσφορά για τους δημότες, για τα παιδιά, για να προσελκύσει κόσμο στην αγορά;;; Στο Περιστέρι τα χριστουγεννιάτικα παιχνίδια είναι δωρεάν, στο Μαρούσι ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ, με την κάρτα δημότη που έχουν, στην Αγία Παρασκευή διέθεσαν τα χρήματα του στολισμού για κοινωνικό έργο.
Εδώ στο Χαλάνδρι;;;
Η πλατεία έγινε απλώς ένα ιδιωτικό λούνα παρκ και πάλι ενώ ούτε ένα δένδρο δεν στόλισαν ενώ ο δήμος κόβει κλήσεις σε όσους τολμούν να πλησιάσουν τα μαγαζιά της πόλης.
ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΘΑΝΑΤΟΥ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΕΚΤΕΛΟΥΝ!

ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΣΥΓΚΡΙΣΕΙΣ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου