Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τρίτη 27 Αυγούστου 2013

3ος ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ ΡΕΜΑΤΙΑΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ ΚΥΡΙΑΚΗ 22 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2013 ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ



Δείτε αναλυτικά στο http://agonasrematiashalandriou.wordpress.com/


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΚΑΛΕΣΜΑ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ

Στα πλαίσια του Εθελοντισμού του 3ου Αγώνα Δρόμου Ρεματιάς Χαλανδρίου, την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2013 και ώρα 9:00, καλούμε όλους τους πολίτες να συμμετέχουν σε αυτή την αθλητική διοργάνωση.

Το πρόγραμμα Εθελοντισμού του 3ου Αγώνα Δρόμου Ρεματιάς Χαλανδρίου, έχει ως στόχο να δώσει την ευκαιρία στους πολίτες να συμμετέχουν με τη διάθεση, το μεράκι και τις γνώσεις τους σε αυτή την ιδιαίτερα σημαντική για τη πόλη του Χαλανδρίου διοργάνωση.

Οι εθελοντές που ενδιαφέρονται να δηλώσουν το παρών, έχουν τη δυνατότητα να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους τόσο στη διάρκεια της προετοιμασίας όσο και την ημέρα διεξαγωγής του Αγώνα.

Οι ενδεικτικές εργασίες στις οποίες μπορείτε να βοηθήσετε είναι:

♦ Δείκτες- οδηγοί για τη διαδρομή
♦ Γραμματειακή Υποστήριξη
♦ Υπεύθυνοι για τη φύλαξη των ρούχων των αθλητών
♦ Στους σταθμούς Ανεφοδιασμού
♦ Απονομές
♦ Διπλώματα συμμετοχής

Στη συνέχεια θα λάβετε ενημέρωση σχετικά με τον τομέα και τη συγκεκριμένη θέση που θα προσφέρετε τις υπηρεσίες σας*.

Για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με το Πρόγραμμα Εθελοντισμού παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο email: agonasrematiashalandriou@halandri.gr ή στο τηλέφωνο 213 2023827.

Δηλώσεις Συμμετοχής για το Πρόγραμμα Εθελοντισμού υπάρχουν στην ιστοσελίδα του Δήμου Χαλανδρίου συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εγγραφής εθελοντή ή την έγγραφη αίτηση (λήψη αρχείου .doc, .pdf ) που θα πρέπει να την αποστείλετε συμπληρωμένη στο φαξ 213 2023925 μέχρι την Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2013.

Σας ευχαριστούμε και σας καλούμε να ζήσουμε όλοι μαζί αυτές τις αξέχαστες στιγμές.


* Υπάρχει πιθανότητα να μην επιλεγείτε στη θέση που έχετε δηλώσει, αλλά σε κάποια άλλη όπου υπάρχει μεγαλύτερη ανάγκη, γιάυτό θα σας ζητηθεί να επιβεβαιώσετε ότι την αποδέχεστε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου