Τρίτη, 27 Αυγούστου 2013

«ΧΟΡΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ» ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΖΗΣΗ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΡΕΜΑΤΙΑΣ

ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ
ΤΟ 3ο ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΧΟΡΟΥ & ΜΟΥΣΙΚΗΣ
400 ΧΟΡΕΥΤΕΣ ΑΠΟ 12 ΧΩΡΕΣ

Χρώματα και μουσικές από όλο τον κόσμο θα κατακλύσουν το Ευριπίδειο Θέατρο Ρεματιάς στο Χαλάνδρι. Στα πλαίσια του 3ου Διεθνούς Φεστιβάλ Χορού και Μουσικής, η Α.Μ.Κ.Ε. Χορευτές του Κόσμου και το Εθνομουσικολογικό Ίδρυμα Π. Ζήση διοργανώνουν μία παράσταση με τίτλο «Χορευτές του Κόσμου – Earthdancers». Στη σκηνή του Θεάτρου Ρεματιάς στο Χαλάνδρι θα συναντηθούν τετρακόσιοι (400) χορευτές και μουσικοί από δώδεκα (12) χώρες.

Με ρυθμούς από όλο τον κόσμο, οι χορευτές θα ταξιδέψουν τους θεατές από την Ινδονησία και την Γεωργία μέχρι την Αργεντινή. Οι καλλιτέχνες προέρχονται από την Ινδονησία, τη Σερβία, την Ινδία, το Μεξικό, το Ιράκ, τη Γεωργία, την Ισπανία, την Τσεχία, τη Λευκορωσία, την Αργεντινή, την Πολωνία και την Ελλάδα.

Το πολιτιστικό αυτό γεγονός επιδιώκει να κάνει τους θεατές να αγαπήσουν το χορό στις διεθνείς του διαστάσεις και να μάθουν για την κουλτούρα αυτών των χωρών μέσα από τον πολιτισμό τους.

Καθημερινές παραστάσεις των “Χορευτών του Κόσμου” θα πραγματοποιούνται από Τετάρτη 28 Αυγούστου έως Παρασκευή 30 Αυγούστου και ώρα 20.30, στο Ευριπίδειο Θέατρο Ρεματιάς Χαλανδρίου.

Πληροφορίες – Κρατήσεις: 213.0036.749

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όταν οι επικεφαλής της διοίκησης του δήμου αποχωρούν εμείς δεν τους εξουσιοδοτούμε

    Κατά την συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου για την έκδοση του ψηφίσματος κατά της μετεγκατάστασης του ΚΑΖΙΝΟ της Πάρνηθας ο δήμαρχος ...

Δημοφιλείς αναρτήσεις