Τρίτη, 27 Αυγούστου 2013

Για την..."ταμπακιέρα"...τίποτις...


sxoleio-300x224

Πρόγραμμα διαχείριση απορριμμάτων στα σχολεία ξεκινά ο ΕΔΣΝΑ
Από : http://www.newsta.gr/, 26-8-2013

Πιλοτικό πρόγραμμα για την ολοκληρωμένη διαχείριση των απορριμμάτων στα σχολεία ξεκινά ο Ειδικός Διαβαθμιδικός Σύνδεσμος Νομού Αττικής, με στόχο την εκπαίδευση των μικρών μαθητών από τις πρώτες κιόλας βαθμίδες της εκπαίδευσης.

Όπως επισήμανε , πολύ σωστά , ο Πρόεδρος του ΕΔΣΝΑ και Περιφερειάρχης Αττικής, Γιάννης Σγουρός, «ξεκινάμε από τα παιδιά για να σώσουμε το μέλλον. Στόχος μας η περιβαλλοντική εκπαίδευση να μπει στο προσκήνιο, για να μπορέσουμε από την ευαίσθητη παιδική ηλικία να διαμορφώσουμε τους αυριανούς πολίτες της Αττικής με οικολογική συνείδηση».

Με την υλοποίηση του προγράμματος, οι μικροί μαθητές θα έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν στην πράξη την ορθολογική διαδικασία της ανακύκλωσης και της διαλογής στην πηγή, μέσω της οποίας μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε ξανά και ξανά κάποιο υλικό διασώζοντας με αυτόν τον τρόπο τα αγαθά που προσφέρει η φύση από την εξάντλησή τους.

Κανένα, μα ΚΑΝΕΝΑ σχόλιο, ΧΡΟΝΙΑ τώρα, για το ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΤΟΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ από τέτοιες άξιες - κατά την κοινή γνώμη που τα ΜΜΕ διαμορφώνουν... - ενέργειες κάποιων που έχουν πιάσει το νόημα. Και μιλώ για το νόημα της ΣΤΑΘΕΡΗΣ, ΑΕΝΑΗΣ και ΚΕΡΔΟΦΟΡΑΣ εκμετάλλευσης των πολιτών, μικρών και μεγάλων!
Για να δούμε πόση..."ευαισθησία" έχουν όλου οι χειροκροτητές παρόμοιων..."διαχειρίσεων" και "ανακυκλωτικών πρακτικών" να μας απαντήσουν ΤΡΙΣ : ΠΟΙΟΣ, ΠΟΙΟΙ και ΠΟΣΑ (ο τόνος, όπου θέλετε, στο "ο" ή στο "α").

Δ.Χ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Και ο Ανδρέας Αδαμόπουλος με το Πράσινο Κίνημα

  Συνεχίζοντας το μπαράζ των ανακοινώσεων, των προσώπων που συστρατ...

Δημοφιλείς αναρτήσεις