Τρίτη, 27 Αυγούστου 2013

Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟΣ ΕΞΑΨΑΛΜΟΣ!Να μην σου πω "ΚΑΛΟ ΧΕΙΜΩΝΑ" αναγνώστη μου που γύρισες. Χαλάει λέει την - ανεβασμένη - ψυχολογία σου που είναι ακόμα καλοκαιρινή.

Πάντως σε 5 μέρες είναι Σεπτέμβριος. Εξ ορισμού δύσκολος μήνας.

ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΜΕ ΟΤΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ, που λένε και οι Green Day.

Στον ιδιωτικό μας βίο ο Σεπτέμβρης σημαίνει ΣΧΟΛΕΙΑ και ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ. (Δωρεάν παιδεία και έτσι).

Τώρα, εδώ που τα λέμε, για σχολεία φέτος δεν το πολυβλέπω ζωηρό το θέμα. Έχει αρχίσει ήδη .... η κινητικότητα στους καθηγητές της ΟΛΜΕ. Θα είναι η σπίθα που θα βάλει φωτιά στον κάμπο;

Θα μπεί η πιτσιρικάδα στο παιχνίδι;

Διότι ΜΟΝΟ άμα μπει η πιτσιρικάδα στο παιχνίδι θα την ακούσει dolby stereo η τρόικα και τα ντόπια τσιράκια. ΠΛΑΤΕΙΑ Speaking.

Εμείς πια γίναμε γραφικοί ως .... αντιμνημονιακοί διαδηλωτές. 
Μας έχουν στα video ο ΤΟΜΣΕΝ και ο Κεδίκογλου (όποιον από τους δύο Σίμους θες βάλε εσύ εδώ)  σε κάθε απεργία και μας παίζουν τα βράδια να περνάει η ώρα, όταν δεν έχει η τηλεόραση επανάληψη επεισόδιο από τις 3 Χάριτες και τους Απαραδεκτους.

Θα κάνουν λέει και κατασχέσεις τώρα για να στηρίξουν την χρηματοπιστωτική φερεγγυότητα που δεν πρέπει να καταβαραθρωθεί από αυτούς τους παλιοτζαμπατζήδες που δεν πληρώνουν.

Ναι, ναι, πρέπει λέει να στηριχτεί η χρηματοπιστωτική πίστη και το θεάρεστο αυτό έργο το ανέλαβε η κυβέρνησις  δια του Στουρνάρα αλλά και ο ίδιος ο πρωθυπουργός μαζί με τον Μπένυ.

Ναι ρε συ, αυτοί που κούρεψαν τα ομόλογα και ζητούν νέο κούρεμα του κρατικού χρέους (και καλά κάνουν) σου κουνάνε το δάκτυλο γιατί πρέπει - λέει - να στηριχτεί η αξιοπιστία των χρηματοπιστωτικών συναλλαγών και να μην ζητάς εσύ το ίδιο που ζητάνε αυτοί: ΔΗΛΑΔΗ ΚΟΥΡΕΜΑ.

Και εσύ κάθεσαι και τους ακούς και δεν τους βάζεις το δάχτυλο ....

'Ελα 
Έτσι εννοούσα να τους βάλεις το δάχτυλο. Που θα μου πεις ότι είμαι χυδαίος, επειδή εσύ έχεις άρρωστο μυαλό

Το ελληνικό χρέος ΚΟΥΡΕΥΤΗΚΕ , οι μισθοί και οι συντάξεις το ίδιο,  ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΑΝΑΚΕΦΑΛΑΙΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ με ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΗΜΑ άρα είναι ώρα να διτυπωθεί ΞΕΚΑΘΑΡΑ το ΛΟΓΙΚΟ και ΔΙΚΑΙΟ ΑΙΤΗΜΑ για οριζόντιο κούρεμα των οφειλών των πολιτών σε δημόσιο και τράπεζες κατά - το ίδιο τουλάχιστον - ποσοστό, για εργαζόμενους και αυτοαπασχολούμενους. 

ΑΥΤΟ ΑΠΑΙΤΕΙ ΚΑΘΕ ΕΝΝΟΙΑ ΔΙΚΑΙΟΥ, ΛΟΓΙΚΗΣ ΚΑΙ ΙΣΟΤΗΤΑΣ!

Ναι ξέρω, είμαι λαϊκιστής!

Και θα μου πεις "ναι αλλά το πρόγραμμα απέτυχε και το χρέος παρά το κούρεμα είναι .... μεγαλύτερο από ότι ήταν το 2010". 
Ε ΜΗΝ ΜΟΥ ΤΟ ΠΕΙΣ ΑΥΤΟ γιατί κάποιοι από την πρώτη μέρα, το 2010 είπαμε ότι αυτό το πράγμα ΔΕΝ ΤΣΟΥΛΑΕΙ και θα καταστρέψει την χώρα, βγήκαμε απένατι ως μουρλοί, δεν υπολογίσαμε κόστος και δεν στρίψαμε στον δρόμο σαν κάποιους που στις πλατείες των Αγανακτησμένων ήμασταν μαζί αλλά τώρα έγιναν .... αντιλαϊκιστές. (επειδή δεν εφαρμόζουν το μνημόνιο οι πράσινοι αλλά οι μπλε με πράσινους κόκκους).

Τώρα ρε που θα κάνει ο ΓΑΠ κόμμα να δείτε τι θα γίνει! ΘΑ ΣΩΘΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! (πάλι).

Αλλάζω: Στον δήμο μας τι γίνεται;

ΤΙΠΟΤΑ!
ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ!

Και τώρα θα μου πεις "άρχισες πάλι τις υπερβολές σου, έχεις εμπάθεια με τον Κουράση, κάνεις αντιπολίτευση" και όλα αυτά με τα οποία προσπαθούν να αντιμετωπίσουν την κριτική μας τα παπαγαλάκια του τοπικού κατεστημένου.

ΜΑΪΣΤΑ! Ωραία! Θα πάω που λες και εγώ στα διαδικτυακά μέσα της διοίκησης του δήμου να δω τι λένε αυτοί ΟΙ ΙΔΙΟΙ για το έργο που κάνουν και που τους το αδικεί η ΠΛΑΤΕΙΑ και εκείνος ο ψυχοπαθής που είναι διευθυντής της.
Δεν θα αναφέρω τα site με τα ονόματά τους (διότι η διαφήμιση την Πλατεία πληρώνεται).

Άλλωστε δεν φταίνε οι έρμοι οι συνάδελφοι που τους πληρώνουν για να φτιάξουν διαδικτυακά μέσα για να στηρίξουν τον ΑΕΙΚΙΝΗΤΟ, άμα δεν έχουν τι να γράψουν, αλλά πρέπει - με βάση τας υποδείξεις - να είναι ... και θετικοί και να μην αναπαράγουν μιζέρια και γκρίνια, διότι "όμορφος κόσμος ηθικός, αγγελικά πλασμένος" και τέτοια.

Τι να κάνουν και αυτοί; Επαγγελματίες είναι , δεν είναι μάγοι.
Να λοιπόν μερικά ωραία παραδείγματα από αυτά που δεν σας λέει η Πλατεία ότι γίνονται:

ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ  (στα Μελίσσια).

ΘΕΡΙΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗΣ ΔΡΑΣΗΣ (στα νησιά).

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΩΝ ΠΙΝΑΚΙΔΩΝ ΣΕ ΝΕΥΡΑΛΓΙΚΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ (στην ΚΩ)

ΔΩΡΕΑΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΘΕΡΙΝΟΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ  (στο Περιστέρι)

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΙΑ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥΣ (στην Κηφισιά)

Εγώ μετά από αυτά αναθεώρησα! Έχουν δίκιο που μας λένε γκρινιάρηδες και ότι δεν προβάλουμε το θετικό!

Τόσα ωραία πράγματα .... ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΗΜΟΙ, μια καλή κουβέντα δεν βρήκαμε και εμείς. ΑΙΣΧΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΜΑΣ!

Το φοβερό όμως είναι το παρασκήνιο! Μιλάμε τώρα ότι έτσι και γράφαμε αυτά που γίνονται στο παρασκήνιο - εν όψη επερχομένων δημοτικών εκλογών -  θα είχατε μια βδομάδα πονόκοιλο από τα γέλια.

Μιλάμε το κλίμα είναι .... πολεμικό.
Θα φάει η μύγα σίδερο!
θα γίνει χαμός, (θα γίνει πανικός - δεν θα μας τρελάνει ο Οπτικόπουλος!)

Ειδικά στην πλειοψηφία (την ενιαία πλειοψηφία εννοούμε - την συνδιοίκηση ΝΔ - ΠΑΣΟΚ) γιατί ΤΕΤΟΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ και μην γελιέσαι, ΠΛΑΤΕΙΑ διαβάζεις.

Μιλάμε τώρα ότι όλοι θέλουν να βγάλουν την ουρίτσα τους από τις ευθύνες για το ναυάγιο αλλά να μην ρισκάρουν την καρεκλίτσα τους!

"ΕΙΝΑΙ ΛΑΓΟΙ ΚΑΙ ΧΟΥΛΙΓΚΑΝ ΣΤΑ ΣΠΡΕΫ, ΜΑ ΚΑΤΑΒΑΘΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΓΚΕΙ" φωνάζουν τα γαβράκια στους βαζελάκους που γράφουν στους τοίχους συνθήματα. (μου το έμαθε ο jr).

Μόνο όποιος διαφοροποιηθεί ΣΟΒΑΡΑ και ΔΗΜΟΣΙΑ θα δικαιούται πλέον δια να ομιλεί. Ειδικά αν έχει θέση ΕΥΘΥΝΗΣ.
Να κάτσουν και να στηρίξουν τον ΑΕΙΚΙΝΗΤΟ καθαρά και χωρίς τζιριτζάτζουλες. Ή με τον αστυφύλακα ή με τον χωροφύλακα.

Για να είμαστε και λογικοί δηλαδή,  δεν είναι μόνος του ο ΑΕΙΚΙΝΗΤΟΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗ!
Έχει αντιδημάρχους, προέδρους, αντιπροέδρους ... ΠΩΣ  σφυράνε αυτοί αδιάφορα, τον λούζουν από πίσω και να το παίζουν "εγώ δεν φταίω, ο Κουράσης". ΔΕΝ ΛΕΕΙ!

Έχω άλλη μια απορία: Ο Μικρός Πρίγκηψ δεν είπε στο δημοτικό συμβούλιο ότι θα παραιτηθεί αν απολυθούν οι σχολικοί φύλακες και οι δημόμπατσοι; Θα το κάνει; Διότι ΑΠΟΛΥΘΗΚΑΝ, αν δεν το κατάλαβε.

Καλά είπαμε. λέμε και καμιά μαλακία σε κανένα περαστικό.

Άλλωστε στα σοβαρά θέλω να ξεκαθαρίσω ΟΤΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΙΑΦΩΝΩ ΜΕ ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΑΠΟ ΑΙΡΕΤΗ ΘΕΣΗ! Είμαι με την ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΑΧΗ!
Να αντιπαρατεθεί όποιος διαφωνεί με την ασκούμενη πολιτική και να μην διευκολύνει τους εφαρμοστές της φεύγοντας. Και δεν μιλάω μόνο για το δημοτικό συμβούλιο.
Το πρόβλημα είναι να παρευρίσκεται και να χαιρετίζει.

Α και μια και το θυμήθηκα εκείνο το Δ.Σ., για όσους έλλειπαν και δεν το πήραν χαμπάρι: Ο δημοτικός αστυνομικός που μίλησε σε εκείνο το δημοτικό συμβούλιο για τις απολύσεις, απαίτησε από το YOU TUBE να κατέβει το video με την τοποθέτησή του από το κανάλι της ΠΛΑΤΕΙΑΣ γιατί περιείχε το όνομά του!

Και εμείς ψαρωσαμεεεεε! 
ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΕΒΑΣΑΜΕ ΣΤΟ BLOG!
ΕΔΩ!
ΑΚΟΥΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΝΕΑΡΟΣ - ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΙΚΡΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΣΗ ΤΟΥ! ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ! ΙΣΩΣ ΓΙ' ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΠΙΕΣΑΝ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΤΟ VIDEO ΑΠΟ ΤΗΝ YOUTUBE
Αυτά για όσους ήταν διακοπές και ίσως δεν ξέρουν, αλλά έχουν υποχρέωση να πούνε καμιά κουβέντα υπεράσπισης του δικαιώματος σας στην ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ,  από εκκολαπτόμενους ΦΑΣΙΣΤΕΣ που ονειρεύονται φιμώσεις και λογοκρισίες.

Ελενίτσα, ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ!
Εσένα που φώναξες το 100 και την Κύπρο ΔΕΝ ΣΑΣ ΞΕΧΝΩ!
Και μου φαίνεται ότι λείπουν κάτι λογαριασμοί από .... εκείνο που μου έτριψες στα μούτρα πριν καλέσεις να με συλλήψουν. Με καταλαβαίνεις, έτσι;

Θα έχει ρε σεις απαρτία αύριο το Δ.Σ.; Διότι από ότι μαθαίνω από τότε που κόπηκε το 50άρικο ανά συνεδρίαση δεν πατάνε κάποιοι ούτε για υπογραφή στην αρχή ....

 ΟΙ ΤΑΜΗΛΟΙ.

Σου λέει ο άλλος "τσάμπα τον μαλάκα να κάνω"; Έχει ένα δίκιο, εδώ που τα λέμε.

Αλλά εσύ αναγνώστη μου .... ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ! 
Να σκουπίζεις τα πεζοδρόμια, να καθαρίζεις την ρεματιά, να ξεβουλώνει φρεάτια.
ΕΣΥ ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ!

Έχετε υποχρεώσεις κύριοι, δεν είναι έτσι όπως το έχετε στο μυαλό σας δηλαδή, ότι πρέπει να σας καθαρίζουν επειδή πληρώνετε δημοτικά τελή! 
Να κάνετε κάτι και μόνοι σας! Να είστε υπεύθυνοι πολίτες!
Να πληρώνετε και μετά να καθαρίζετε μόνοι σας!
ΠΑΛΙΟΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ, ΤΖΑΜΠΑΤΣΗΔΕΣ!

Ο Σεπτέμβριος έρχεται.

Και όντος θα έχει ενδιαφέρον σε όλα τα επίπεδα.

Άντε ΚΑΛΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όταν οι επικεφαλής της διοίκησης του δήμου αποχωρούν εμείς δεν τους εξουσιοδοτούμε

    Κατά την συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου για την έκδοση του ψηφίσματος κατά της μετεγκατάστασης του ΚΑΖΙΝΟ της Πάρνηθας ο δήμαρχος ...

Δημοφιλείς αναρτήσεις