Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2013

ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΠΟΡΕΙΑ - Η ΑΔΡΑΝΕΙΑ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΛΛΟΤΡΙΩΣΗΣ ΤΗΣ ΖΩΝΗΣ ΤΗΣ ΕΛ. ΠΕΝΤΕΛΗΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ ΤΟ ΠΕΥΚΟ ΠΟΛΙΤΗ



Η διοίκηση του δήμου εμπαίζει και εξαπατά τους ταλαιπωρημένους ιδιοκτήτες της εκτός σχεδίου πόλης περιοχής του Πεύκο Πολίτη με προεκλογικές υποσχέσεις και ... στοιχήματα.

Καθημερινά συμπολίτες μας ακούν από τον δήμαρχο Χαλανδρίου την δέσμευσή του για ένταξη της περιοχής στο σχέδιο πόλης πριν τις δημοτικές εκλογές του Μαΐου.

Πρόκειται για άλλη μια απόπειρα εξαπάτησης παλαιοκομματικού τύπου σαν αυτές των προηγούμενων τετραετιών.

Η εξαπάτηση αυτή συντελείται υπό την πλήρη ανοχή της αντιπολίτευσης που αρνείται - και σε αυτό το μεγάλο θέμα - να αναλάβει τις αναγκαίες πρωτοβουλίες και να πει την αλήθεια στους δημότες, δέσμια του ένοχου παρελθόντος όλων των σημερινών θεσμικών δημοτικών παρατάξεων στο συγκεκριμένο θέμα.

Η αλήθεια είναι μία και δεν επιδέχεται υποκειμενικές προσεγγίσεις:

Ο δήμος Χαλανδρίου, οι δημοτικές παρατάξεις και κινήσεις, οι πολιτικοί και μαζικοί φορείς του Χαλανδρίου και ιδιαίτερα του Κάτω Χαλανδρίου, πρέπει να αναλάβουμε κοινή δράση επάνω στον πρώτο ιεραρχικά στόχο που πρέπει  να επιτευχθεί για την ένταξη της περιοχής στο σχέδιο και την πολεοδόμησή της με βάση ευρωπαϊκά και όχι αφρικανικά πολεοδομικά standarts:

ΤΗΝ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΛΛΟΤΡΙΩΣΗΣ ΤΩΝ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΩΝ ΠΟΥ ΡΥΜΟΤΟΜΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΠΕΝΤΕΛΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ή ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΘΙΓΌΜΕΝΩΝ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΩΝ!

Η δημοτική κίνηση ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΠΟΡΕΙΑ καλεί όλες τις δυνάμεις της τοπικής κοινωνίας να συστρατευθούν σε αυτό τον φαινομενικά ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ στόχο, που πρέπει να επιτευχθεί πριν την επικαιροποίηση της πολεοδομικής μελέτης ένταξης και να τον διεκδικήσουμε όλοι μαζί, ανατρέποντας τις επιδιώξεις των κυβερνητικών μανδαρίνων  για αποζημίωση ενός δρόμου υπερτοπικής σημασίας, ενός δρόμου που προβλέπεται στο ρυθμιστικό σχέδιο της Αθήνας, από πόρους της τοπικής κοινωνίας αντί του ελληνικού δημοσίου.

Η δημοτική κίνηση ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΠΟΡΕΙΑ ξεκαθαρίζει ότι ΔΕΝ ΠΡΌΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΙ - ΓΟΝΑΤΟΓΡΑΦΗΜΑΤΑ, ΠΟΥ ΥΠΟΘΗΚΕΥΟΥΝ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ και μας γυρίζουν στην πολεοδόμηση της περιοδόύ του 50, της αντιπαροχής και της περιβαλλοντικής και αισθητικής υποβάθμισης για την εξυπηρέτηση  κακώς εννοουμένων συμφερόντων και προεκλογικής ψηφοθηρίας.

Ξεκαθαρίζουμε ότι θα εξαντλήσουμε τα νόμιμα μέσα αν επιχειρηθεί κάτι τέτοιο, και ο νοών νοείτο.

Και το ξεκαθαρίζουμε με απόλυτη γνώση των εφήμερων συνεπειών που αυτή μας η θέση μπορεί να  προκαλέσει στην "δημοφιλία μας", σε μερίδα συμπολιτών μας, στους οποίους θα επιχειρήσουν να μας παρουσιάσουν ως "εκείνους που προκαλούν την καθυστέρηση" τα επικοινωνιακά χαλκεία του δήμου και τα "κεντροαριστεροδέξια" τσιράκια τους.

Απευθυνόμαστε με σεβασμό και πραγματική κατανόηση σε εκείνους τους συμπολίτες μας που έχουν άμεσο ενδιαφέρον για την περιοχή, είναι ταλαιπωρημένοι και θέλουν λύση.

 Τους καλούμε όμως να θυμηθούν το .... 1998 πριν ξαναμασήσουν στις υποσχέσεις των Σωτήρων με τα μαγικά ραβδιά και των γκαιμπελικών τους μεθόδων.

Πέρασαν χρόνοι δεκαπέντε από τότε.
Και την "σωτηρία" που σας προσέφεραν συνδημότες μας, την ζείτε ακόμα στο πετσί σας.

ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΑΣΙΜΟΤΗΤΑ ΣΤΗ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΗΣ ΕΝΤΑΞΗΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ  ΟΙ ΤΣΙΓΓΑΝΟΙ!



ΔΕΣΜΕΥΣΗ: Με μελέτη σε βάθος, σχέδιο, βήμα βήμα υπέρβαση των εμποδίων, ΠΟΛΥ ΔΟΥΛΕΙΑ, μπορούμε να σε κοιτάξουμε στα μάτια και να σου υποσχεθούμε ότι η περιοχή ΜΠΟΡΕΙ να μπει στο σχέδιο μέσα στην επόμενη δημαρχιακή περίοδο.

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ, ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ!

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΛΛΕΠΑΛΛΗΛΕΣ "ΣΩΤΗΡΙΕΣ" ΣΑΣ!

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΔΙΑΛΥΣΗΣ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ, ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΔΙΟΡΓΑΝΩΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ "ΑΝΑΔΙΑΡΘΡΩΣΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ".

ΑΛΛΑ ΝΑΙ! 
ΣΟΥ ΔΕΣΜΕΥΟΜΑΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΟΤΙ
ΕΙΝΑΙ ΕΦΙΚΤΟ ΚΑΙ ΣΕ ΚΟΙΤΑΜΕ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ.

Το σχέδιο μας επεξεργάζεται ήδη με εθελοντική δουλειά στο επίπεδο της προετοιμασίας.

Εσύ θα αποφασίσεις από αυτά που ακούς, τι και ποιους θα εμπιστευθείς.

Τους "εδώ και τώρα" Σωτηράκηδες ή εκείνους που σου υπόσχονται τον δύσκολο αλλά σίγουρα αποτελεσματικό δρόμο;

ΕΣΥ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙΣ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου