Πέμπτη, 13 Ιουνίου 2013

Μια αναγκαία υπενθύμιση στην Πλατεία, για τους τσιγγάνους του Νομισματοκοπείου!

Την δεκαετία του 80΄ Έλληνες πολίτες τσιγγάνοι στη φυλή, εγκατέλειψαν τα νοικιασμένα σπίτια, και εγκαταστάθηκαν με παραπήγματα στους κοινόχρηστους χώρους των ρυμοτομημένων οικοπέδων μας.

Αργότερα στη δεκαετία του 90΄ αρχίζει μία σταδιακή μετοίκηση και άλλων τσιγγάνων εξαφανίζουν τις ρυμοτομημένες περιφράξεις των οικοπέδων μας και κλέβουν τις περιουσίες μας στην περιοχή του Νομισματοκοπείου στο Χαλάνδρι Αττικής, στην διασταύρωση των οδών Σαρανταπόρου και Ίριδος. και σιγά-σιγά στήνεται ένα ολόκληρο αυτόνομο χωριό! Γκέτο στην κυριολεξία, αλλά πιστεύω πως και αυτός ο ορισμός προφανώς θα σας ενοχλεί.

Για 18 χρόνια η Δικαιοσύνη στέκεται δίπλα στους νομοταγείς και αδικημένους πολίτες, με πληθώρα καταδικαστικών αποφάσεων εναντίον των κλεφτών, αλλά και εναντίον του ίδιου του κράτους και επιβάλει την άμεση απόδοση των κλοπιμαίων στους νόμιμους ιδιοκτήτες ενώ παράλληλα καταδικάζει το κράτος με επιβολή προστίμου για την αδράνειά του στην εφαρμογή της Νομιμότητας.

Η Πολιτική ηγεσία όλα αυτά τα χρόνια με την αδιάφορη στάση της στέκεται ουσιαστικά απέναντι στους Νόμιμους Πολίτες, στην Δικαιοσύνη, στην Νομιμότητα, στο Σύνταγμα αλλά και σε κάθε έννοια Δικαίου.

Δηλαδή κατά την αδρανούσα δημόσια διοίκηση και κάποιους μικροπολιτικούς του Δήμου Χαλανδρίου δεν φτάνουν τα 18 χρόνια κατακράτησης των κλοπιμαίων από τους κλέφτες σε βάρος των νομίμων αγοραστών - πολιτών.

Πρέπει οι κλέφτες να συνεχίσουν να κρατούν τα κλοπιμαία αλλά και να τα αυξάνουν όπως συμβαίνει με τους συγκεκριμένους για όσο χρόνο χρειαστεί ακόμα, μέχρι ο Δήμος ή κάποιοι άλλοι φορολογούμενοι να τους εξασφαλίσουν οπωσδήποτε σπίτια!!!

Οι υποστηριχτές τους με αυτό τον τρόπο ενθαρρύνουν έμμεσα τον κάθε πολίτη να ακολουθήσει την ίδια παραπάνω τακτική, προκειμένου να αποκτήσει δωρεάν σπίτι!

Δηλαδή ενθαρρύνουν τον κάθε πολίτη να μετατρέψει την κοινωνία μας σε ζούγκλα αυθαιρεσίας!

Επίσης προτρέπουν τον κάθε πολίτη να κτίσει οπωσδήποτε αυθαίρετο στο οικόπεδο που κατέχει, διότι αν προλάβουν και του το καταπατήσουν, το κράτος για 18 χρόνια τουλάχιστον θα διατηρεί τον καταπατητή στο οικόπεδό του, παρά τις οποιασδήποτε δικαστικές αποφάσεις και αν πετύχει.

Παράδειγμα οι νομοταγείς πολίτες οικοπεδούχοι στο Νομισματοκοπείο οι οποίοι σεβόμενοι τους νόμους της πατρίδας μας δεν έκτισαν ούτε ένα αυθαίρετο στην συγκεκριμένη περιοχή και όμως σήμερα ακόμα η πολιτεία τους περιφρονεί και τους αδικεί κατά τον χειρότερο τρόπο.

Το κράτος το 2006 χορήγησε σε κάθε καταπατητή, κλέφτη όμως στην ουσία, βοήθημα 60.000 ευρώ για να αποδώσει τα κλοπιμαία στον κάθε νόμιμο κάτοχο.

Οι κλέφτες δεν τα δέχτηκαν!!!

Συνέχισαν λοιπόν να κρατούν και να αυξάνουν και να διευρύνουν τα κλοπιμαία τους και να δηλώνουν θρασύτατα ότι θα γίνει «πόλεμος» αν πάνε να τους πάρουν!

Η Δημόσια Διοίκηση στις εκκλήσεις των νόμιμων πολιτών εξακολουθεί να επιδεικνύει προκλητική αδιαφορία.

Και η Δικαιοσύνη όμως εξακολουθεί και επιμένει στην εφαρμογή της Νομιμότητας με κύριο εκφραστή τον Εισαγγελέα Περιβάλλοντος ο οποίος μετά από πολύμηνη έρευνα παραγγέλλει στον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή του Νομού Αττικής τα εξής:Η Δημόσια Διοίκηση αδιάφορη εξακολουθεί να μεροληπτεί υπέρ των παρανόμων με κύριο εκφραστή αυτήν την φορά τον Γενικό Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης κύριο Καλογερόπουλο Δημήτριο.

Ο κύριος Καλογερόπουλος είχε ορίσει ημερομηνία απομάκρυνσης των παρανόμων από τις περιουσίες μας στις 14/5/2013.

Δυστυχώς όμως ο κύριος Καλογερόπουλος μία ημέρα πριν την κατεδάφιση στις 13/5/13 αναστέλλει παρανομώντας για άλλη μία φορά την δική του απόφαση και ακυρώνει την κατεδάφιση. Επικαλείτο πως μόνον ο εισαγγελέας θα τον σταματήσει! Τον σταμάτησε ή όχι;

Δηλαδή την άμεση εφαρμογή της Εισαγγελικής Εντολής μετά από ένα χρόνο περίπου την αναστέλλει και συνεχίζει να μας κρατά όμηρους των παρανόμων τσιγγάνων κλεφτών-καταπατητών.

Επίσης πληροφορούμε την Πλατεία ότι όλοι οι Δήμοι της Ελλάδας αλλά και του εξωτερικού με χαρά θα δεχτούν τον οποιοδήποτε δημότη του Χαλανδρίου, εκτός από τους συγκεκριμένους «δημότες» τσιγγάνους όπως παραδέχεστε και εσείς οι γράφοντες στην Πλατεία για το συγκεκριμένο θέμα.

Αυτούς τους δέχεστε μόνο εσείς ,αλλά, φορτωμένους στις πλάτες άλλων, μακριά και από τις δικές σας ιδιοκτησίες.

Πριν τρία χρόνια σας γράψαμε:

Αν δεν βρεθεί άμεσα τέτοιος χώρος (μετεγκατάστασης), ας διαθέσουν όσα μέλη του δημοτικού συμβουλίου τους στηρίζουν, τα εξοχικά τους ή τα πατρογονικά τους κτήματα προκειμένου να τους στεγάσουν για 30 χρόνια όπως εμείς, χωρίς να μπορούν να τα επισκεφτούν, όπως συμβαίνει με εμάς, αφού όταν πλησιάζουμε μας πετροβολούν και σκάνε τα λάστιχα των αυτοκινήτων μας.

Μόνο έτσι θα υπάρξει ισότητα ανάμεσα σε εμάς και σε εκείνους που επί 30 χρόνια ψάχνουν να βρουν τρόπο μετεγκατάστασης που πρέπει άκουσον- άκουσον να δεχτούν οι παράνομοι ψηφοφόροι τσιγγάνοι, οι οποίοι αξιώνουν όλο και περισσότερα.

Σήμερα θριαμβολογείτε ότι πείσατε τους τσιγγάνους να δεχτούν τη λύση που τους προτείνατε εσείς. Δηλαδή πείσατε τους κλέφτες να κρατούν τα κλοπιμαία μέχρι ο Δήμος ή το Κράτος να τους εξασφαλίσει σπίτι!

Σας ξαναλέμε μετά από τρία χρόνια:

-Για να θεωρήσουμε ότι αυτά που λέτε είναι σοβαρά, πρέπει να υπάρξει κοινωνική ισότητα μεταξύ μας και αυτό θα συμβεί μόνο όταν δεχτείτε τα εξής:

Μέχρι να υλοποιηθούν αυτά που προτείνετε να τους φιλοξενήσετε προσωρινά στα πατρογονικά σας κτήματα ή στην κοντινότερη πλατεία ή στον κοντινότερο ελεύθερο χώρο με τον οποίο γειτνιάζει η σημερινή σας κατοικία.

Όσο αφορά τους ίδιους τους τσιγγάνους οι ίδιοι ομολογούν σε ηλεκτρονική διεύθυνση

- Τσιγγάνοι: «Είμαστε εδώ από το 1970. Εδώ γεννήθηκαν οι γονείς μας, εμείς και τα παιδιά μας», λέει στην «Α» ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Ελλήνων Καταγόμενων εκ Χαλκίδος και περιχώρων Rom, «Η Ελπίδα», Στέλιος Καλαμιώτης. Σήμερα στον καταυλισμό (Νομισματοκοπείου) ζουν, σύμφωνα με τον ίδιο, 57 οικογένειες, δηλαδή περίπου 280 άνθρωποι.

- Σχόλιο: Οι ίδιοι ομολογούν ότι έφυγαν από την Χαλκίδα , ήρθαν στην Αθήνα και για 40 χρόνια περιφερόμενοι από τόπο σε τόπο δεν μπόρεσαν ή δεν ήθελαν να αποκτήσουν τίμια δουλειά και στοιχειώδεις συνθήκες διαβίωσης.

Δεν συνέβη όμως το ίδιο με τους γονείς μας και τους παππούδες μας αλλά και με εμάς τους ίδιους σε πολλές περιπτώσεις, οι οποίοι έφυγαν από τις δύσκολες συνθήκες της επαρχίας ήρθαν στην Αθήνα αγράμματοι, κατοικούσαν σε νοικιασμένα σπίτια (πολλοί ακόμα κατοικούν) και σιγά-σιγά με τίμια δουλειά και με πολύ κόπο κατόρθωσαν να αποκτήσουν ένα κομμάτι γη, δική τους στέγη, σπούδασαν τα παιδιά τους και συνεχώς προσπαθούν να δημιουργήσουν ένα καλύτερο μέλλον για όλη τους την οικογένεια.

Οι τσιγγάνοι θεωρούν ότι μπορούν να αποκτήσουν όλα τα παραπάνω αγαθά όχι δουλεύοντας, αλλά καταπατώντας ξένες περιουσίες, κλέβοντας τον ιδρώτα και τα όνειρα τίμιων πολιτών και προβαίνοντας σε κάθε είδους παρανομία με την προστασία, την ανοχή και πολλές φορές την παράνομη συνεργασία της Δημόσιας διοίκησης αλλά και την δική σας υποστήριξη, οι οποίοι θεωρείτε ότι έτσι θα πλησιάσετε πιο κοντά στην εξουσία.

Βέβαια ίσως να έκανα και λάθος να απευθυνθώ στην Πλατεία, διότι ασχολούμενος κανείς μαζί σας και διαβάζοντας τις απόψεις σας, πες-πες στο τέλος μπορεί και να με πείσετε να σας κλέψω ή να σας καταπατήσω ή να καταχραστώ την περιουσία σας και μετά να ζητάω από το Δήμο και την πολιτεία σπίτι και τί σπίτι! Μεγαλύτερο και ακριβότερο από εκείνο που μπόρεσα να φτιάξω με τον κόπο μου.

Σε αυτή την περίπτωση το βέβαιο είναι ότι αφού πάρετε άμεσα πίσω τα κλοπιμαία θα με στείλετε στη φυλακή για να μην το ξανακάνω αλλά και να διδάξω στα παιδιά μου ότι δεν πρέπει να κλέβουν γιατί έξω στην κοινωνία υπάρχουν «ρατσιστές» οι οποίοι κυνηγούν τους κλέφτες !!
Αγαπητή Πλατεία, τελικά μου δίνεις την εντύπωση εντύπου που διαφημίζει κάποια θεατρική επιθεώρηση. Ή μπρος στο ιδιοτελές συμφέρον σου δεν έχεις κανέναν φραγμό να ασχοληθείς με ένα ζήτημα που καίει παίζοντας με την δική μας αξιοπρέπεια και την υπομονή μας. Και ως ένα βαθμό το κατανοούμε!

Άλλωστε

Είναι γνωστό σε όλους μας, πως πρωταρχικό μέλημα της κάθε κυβέρνησης ή δημοτικής αρχής είναι να απολαύσει τα αγαθά της εξουσίας!

Είναι επίσης όμως γνωστό, ότι η κάθε αντιπολίτευση τις πιο πολλές φορές ενθαρρύνει τους παράνομους για να συντηρεί κοινωνικά προβλήματα τα οποία εναντιώνουν τους πολίτες προς την κάθε εξουσία, θεωρώντας πως έτσι θα πλησιάσουν οι ίδιοι πιο κοντά της.

Φιλικά
Βαγγέλης Θεοδωράκος


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *