Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Πέμπτη 13 Ιουνίου 2013

AΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΜΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

1.  Όπως σας είχαμε πει ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΤΗΚΕ ΟΜΟΦΩΝΑ η ανακήρυξη του Μακαριότατου Αρχιεπισκόπου Ιερωνύμου σε επίτιμο δημότη του Δήμου μας.

Ο λόγος που διαφώνησαν οι δημοτικοί σύμβουλοι της Αριστεράς - που είχαν προειδοποιήσει τον Αεικίνητο, αλλά εκείνος τους έγραψε διότι της μόδας στην δεξιά είναι να το παίζουν "δεν ακούμε κανένα" - ήταν το γεγονός ότι θεωρούν ότι η κίνηση αυτή γίνεται από την πλευρά της πλειοψηφίας με αφορμή το Κοινωνικό Παντοκοροϊδείο - μόνο ως ασπίδα της διοίκησης στο σκάνδαλό της. Και δεν έχουν άδικο εδώ που τα λέμε, παρά το γεγονός ότι εμείς είμαστε με τον Ιερώνυμο, έτσι και αλλιώς. 

Μάλιστα ο Γρηγόρης Καλομοίρης πρότεινε η ανακήρυξη να γίνει σε κάποια άλλη στιγμή - συγκεκριμένα την γιορτή του πολιούχου της πόλης μας - άσχετη με το Παντοκοροϊδείο.

Αλλά δεν εισακούστηκε. Διότι όσοι χρησιμοποιούν τον Ιερώνυμο ΔΕΝ ΤΟΝ ΣΕΒΟΝΤΑΙ πραγματικά και τον ενέταξαν στα παιχνιδάκια τους (είμαι σίγουρος ότι ο Αρχιεπίσκοπος δεν είναι ενήμερος για το τι παίζεται στο Χαλάνδρι με το Παντοκοροϊδείο)

2. Έγινε σούργελο με την έκδοση ψηφίσματος για κατάργηση της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου κλεισίματος της ΕΡΤ που έφερε η Λαϊκή Συσπείρωση. Η πλειοψηφία αντιπρότεινε ψήφισμα υπέρ της λειτουργίας της ΝΕΑΣ ΕΡΤ (κυβερνητική γραμμή) και έγινε σούργελο.
Θα τσεκάρουμε τι ακριβώς ψήφισαν οι ΠΑΣΟΚΟΙ και οι "ΠΑΣΟΚΟΙ με πολιτικά" διότι έχουμε μπερδευτεί.
ΑΛΛΑ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΧΑΪΛΑΪΤ ήταν η θέση του εκπροσώπου της παράταξης του κ. Πανταζή: ΘΑ ΨΗΦΙΣΩ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΨΗΦΙΣΜΑΤΑ! Αυτά είναι!

3. Για το θέμα του Πεύκο Πολίτη έγινε η ανάρτηση των κτηματογραφικών διαγραμμάτων χωρίς να γίνει συζήτηση για κατευθύνσεις στον Μελετητή για την εκπόνηση της πολεοδομικής μελέτης ΠΟΥ ΒΑΔΙΖΕΙ ΜΕ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑ σε αδιέξοδο την ευθύνη του οποίου θα έχουν όσοι με την ψήφο τους γίνουν συνένοχοι για την κατασπατάληση των χρημάτων της μελέτης, όχι με ευθύνη του μελετητή βεβαίως, αλλά με ευθύνη δική τους που δεν αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους.
ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΕ - και πολύ καλά έκανε - η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ διότι όσοι ψήφισαν θα είναι συνυπεύθυνοι στο αδιέξοδο ενώ οι δημοτικοί σύμβουλοι της Λαϊκής Συσπείρωσης - κα Καρατζά και κος Αναστασιάδης - αποχώρησαν και δεν συμμετείχαν στην συζήτηση διότι έχουν προσωπικό έννομο συμφέρον, λόγω ιδιοκτησιών στην υπό ένταξη περιοχή και έτσι σύμφωνα με το νόμο δεν μπορούν να συμμετέχουν στις συζητήσεις.
Πλεονασμός βεβαίως είναι αλλά πρέπει να το πούμε: ΠΑΣΟΚΟΙ και "ΠΑΣΟΚΟΙ με πολιτικά" ψήφισαν ό,τι ήθελε η διοίκηση.

4. Εκλέχτηκε ο κος Αγγελής νέος πρόεδρος του Αετοπούλειου. Επί της ταμπακιέρας ... κουβέντα.

ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΟΥΜΕ  ΜΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΤΕΡΑ ΡΕΠΟΡΤΑΖ .... ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΤ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου