Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Σάββατο 21 Ιουνίου 2014

ΟMΟΦΩΝΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΨΕΥΤΟΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΤΟ Δ.Σ. ΤΩΝ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ





Ομόφωνα αποφάσισε το Δημοτικό Συμβούλιο Βριλησσίων, στην συνεδρίαση του, την Τετάρτη (18-6) να μην συμμετέχει στη διαδικασία της "δήθεν αξιολόγησης"


Μετά από πρόταση - ψήφισμα του Συλλόγου Εργαζομένων, το Δημοτικό συμβούλιο αποφάσισε ομόφωνα:

1. Aπαιτεί την απόσυρση του Ν.4250/14 ο οποίος στηρίζεται στον παραλογισμό των προκαθορισμένων ποσοστώσεων, προωθεί τις απολύσεις εργαζομένων, την διάλυση και την ιδιωτικοποίηση υπηρεσιών, υπονομεύει τον δημόσιο και κοινωνικό χαρακτήρα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

2. Δεσμεύεται ότι ο Δήμαρχος και οι αρμόδιοι υπηρεσιακοί παράγοντες δεν θα προχωρήσουν στην υπογραφή καμίας κατανομής ποσοστώσεων αξιολόγησης για το προσωπικό του Δήμου και των ΝΠΔΔ του Δήμου Βριλησσίων, ούτε τώρα, ούτε στη λήξη της προθεσμίας, ούτε στο μέλλον.

3. Δεσμεύεται ότι δεν θα εφαρμόσει η διοίκηση του Δήμου, ούτε θα ζητηθεί από υπηρεσιακό παράγοντα καμία πειθαρχική διαδικασία που θέλει να επιβάλλει ο νόμος, εναντίον των εργαζομένων.

4. Aπαιτεί από την Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας να αναλάβει το σύνολο των πρωτοβουλιών εκείνων προκειμένου να ακυρωθεί ο Ν.4250/14 τόσο σε θεσμικό επίπεδο όσο και στην πράξη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου