Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Σάββατο 4 Οκτωβρίου 2014

ΕΝΔΟΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ! ΕΤΣΙ ΘΑ ΚΑΛΗΦΘΟΥΝ ΤΑ ΠΟΛΛΑΠΛΑ ΚΕΝΑ - ΕΙΔΙΚΑ - ΣΤΙΣ ΜΑΧΙΜΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΧΘΟΥΝ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ.

Ελλάς το μεγαλείο σου, βασιλεμό δεν έχει ...

Αγαπητέ συνδημότα η αναδιοργάνωση και η κάλυψη των αναγκών του δήμου μας από τη νέα διοίκηση ξεκίνησε αξιοποιώντας τον θεσμό της ΕΝΔΟΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ.
 
ΑΜΕ!

Θυμίζουμε ότι τώρα πλέον αι ανάγκαι του δήμου και ΜΟΝΟ αυτές,  καθορίζουν τας πρωτοβουλίας και τας αποφάσεις της δημοτικής μας αρχής, η οποία διόλου δεν σκοπεύει να περιπέσει σε παλαιοκομματικάς παρεκτροπάς διενέργειας προνομιακών και χαριστικών πράξεων προς όφελος παραταξιακών ή πολύ δε περισσότερο συγγενικών ημετέρων,  όπως έκαναν οι παλιότερες διοικήσεις, τας οποίας πολλάκις έχει καταγγείλει, ως γνωστόν δια την φαύλη αυτή πρακτική τους.


Μάλιστα από την αρχή της θητείας της και προς παραδειγματισμό, αναδεικνύεται απαστράπτουσα η ποιοτική διαφορά, με την διαχείριση του θεσμού της ενδοδημοτικής κινητικότητας η οποία ξεκίνησε δια την πόλη μας και αυτά πρέπει να αναδυκνείονται και να πιστώνονται.

Μην ξεχνούμε ότι πρόκειται δια έναν θεσμόν, εις τον οποίον  πολλοί κυβερνητικοί και κυρίως πασοκοκυβερνητικοί λειτουργοί αλλά και ο Ντινόπουλος και η ΠΟΕ ΟΤΑ, έχουν επενδύσει ελπίζοντας να κατευνάσουν τα αιμοσταγή - κατά των δημοσίων υπαλλήλων - ένστικτα των (επίσης) ευρωπαίων  βαμπιριστών δημοσίων υπαλλήλων που συνηθίσαμε να τους αποκαλούμε ως "ΤΡΟΪΚΑ".

Ξεκίνησε λοιπόν, αναγνώστη μου εις τον δήμο μας η εφαρμογή του θεσμού ο οποίος - όπως λένε αι υποστηρικταί του - δύναται να καλύψει τα κενά κρίσιμων δημοτικών υπηρεσιών.

ΦΕΡΑΜΕ ΣΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΜΕ ΕΝΔΟΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ 2 πιανίστες και έναν κιθαρίστα.

Άμα δεν με πιστεύεις, που είμαι γνωστός δια τας υπερβολικάς μου εκτιμίσεις δια τα δημοτικά πράγματα, κοίτα μόνος σου στην ΔΙΑΥΓΕΙΑ!

(Δεν βάζουμε τις αποφάσεις εδώ γιατί έχουν τα ονόματα των εργαζόμενων, οι οποίοι δεν μας φταίνε σε τίποτα, εμείς ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΣΑΤΥΡΙΖΟΥΜΕ).

ΑΝΤΕ ΒΡΕ!

Δεν βρίσκετε και κανέναν - δυο  ακόμα για μπουζούκι και αλτικόρνο - τώρα που έχουμε τρεις πιανίστες (είχαμε και έναν δικό μας αν δεν κάνουμε λάθος)  - να ανοίξουμε και κάνα κοινωνικό ξενυχτάδικο, να κάνουμε παραγωγική ανασυγκρότηση;




ΥΓ: Βεβαίως μπορούν να αξιοποιηθούν σε εργαστήρια για δημότες από καμιά δημοτική επιχείρηση πολιτιστικής ανάπτυξης αλλά αυτά τα λένε κάτι υπηρέτες μνημονιακών πολιτικών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου