Δευτέρα, 23 Μαρτίου 2015

ΦΟΒΕΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΜΟΥ! Ο ΔΗΜΟΣ ΜΑΣ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟ ΕΒΑΛΕ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΤΟΝ ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΤΟΥ! ΠΟΥ ΑΝΕΛΑΒΕ ΤΟΝ ΦΛΕΒΑΡΗ
Εγώ όταν φταίω το λέω. Απολογούμαι δημόσια!

ΑΑΑΑΑ! Όλα κι όλα!

Δηλαδή είναι δυνατόν να μην μου κόψει εμένα και των άλλων φακίρηδων εκεί στον δήμο, που είμαστε στην οικονομική επιτροπή και ψηφίσαμε  - ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟ ΤΟΥ 2014 - ότι τον Δεκέμβρη δεν θα βγει Πρόεδρος Δημοκρατίας, θα πάμε σε εκλογές, θα βγει ο ΣΥΡΙΖΑ, θα φύγει ο Κατρούγκαλος από ευρωβουλευτής για να γίνει υπουργός στο Διοικητικής Μεταρρύθμισης για να μην βάλουμε τον Κατρούγκαλο δικηγόρο;

Έπρεπε να τα προβλέψουμε. Τι στο διάλο μας ψηφίζετε.
Ούτε τον καφέ δεν ξέρουμε να διαβάζουμε;

Αλλά δεν είναι μόνο αυτό αναγνώστη μου.

Διότι ο Κατρούγκαλος ήταν ευρωβουλευτής λέει άρα δεν έπρεπε να παίρνει υποθέσεις.

Άρα δεν ήταν ΗΘΙΚΟ - λέει - να δουλεύει
(Τώρα ποιος καθορίζει την ηθική, το μέγεθος και το είδος της, είναι μια μεγάλη - ατελείωτη κουβέντα. Εδώ άκουγα ότι για τον Άδωνη θέμα ηθικής για τον Βορίδη, που υπερασπίστηκε τους καταχραστές της ENERGA - HELLAS POWER δεν υπάρχει. ¨Έτσι λέει η ηθική του Άδωνη. Άρα δεν έχουμε όλοι την ίδια ηθική ).

Όμως ακούσε τώρα για να μην τρελαθούμε τελειώς αναγνώστη μου.

Η υπόθεση για την οποία βάλαμε δικηγόρο τον Κατρούγκαλο και τον Κωνσταντόπουλο - εγκρίνοντας ανεπιφύλακτα την εισήγηση του δημάρχου - δεν ήταν διαχειριστική, αστική ή ποινική διαφορά του δήμου.

ΗΤΑΝ ΚΑΤ' ΕΞΟΧΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΓΙΑ ΕΜΑΣ! ΜΕΙΖΟΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΥΠΟΘΕΣΗ!
Που ίσως θα έπαιρνε την διάσταση της ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΔΙΩΞΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ

Τον δήμαρχο που εμείς θα τον σκίσουμε στην κριτική για τις πράξεις και παραλείψεις του αλλά θα υπερασπιζόμεστε πάντα ότι ο μόνος που μπορεί να τον καθαιρέσει ή να τον θέσει σε αργία ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΠΟΥ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΕΣ!

Η υπόθεση της ψευτοαξιολόγησης και η άρνηση παροχής στοιχείων ΗΤΑΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΑΞΗ!

Και τότε απέναντι ήταν ακόμα Η ΜΝΗΜΟΝΙΚΑΗ  ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ και οι επιλογές της, ετίθετο θέμα ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ του νόμου, αλλά και πιθανότητα να τεθεί ο δήμαρχος σε αργία από τον κ. Αγγέλακα.

Ε σε τέτοιες υποθέσεςι είθισται να επιλέγονται δικηγόροι - πολιτικοί , αποφασισμένοι για ΝΟΜΙΚΗ ΤΕΚΜΗΡΙΩΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΑΧΗ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΛΑΛΙΑ.

ΕΛΕΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ.

Δεν κλήθηκε να γνωμοδοτήσει ο Κατρούγκαλος για το καθεστώς της ρεματιάς για να λένε ότι τον ένιαζε να πάρει "δουλίτσες".

ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΘΕΙ Η ΚΥΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΑΧΗ ΠΟΥ ΔΟΘΗΚΕ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΜΕ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΚΛΗΘΗΚΕ.

Ή νομίζει κανείς ότι αυτή η μάχη δεν ήταν από τις βασικές που οδήγησαν τον ΣΥΡΙΖΑ να κερδίσει τις εκλογές, να γίνει μήνες μετά  κυβέρνηση, ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ Ο ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟΣ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΚΛΗΘΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΡΙΝ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΣΑΜΕ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ;
(και σε αυτό θα τον κρίνουμε εμείς - αν θα τα κάνει).
Δεν μπήκε δικηγόρος κόντρα στο υπουργείο του ο Κατρούγκαλος.
Κόντρα στο υπουργείο και την πολιτική του Κυριάκου μπήκε δικηγόρος,

Να την σκίσουμε παιδιά την εξουσία και ξέρετε ότι θα 'μαι πρώτος, όποια και αν είναι αυτή.

Αλλά να είμαστε σοβαροί όταν την σκίζουμε.

Μη λέμε παπαριές.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *