Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τετάρτη 15 Απριλίου 2015

ΑΥΤΟ ΝΑΙ ΗΤΑΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΕΜΜΕΣΗ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΕΚΦΟΒΙΣΜΟΥ ΜΑΣ. ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΠΛΩΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΛΛΑ ΣΧΕΔΟΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ


του Α. ΝΤΑΒΙΑ

Δεν υπάρχει καμία ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΗ ΔΥΣΦΗΜΙΣΗ και πολύ περισσότερο ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΚΡΙΒΕΙΑ στα όσα γράψαμε  αφού σχεδόν όλα αυτά που αναφέρονται στην απάντηση του κ. Τακόπουλου για την υπόθεση της άρσης της απαλλοτρίωσης Δουζένη έχουν γραφεί στην Πλατεία.

Το μόνο που δεν έχει γραφεί είναι ότι επί Κουράση η υπόθεση είχε πάει σε άλλους δικηγόρους. (κες Νίκα και Τσικίνη).

Ο ίδιος όμως ο κος Κουράσης μας είπε ότι ο κος Τακόπουλος παρέμενε στην υπόθεση μαζί με την κα Νίκα (για την κα Τσικίνη δεν μας είπε τίποτα).

Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΙΑ μας όμως παραμένει. Ο κος Τακόπουλος μπήκε στην υπόθεση ως δικηγόρος της επιτροπής αγώνα, όπως ο ίδιος παραδέχεται.

ΠΟΥ ΗΤΑΝ Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ όταν αφέθηκε να περάσει το 18μηνο της απαλλοτρίωσης (όπως πολύ καλά εξηγεί στην απάντησή του;)

Άλλες φορές και με άλλες διοικήσεις θα είχε γίνει της μουρλής στην ντουντουκοπορεία για τέτοιας έκτασης ''ολιγωρία" του δήμου.

Η παρουσία του κου Τακόπουλου στην υπόθεση ήταν δισυπόστατη: Ήταν και δικηγόρος (που επαγγελματικά βεβαίως δεν ελέγχεται από εμάς, κανένα τέτοιο δικαίωμα δεν έχουμε, αλλά όπως ο ίδιος λέει ήταν εκεί ως ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ άρα η παρακολούθηση των ολιγωριών της διοίκησης Κουράση ήταν ακουμπισμένη επάνω του. ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ).

Μπορεί να μας πει ή να μας δείξει τι είπε ή τι έγραψε τότε - το 2012 - ο ίδιος ή η λαλίστατη ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ που για όλους έχει να καταμαρτυρήσει;

Τώρα για το ΠΡΑΣΙΝΟ ΤΑΜΕΙΟ: Βεβαίως και ψηφίστηκε ομόφωνα η υποβολή πρότασης με τα δεδομένα που είχαμε. Πού να ξέραμε πριν για να μην ψηφίσουμε.

Αλλά δεν διαβάσαμε τίποτα στην απάντηση του κου Τακόπουλου για την εγγραφή κατασχέσεων στο ακίνητο από την ΦΑΕΕ ΑΘΗΝΩΝ ύψους 1,12 εκ ευρώ.

Και βέβαια όσοι ήταν παρόντες στην παρουσίαση της πρότασης για το ΠΡΑΣΙΝΟ ΤΑΜΕΙΟ άκουσαν ό,τι εμείς και όχι αυτά που σήμερα γράφει ο κος Τακόπουλος:

 Ότι το ακίνητο θα περάσει στην Alpha που το διαπραγματεύεται ήδη με τον δήμο και έχει δώσει έγγραφο ότι θα το παραχωρήσει στον δήμο με ένα ποσό περί τα 1,1 εκ ευρώ.

Το αμφισβητεί αυτό ο κος Τακόπουλος ή ο δήμαρχος;

Για όλα μας επιτέθηκε. Για την εγγραφή κατάσχεσης από την ΦΑΕΕ Αθηνών όμως δεν μας είπε πάλι τίποτα.
Αντί να μας επιτίθεται μήπως μπορεί να μας απαντήσει νομικά το εξής απλό:

ΠΡΟΗΓΕΊΤΑΙ ή ΟΧΙ η εξυπηρέτηση της απαίτησης του δημοσίου (1,12 εκ από την ΦΑΕΕ και 650.000 από την ΔΟΥ Καλλιθέας είναι ΣΗΜΕΡΑ τα βάρη από το δημόσιο, δεν ξέρω γιατί αναφέρεται σε 600000 από την ΔΟΥ Καλλιθέας το 2012 ο κος Τακόπουλoς ) έναντι οποιασδήποτε άλλης απαίτησης;

ΑΝ ΟΧΙ - δεν προηγείται το ελληνικό δημόσιο - τότε όντος τον αδικήσαμε και θα του ζητήσουμε συγνώμη.

ΟΜΩΣ ΠΡΟΗΓΕΙΤΑΙ!

ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΠΡΟΗΓΕΙΤΑΙ  πρέπει να μας πει μπράβο που τρέξαμε την υπόθεση και να προχωρήσει μαζί με την διοίκηση γρήγορα την επανεπιβολή αναγκαστικής απαλλοτρίωσης για να μην χαθεί το ακίνητο ή να μην κοστίσει στον δήμο ο κούκος αηδόνι.

ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΣΟΒΑΡΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΧΩΡΙΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ και να γίνει αυτό που πρέπει για την διασφάλιση των συμφερόντων του δήμου για τα οποία όλοι πασχίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου