Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Όμιλος ΙΑΣΩ: Μοναδικές Διακρίσεις στα Healthcare Business Awards 2019

Ο Όμιλος ΙΑΣΩ απέσπασε 4 βραβεία για το υψηλό επίπεδο της ιατρικής φροντίδας και των παρεχόμενων υπηρεσιών, για την επένδυση του σε νέες ...

Δευτέρα, 16 Νοεμβρίου 2015

«Για να ξαναγίνει το Πεντελικό πράσινο βουνό»: Στην 4η εθελοντική αναδάσωση ο αντιπεριφερειάρχης Γιώργος Καραμέρος


Στην 4η Εθελοντική Αναδάσωση που διοργάνωσε ο Σύνδεσμος Δήμων για την Προστασία και Ανάπλαση του Πεντελικού (Σ.Π.Α.Π) στην περιοχή γύρω από το Νοσοκομείο Παίδων Πεντέλης συμμετείχε ο Αντιπεριφερειάρχης βορείου τομέα Γιώργος Καραμέρος, μαζί με τον Περιφερειακό σύμβουλο κ. Φώτη Χρυσικό, στην προσπάθεια για την αποκατάσταση του φυσικού περιβάλλοντος στο Πεντελικό όρος.
Η δεντροφύτευση έγινε σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Αναδασώσεων της Περιφέρειας Αττικής, τους Δήμους του Πεντελικού και τον ραδιοτηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, παρόντος του Δασάρχη Πεντέλης και πλήθους αιρετών.
Ο κ. Καραμέρος δήλωσε σχετικά: «Δηλώνουμε παρόντες και ενώνουμε τις δυνάμεις μας συμμετέχοντας και σε αυτή την αναδάσωση για να ξαναγίνει το Πεντελικό ένα πράσινο βουνό. Με την προσπάθεια αυτή ενισχύεται μεσοπρόθεσμα και η αντιπλημμυρική προστασία του λεκανοπεδίου».
Παράλληλα εκπαιδεύουμε τους μικρότερους στη διαδικασία της φύτευσης και τους μεταφέρουμε την αγάπη για την προστασία του οικοσυστήματος".


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *