Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2016

ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ: ΖΗΤΩ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΚΟΡΟΪΔΕΙΟ!



Δεν χρειάζεται να κάνω αναφορές στο παρελθόν.

Μόνο οι έμμισθοι και οι έχοντες προκεχωρημένης μορφής Αλτσχάιμερ δεν θυμούνται τι έγινε στην πόλη αυτή όταν η προηγούμενη διοίκηση Κουράση μίσθωσε το κτίριο - σκάνδαλο στην Παπάγου, αυτό που εμείς εδώ οι ιλαροί βαφτίσαμε ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΚΟΡΟΪΔΕΙΟ.

Δεν χρειάζεται να θυμίσουμε γιατί ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΘΗΚΕ στον μαϊμουδοδιαγωνισμό αυτό το κτίριο για να μισθωθεί από τον δήμο 5500 τον μήνα για να βγουν τα φέσια που άφησε ο ένας εκλεκτός του τοπικού καπετανάτου στον άλλο.

Δεν χρειάζεται να θυμίσουμε πώς η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ κατακεραύνωσε τον διαγωνισμό ως στημένο και φωτογραφικό.

Δεν  χρειάζεται να θυμίσουμε τις προεκλογικές  υποσχέσεις για την καταγγελία της σύμβασης μίσθωσης του κτιρίου - σκάνδαλο που κοστίζει στο δήμο 60000 ευρώ μόνο σε μισθώματα τον χρόνο, χώρια φως - νερό - τηλέφωνο, διαμορφώσεις, ηχητικά, γυψοσανίδες κλπ.
ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΓΡΑΨΕΙ ΟΛΑ!

Δεν ξέρουμε πότε ακριβώς στην ηγεσία της ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ έβγαλαν τα παντελόνια τους και έβαλαν φουστίτσες ή ποδίτσες (υπηρετριούλας) αλλά εμείς θα θυμίσουμε μερικά κρίσιμα στον αναγνώστη μας καλώντας τον δήμαρχο ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΜΕ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΤΟΥ ΑΥΤΟΝ, αν δεν θέλει να γίνεται ρόμπα ξεκούμπωτη κάθε μέρα με αυτά που γράφει, λέει και κάνει.
  • Θα θυμίσουμε ότι αυτός μας έλεγε ψεκασμένους για το θέμα του Δουζένη. ΑΛΛΑ ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΑΜΕ (δυστυχώς) ΠΛΗΡΩΣ.
  •  ΘΑ ΘΥΜΙΣΟΥΜΕ ότι ΑΥΤΟΣ ο έμμισθος υπάλληλος του δημάρχου και (στην φαντασία του) διώκτης της ΠΛΑΤΕΙΑΣ (δεν μας αγγίζει ΟΎΤΕ ΤΟ ΔΑΚΤΥΛΆΚΙ)  που "απαντάει" (πάλι στην φαντασία του ) στο Ν. Κομπότη και γεμίζει με τις ασυναρτησίες που γράφει το επίσημο site της παράταξης της διοίκησης (μιλώντας μια για ψαγμένους και μια για ψεκασμένους) είναι αυτός που ΟΡΙΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΡΟΥΣΣΟ να εκπροσωπεί τον δήμο στην τετραμερή επιτροπή διαχείρισης των χρημάτων του ΕΣΠΑ .... για τους απόρους. Αυτή η τετραμερής αποτελείται από 2 εκπροσώπους εταιριών - επαγγελματιών του φιλανθρωπισμού εταιριών, έναν εκπρόσωπο της Ιεράς Αρχιεπισκοπής της Εκκλησίας της Ελλάδος και έναν του ΔΗΜΟΥ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ. Ο εκπρόσωπος του δήμου ήταν ΑΙΡΕΤΟΣ - η συνάδελφος δημοτική σύμβουλος Χρ. Μάζη - και αντικαταστάθηκε με απόφαση Ρούσσου από τον ΕΜΜΙΣΘΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΤΟΥ.
ΟΙ ΕΜΠΟΡΟΙ ΤΗΣ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΥ ΜΕ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΝ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟ ΕΜΜΙΣΘΟ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΑΦΗΣΑΝ ΤΟΥΣ ΑΠΟΡΟΥΣ 15 μέρες νηστικούς ΚΑΙ ΤΟΛΜΑΝΕ ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ!!!!

ΣΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΝΕΑ:

Δεν θα μείνω βέβαια μόνο στην "επανάληψη" (που είναι μήτηρ μαθήσεως).

ΠΛΑΤΕΙΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ - ΚΑΤΙ ΝΕΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ:

Σε ενημερώνω λοιπόν αναγνώστη μου επί τη ευκαιρία ότι - από πολύ έγκυρες πηγές - έχουμε μάθει εδώ και μέρες, αλλά δεν έχουμε προλάβει να ασχοληθούμε με το θέμα ΟΤΙ Ο ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ - μέσω συνεργατών του - ήδη ασχολείται με το τι έγινε και άφησαν τους άπορους συνδημότες μας νηστικούς Χριστουγεννιάτικα.
ΤΟ ΨΑΧΝΕΙ Ο Μακαριότατος  Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος μας είπαν.

"Διότι εμείς τα λεφτά τα εγκρίνουμε" είπε η πηγή μας.
"Και δεν είναι δυνατόν να γίνονται αυτά" είπε η πηγή μας από την Αρχιεπισκοπή.

Αυτά!

Και για να γελάσουμε και λίγο, που λέει και ο Κομπότης:


Αγωγές δεχόμαστε Δευτέρα και Τετάρτη.
Ανώνυμες απειλές και σεξουαλικές παρενοχλήσεις Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή!

Αλλά πάντως εμάς στο δημοτικό συμβούλιο ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΙΑΣΕΙ ΠΟΤΕ ΤΟΝ ΠΟΠΟ εν ώρα συνεδρίασης τόσα χρόνια.

Όπως έγινε κάποτε - πριν πολλά χρόνια -  με μερικούς μερικούς που φώναζαν "κύριε πρόεδρε προστατέψτε με σας παρακαλώ, με θωπεύει"  στον Κουράση και είχαμε ξεραθεί στα γέλια όλοι.
(Ξέρετε ποια .... "ληξίαρχος" μου το θύμισε, γιατί εγώ δύσκολα θυμάμαι τι έγινε το 2005, δεν έχω δυνατή μνήμη ΓΙ' ΑΥΤΟ ΓΡΑΦΩ).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου